Şuan tekrar bakacaklar negatif çıkarsa şikayet edeyim diyorum. O anda kana ihtiyacım olsa bana yanlış verilecek olaya bakAllahım ya gelde sinir olma
Yuh harbiden he yanlıs kan taktıkları an allah korusun ölürsün ihmale bakŞuan tekrar bakacaklar negatif çıkarsa şikayet edeyim diyorum. O anda kana ihtiyacım olsa bana yanlış verilecek olaya bak
Premom yapabilirsin indir uygulamayı oraya lh testlerini yükleBu hangi uygulama bende yapabilirmiyim
Yuh harbiden he yanlıs kan taktıkları an allah korusun ölürsün ihmale bak
Bencede şikayet et canım yani bu kadar da olmazŞuan tekrar bakacaklar negatif çıkarsa şikayet edeyim diyorum. O anda kana ihtiyacım olsa bana yanlış verilecek olaya bak
Olsun başkalarının başına gelmez en azındanvalla sinirden gülüyorum. Şikayet etsem ne olacak gerçi bu saatten sonra
Hiç bir sey olmaz devleti devlete mi şikayet etcen dkdkdkkddkxvalla sinirden gülüyorum. Şikayet etsem ne olacak gerçi bu saatten sonra
Çok iyi ozaman girebilirimKız ben tatildeydim deniz havuz her yere soktum kendimi hamama da girdim suanaya da hatta jetsikiye bindim bir sekilde tutunmuş fasulyem
Boyun kaç canımArkadaslar bu arada ben kendimi bildim bileki kşloluyum bi ara cok güzel zayıflamıstım gel zaman git zaman hic görmediğim rakamlardayım söylemeye utanıyorum amaaaa tam 108 kiloyum ben kiloyla alakası olduğunu düsünmüyorum hersey sistemsel hormonlar falan filan bide Allah nasip etcek tabi ki
Devletin hastanesi ama orda çalışanlar en azından belki dikkatli olur. Belki birisi doğum yaptı ona da yanlış kan verdiler kim verecek hesabınıHiç bir sey olmaz devleti devlete mi şikayet etcen dkdkdkkddkx
Yine de dikkatli ol ben ihtimal vermediğimden rahat davrandım keşke temkinli olsaydım allaha şükür bir sey olmadı ama mesela hafif genital kaşıntım var hamileliğin ilk dönemlerinde oluyormuş sanırım mantar oldum pazartesiyi bekliyorum doktora danısmak icinÇok iyi ozaman girebilirim
Gebelikten önce de kürtajdan sonra da yapmadılar şaka gibi
Bu nasıl bi ihmalkarlik yaGebelikten önce de kürtajdan sonra da yapmadılar şaka gibi
173 biraz boydan kurtarıyorum ama yine de kilom cok fazla ve eğer cok kilo alırsam yuvarlanırım yerlerde diyetisyenle ilerlemeyi düşünüyorumBoyun kaç canım
Valla bilmiyorum şaka gibilerBu nasıl bi ihmalkarlik ya
Allah korusun kimse kimseye hesap vermiyo vicdan meselesi devlet koruyo çalışanını ama sen yine de yaz cimereDevletin hastanesi ama orda çalışanlar en azından belki dikkatli olur. Belki birisi doğum yaptı ona da yanlış kan verdiler kim verecek hesabını
Evet var gibiBu testte bişey gören var mı silik çizgi görüyorum ben de yanlış mı test acaba ya. 4 gün önce de kahvemsi leke oldu yerleşme kanamasına benzettim adetime 4 gün var. Birde testi buraya atayım dedim
Testin markası ne ? Ben gördüm çizgiyi ince şekildeBu testte bişey gören var mı silik çizgi görüyorum ben de yanlış mı test acaba ya. 4 gün önce de kahvemsi leke oldu yerleşme kanamasına benzettim adetime 4 gün var. Birde testi buraya atayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?