Ayyy gerçekten mi ya çok üzücü çokk Allahım sağlıcakla hamile kalıp kucağına almayı nasip etsin inşallah bol bol dua edicem senin için

Ah canım hem kaza geçirmişsin hem bebişini kaybetmişsin gerçekten ağır bir şey geçirmişsin Konudan bağımsız oğlak burcu musun?

Kasık ağrılarım başladı adete 2 gün var keşke bir mucize olsa
Tevekkül allahtan ne biliyoruz mucize içinde değil şuan ?

Rabbi, lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn.”

Rabbim! Beni yalnız bırakma. Sen, varislerin en hayırlısısın. Enbiya Suresi, 89. ayet bunu oku sabah akşam içten birerkez ve dua et Allah’a

Çok doğru söylüyorsun okuyacağım mutlaka Allah razı olsun

Of 6 ayda ihtimal yüzde 70 olıyomuş
Evet ama maalesef bu ay da hiçbir şey hissetmiyorum hamileliğe dair yani geriye tek insülin direncinden dolayı yumurtam kaliteli değil demek ki demek kaliyor çünkü her şey normal bir sonraki ay pilatesle devam edicem yumurtlamaya kadar yürüyüş yapacağım sabahları inşallah etkilenmez yumurtam

Niye etkilensinki spor da mı bozuyor yumurtayı

Evet nereden bildin
Çünkü bu kadar ağır şeyler yaşayıp hala ayakta kalabilen daha doğrusu psikolojisi alt üst olmasına rağmen tekrar toparlanıp yola koyulan ve ailesine sevdiklerine çok düşkün olmaları oğlak burcundaki insanların belirgin özellikleri bence. Ablamdan biliyorum canım :)

A aydk kız çıkmadı mı sonuçlar ?
Aşkım daha yeni eve geldim yarım saat oldu inşallah bugün çıkar.

Ama size ne dicem ben kürtaj oldum ya kan grubum negatif kan uyuşmazlığı var. Bana iğne yapılması lazımmış o aşamada yapılmamış çünkü pozitif çıkmış. Tekrar kan grubuna bile bakacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…