Benle eşimdede kan uyuşmazlığı varAşkım daha yeni eve geldim yarım saat oldu inşallah bugün çıkar.
Ama size ne dicem ben kürtaj oldum ya kan grubum negatif kan uyuşmazlığı var. Bana iğne yapılması lazımmış o aşamada yapılmamış çünkü pozitif çıkmış. Tekrar kan grubuna bile bakacaklar
Yok insülin direncinin 4 olması etkiliyorsa eğer pilates iyi gelir pilatese devam ederim direnci bastırması için demek istedimNiye etkilensinki spor da mı bozuyor yumurtayı
Hiç anlamam burçlardan ama dediklerim doğru valla şaşırdım gerçek mi bu burç olayı yaÇünkü bu kadar ağır şeyler yaşayıp hala ayakta kalabilen daha doğrusu psikolojisi alt üst olmasına rağmen tekrar toparlanıp yola koyulan ve ailesine sevdiklerine çok düşkün olmaları oğlak burcundaki insanların belirgin özellikleri bence. Ablamdan biliyorum canım :)
Ayyy canım çok geçmiş olsun Rabbim inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuştursunSen ne diyorsun 6 aylıktık kaza geçirdik kaybettimbunalıma girdim şok güçlü olduğumu sanıyordum ki öyleyimdir ama bunu kaldıramadım sanıyorum sevdiklerimle kurduğum bağ beni yıkan tek şey çok sor toparladım üstüne bir de menopoz dendi tekrar dünyam yıkıldı vs vs işte Allah herşeyin hayırlısını versin
Günlük burç yorumlarını takip etmem ama genel özellikleri yansıtıyor insanları tabi yaşam şekli aile faktörü değişiklikler öyle başlıyor. Ama senin konuşmaların tevekkülün güçlü kalman sürekli bir şeyler denemen azmin ve sevdiklerine çok düşkün olurlar hepsi tutuyor sende canımHiç anlamam burçlardan ama dediklerim doğru valla şaşırdım gerçek mi bu burç olayı ya
Aşkım bizdede vardı iğne yapmaları lazımmış diğer gebeliklerde sorun olmasın dşye yapmamışlarBenle eşimdede kan uyuşmazlığı var
Ben oğlum da hem diyet hem plates yapiyodum mekik vs göbeğim erisin diye o ay hamile kalmışım diyetde yalan olmuştuEvet ama maalesef bu ay da hiçbir şey hissetmiyorum hamileliğe dairyani geriye tek insülin direncinden dolayı yumurtam kaliteli değil demek ki demek kaliyor çünkü her şey normal bir sonraki ay pilatesle devam edicem yumurtlamaya kadar yürüyüş yapacağım sabahları inşallah etkilenmez yumurtam
Evlendiğinde turkiyedemi yoksa yurtdisindamiydin canim evlenmeden önce kan uyuşmazlığı na bakılıyor ve çıkarsa iğne vuruluyor sen vurulmusmuydun gebe kalmadan onceBenle eşimdede kan uyuşmazlığı var
Evlenmeden önce bakilmadimi sana nikahtan önce istenilen kanda bakliyoAşkım daha yeni eve geldim yarım saat oldu inşallah bugün çıkar.
Ama size ne dicem ben kürtaj oldum ya kan grubum negatif kan uyuşmazlığı var. Bana iğne yapılması lazımmış o aşamada yapılmamış çünkü pozitif çıkmış. Tekrar kan grubuna bile bakacaklar
Evet gebelikten önce iğne vurulmak şart bunu nasıl anlarlar ya ne sacmalikAşkım bizdede vardı iğne yapmaları lazımmış diğer gebeliklerde sorun olmasın dşye yapmamışlar
Anladım canımYok insülin direncinin 4 olması etkiliyorsa eğer pilates iyi gelir pilatese devam ederim direnci bastırması için demek istedim
Aşkım bakılıyor benim gebeyken takibşimde özeldeydi orda da negatif çıkmıştı kürtaj için devlete gittim pozitif çıkmış iğne yapmamışlarEvlenmeden önce bakilmadimi sana nikahtan önce istenilen kanda bakliyo
Gebelikten önce de kürtajdan sonra da yapmadılar şaka gibiAşkım bakılıyor benim gebeyken takibşimde özeldeydi orda da negatif çıkmıştı kürtaj için devlete gittim pozitif çıkmış iğne yapmamışlarsüresi de geçmiş ne olavak şmdi bilmiyorum
Nasıl bi ihmalsizlik bu yaaGebelikten önce de kürtajdan sonra da yapmadılar şaka gibi
Şok oldum şuan duyunca bendeNasıl bi ihmalsizlik bu yaa
Yani bende pik değil diye düsündüm uygulama öyle dedi büyük ihtimalle sonradan silindiği icin bende ona göre değerlendirdim tuttu ama gece ölcmedim belkide gece daha da koyuyduNasıl buradaki pik mi
Evet olabilirrYani bende pik değil diye düsündüm uygulama öyle dedi büyük ihtimalle sonradan silindiği icin bende ona göre değerlendirdim tuttu ama gece ölcmedim belkide gece daha da koyuydu
Allahım ya gelde sinir olmaŞok oldum şuan duyunca bende
Baya tahlil istedi bakalım ne çıkacak sonuç
Kız ben tatildeydim deniz havuz her yere soktum kendimi hamama da girdim suanaya da hatta jetsikiye bindim bir sekilde tutunmuş fasulyemKızlar bir şey sormak istiyorum luteal fazda denize girmekte sorun olur mu? Ya da tıpa mı kullansam ne olur ne olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?