Arkadaslar bu arada ben kendimi bildim bileki kşloluyum bi ara cok güzel zayıflamıstım gel zaman git zaman hic görmediğim rakamlardayım söylemeye utanıyorum amaaaa tam 108 kiloyum ben kiloyla alakası olduğunu düsünmüyorum hersey sistemsel hormonlar falan filan bide Allah nasip etcek tabi ki

Boyun kaç canım

Çok iyi ozaman girebilirim
Yine de dikkatli ol ben ihtimal vermediğimden rahat davrandım keşke temkinli olsaydım allaha şükür bir sey olmadı ama mesela hafif genital kaşıntım var hamileliğin ilk dönemlerinde oluyormuş sanırım mantar oldum pazartesiyi bekliyorum doktora danısmak icin

Kızlae benim arkadasım 41le hamileliğini öğrendi zayıflığında etkili olduğuna inanmıyorum ay bilmiyorum o cok zayıf ben cok şişman oldu bir sekilde tabi zayıflar daha cok kilo alıyormus mesela 41le öğrendi suan 70 kilo ve daha 6 aylık

Devletin hastanesi ama orda çalışanlar en azından belki dikkatli olur. Belki birisi doğum yaptı ona da yanlış kan verdiler kim verecek hesabını
Allah korusun kimse kimseye hesap vermiyo vicdan meselesi devlet koruyo çalışanını ama sen yine de yaz cimere

Bu testte bişey gören var mı silik çizgi görüyorum ben de yanlış mı test acaba ya. 4 gün önce de kahvemsi leke oldu yerleşme kanamasına benzettim adetime 4 gün var. Birde testi buraya atayım dedim

Eklentiler

• IMG_2742.webp
    97,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_2739.webp
    115,8 KB · Görüntüleme: 25
Bu testte bişey gören var mı silik çizgi görüyorum ben de yanlış mı test acaba ya. 4 gün önce de kahvemsi leke oldu yerleşme kanamasına benzettim adetime 4 gün var. Birde testi buraya atayım dedim
Testin markası ne ? Ben gördüm çizgiyi ince şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…