- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Ayyy gerçekten mi ya çok üzücü çokkSen ne diyorsun 6 aylıktık kaza geçirdik kaybettimbunalıma girdim şok güçlü olduğumu sanıyordum ki öyleyimdir ama bunu kaldıramadım sanıyorum sevdiklerimle kurduğum bağ beni yıkan tek şey çok sor toparladım üstüne bir de menopoz dendi tekrar dünyam yıkıldı vs vs işte Allah herşeyin hayırlısını versin
Ay yanlış anlamışım özür dilerim aşkımYok kuzum neden pcos olsun 3.1 ben öyle birşey demedim ki 7. Buna pcos dedim
Fark ettim kuzum sonradan baktım o sıra baya karışmış değerlerAy yanlış anlamışım özür dilerim aşkım
Evet evet o bariz pcos ben 3.4 e dedin diye düşündüm deAmh 7 küsür insülin 4 küsür nasıl pcos olmasın ?
Ah canım hem kaza geçirmişsin hem bebişini kaybetmişsin gerçekten ağır bir şey geçirmişsinSen ne diyorsun 6 aylıktık kaza geçirdik kaybettimbunalıma girdim şok güçlü olduğumu sanıyordum ki öyleyimdir ama bunu kaldıramadım sanıyorum sevdiklerimle kurduğum bağ beni yıkan tek şey çok sor toparladım üstüne bir de menopoz dendi tekrar dünyam yıkıldı vs vs işte Allah herşeyin hayırlısını versin
Kasık ağrılarım başladı adete 2 gün var keşke bir mucize olsaFark ettim kuzum sonradan baktım o sıra baya karışmış değerler
Evet 6 aylıktı ikizdi6aylikmiydirabbim büyük be kuzum derdi veren en güzel dermanını verir inşallah
Evet nereden bildinAh canım hem kaza geçirmişsin hem bebişini kaybetmişsin gerçekten ağır bir şey geçirmişsinKonudan bağımsız oğlak burcu musun?
AyyEvet 6 aylıktı ikizdiamin inşallah
Tevekkül allahtan ne biliyoruz mucize içinde değil şuan ?Kasık ağrılarım başladı adete 2 gün var keşke bir mucize olsa
Amin rabbim buradaki bu dünyada anne olmayı isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın dilerimAyybasın sağolsun çok üzüldüm birtanem Rabbim yeniden bahçende çiçekler açtırsın
Çok doğru söylüyorsunTevekkül allahtan ne biliyoruz mucize içinde değil şuan ?
Rabbi, lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn.”
Rabbim! Beni yalnız bırakma. Sen, varislerin en hayırlısısın. Enbiya Suresi, 89. ayet bunu oku sabah akşam içten birerkez ve dua et Allah’a
Sendende canımÇok doğru söylüyorsunokuyacağım mutlaka Allah razı olsun
Benim kasımda bi kürtajım var sonrasında böyle oldu işte rabbim büyük inşallah en güzel vakitte nasip olurBende 2 sene olacak az kaldı elde edemiyorum tevekkül allahtan nasibinde vakti var
Evet ama maalesef bu ay da hiçbir şey hissetmiyorum hamileliğe dairOf 6 ayda ihtimal yüzde 70 olıyomuş
Niye etkilensinki spor da mı bozuyor yumurtayıEvet ama maalesef bu ay da hiçbir şey hissetmiyorum hamileliğe dairyani geriye tek insülin direncinden dolayı yumurtam kaliteli değil demek ki demek kaliyor çünkü her şey normal bir sonraki ay pilatesle devam edicem yumurtlamaya kadar yürüyüş yapacağım sabahları inşallah etkilenmez yumurtam
Çünkü bu kadar ağır şeyler yaşayıp hala ayakta kalabilen daha doğrusu psikolojisi alt üst olmasına rağmen tekrar toparlanıp yola koyulan ve ailesine sevdiklerine çok düşkün olmaları oğlak burcundaki insanların belirgin özellikleri bence. Ablamdan biliyorum canım :)Evet nereden bildin
Bi de bunu söyleyen bi erkek. Eşimin arkadaşıydı aklınca eşime takılıyodu şaka yaptı işte ama şakaAllah kahretsin böyle insanları !! Nasıl sinirlerim zıpladı bak
Aşkım daha yeni eve geldim yarım saat oldu inşallah bugün çıkar.
Benn geçen yıl verdiğim 15 kiloyu fazlasıyla geri aldımNasıl alıyorsunuz ya ben 48 kiloyum hayatımda 50 olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?