Şu an ateşin kaç çıkıyor sabahları
Canım benim 7 temmuzda 36.6 iken 8 temmuzda 36.8 oldu o ara da akıntım geldi gördüm affedersin çamaşırda, sonrasında 9 temmuzda da akıntım beyaz oldu bu sefer kuruyunca beyaza dönüyor yani bu da çatladığını gösteriyor. Ateşim de 36.9 37 seyrinde devam ediyor 3 gündür. Adet döngüme görede uygulamada 8i görünüyordu denk geldi

Sen regl oluyosun ama değilmi
Malesef ilaçla regl görüyorum ama 2 aydır ilacı bıraktım doğal haline vücudumu geçen ay bir kanama yaşadım kısa sürdü ki muhtemelen o bence döllenmeydi progestorene eksikliğinden tutunmadı

Canım sen korunmuşmuydun hiç bazen korunmakta gebeliği geciktiriyomuş
Ben hamile kaldım düşük yaptım düşükten sonra doktor stres ve üzüntüden erken menopoza girdiğimi söyledi çünkü genetikte bir sorun yok ailede yok ve yaşım genç ve düşikten sonra oldu nasip rabbim böyle imtihan ediyor demekki isyan etmiyorum çünkü Allah’ın merhametine inancım sonsuz

Vitaminler ve doğal çaylar karışımlar kullanıyorum bu değerlerim çok kötüydü onlar sayesinde baya düzelttim
Bana da yol gosterirmisin yazmıştım daha önce buraya dr sadece q10 ve arada düzene girmem için divina veriyor ama ogrendimki divina yumurtlamayi baskilayabiliyormus şimdi kara kara ne yapicam diyorum

Ay nasıl etkilenmişsin demekki işte ben inanıyorum güzel haberler alıcaz en kısa zamanda Allahtan ümidi kesmemek lazım

Bana da yol gosterirmisin yazmıştım daha önce buraya dr sadece q10 ve arada düzene girmem için divina veriyor ama ogrendimki divina yumurtlamayi baskilayabiliyormus şimdi kara kara ne yapicam diyorum
Sizin sorununuz ne ? Peki ?

Ay nasıl etkilenmişsin demekki işte ben inanıyorum güzel haberler alıcaz en kısa zamanda Allahtan ümidi kesmemek lazım
Sen ne diyorsun 6 aylıktık kaza geçirdik kaybettim bunalıma girdim şok güçlü olduğumu sanıyordum ki öyleyimdir ama bunu kaldıramadım sanıyorum sevdiklerimle kurduğum bağ beni yıkan tek şey çok sor toparladım üstüne bir de menopoz dendi tekrar dünyam yıkıldı vs vs işte Allah herşeyin hayırlısını versin

6aylikmiydi rabbim büyük be kuzum derdi veren en güzel dermanını verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…