Teşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için inşallah güzel haberlerle dönüş yapabilirim sizeEvet beklemekten başka çare tok zor biliyorum
Ne düzelince ben erken menopozumSonra düzelince normale dönmedi mi canım
İnşallah güzel haberlerler hepimiz dönüş yaparız birbirimizeTeşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için inşallah güzel haberlerle dönüş yapabilirim size
İnşallah canımİnşallah güzel haberlerler hepimiz dönüş yaparız birbirimize
Kuzum senin leke noldu regle dönmedi degilmi insallahTeşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için inşallah güzel haberlerle dönüş yapabilirim size
Canım sen korunmuşmuydun hiç bazen korunmakta gebeliği geciktiriyomuşBende 2 sene olacak az kaldı elde edemiyorum tevekkül allahtan nasibinde vakti var
2deydi galiba randevusu
Sen regl oluyosun ama değilmiNe düzelince ben erken menopozum
Canım benim 7 temmuzda 36.6 iken 8 temmuzda 36.8 oldu o ara da akıntım geldi gördüm affedersin çamaşırda, sonrasında 9 temmuzda da akıntım beyaz oldu bu sefer kuruyunca beyaza dönüyor yani bu da çatladığını gösteriyor. Ateşim de 36.9 37 seyrinde devam ediyor 3 gündür. Adet döngüme görede uygulamada 8i görünüyordu denk geldiŞu an ateşin kaç çıkıyor sabahları
Canım senin durumun kesinleştimi ilaç kullaniyormusunNe düzelince ben erken menopozum
Malesef ilaçla regl görüyorum ama 2 aydır ilacı bıraktım doğal haline vücudumu geçen ay bir kanama yaşadım kısa sürdü ki muhtemelen o bence döllenmeydi progestorene eksikliğinden tutunmadıSen regl oluyosun ama değilmi
Evet ya haklısın ben hemen vazgeçtim 1 ay denedim gerçekten sıkıntı strese sokuyor bu ay ateş denedim bakalım hayırlısıGüvenmiyorum ama vazgeçemiyorum da bağımlılık bu
Vitaminler ve doğal çaylar karışımlar kullanıyorum bu değerlerim çok kötüydü onlar sayesinde baya düzelttimCanım senin durumun kesinleştimi ilaç kullaniyormusun
Ben hamile kaldım düşük yaptım düşükten sonra doktor stres ve üzüntüden erken menopoza girdiğimi söyledi çünkü genetikte bir sorun yok ailede yok ve yaşım genç ve düşikten sonra oldu nasip rabbim böyle imtihan ediyor demekki isyan etmiyorum çünkü Allah’ın merhametine inancım sonsuzCanım sen korunmuşmuydun hiç bazen korunmakta gebeliği geciktiriyomuş
Bana da yol gosterirmisin yazmıştım daha önce buraya dr sadece q10 ve arada düzene girmem için divina veriyor ama ogrendimki divina yumurtlamayi baskilayabiliyormus şimdi kara kara ne yapicam diyorumVitaminler ve doğal çaylar karışımlar kullanıyorum bu değerlerim çok kötüydü onlar sayesinde baya düzelttim
Ay nasıl etkilenmişsin demekki işte ben inanıyorum güzel haberler alıcaz en kısa zamanda Allahtan ümidi kesmemek lazımBen hamile kaldım düşük yaptım düşükten sonra doktor stres ve üzüntüden erken menopoza girdiğimi söyledi çünkü genetikte bir sorun yok ailede yok ve yaşım genç ve düşikten sonra oldu nasip rabbim böyle imtihan ediyor demekki isyan etmiyorum çünkü Allah’ın merhametine inancım sonsuz
Sizin sorununuz ne ? Peki ?Bana da yol gosterirmisin yazmıştım daha önce buraya dr sadece q10 ve arada düzene girmem için divina veriyor ama ogrendimki divina yumurtlamayi baskilayabiliyormus şimdi kara kara ne yapicam diyorum
Sen ne diyorsun 6 aylıktık kaza geçirdik kaybettimAy nasıl etkilenmişsin demekki işte ben inanıyorum güzel haberler alıcaz en kısa zamanda Allahtan ümidi kesmemek lazım
6aylikmiydiSen ne diyorsun 6 aylıktık kaza geçirdik kaybettimbunalıma girdim şok güçlü olduğumu sanıyordum ki öyleyimdir ama bunu kaldıramadım sanıyorum sevdiklerimle kurduğum bağ beni yıkan tek şey çok sor toparladım üstüne bir de menopoz dendi tekrar dünyam yıkıldı vs vs işte Allah herşeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?