Allah korusun kimse kimseye hesap vermiyo vicdan meselesi devlet koruyo çalışanını ama sen yine de yaz cimere
Anestezide çalışan kıza wpden yanlışlık olduğunu söylemiştim ama konuşmaları silmiştim. Sence bir şey çıkar mı ? Oda bana doktora söyleyeceğini söylemişti söylememiş

Kilolu hamile kalanlar az aliyo gebelikte kiloyu

Hiç anlamam demekki gerçek miş biraz araştıracağım yıldızların matematiğine inanıyorum kuranda da geçiyor

Evlendiğinde turkiyedemi yoksa yurtdisindamiydin canim evlenmeden önce kan uyuşmazlığı na bakılıyor ve çıkarsa iğne vuruluyor sen vurulmusmuydun gebe kalmadan once
Canım hamileykende vurulabilirsin doğum sonrasıda ben sonrasına düşünüyordum açıkçası ama nasip olmadı zaten

Yok canım zaten eşimi kırmamak için gidicem ama tıpa falan takarım çokta yormadan kendimi girer çıkarım diye düşündüm. Mantar evet olabiliyor enfeksiyona açıksın çünkü dikkat edersin bundan sonra sende

Canım hamileykende vurulabilirsin doğum sonrasıda ben sonrasına düşünüyordum açıkçası ama nasip olmadı zaten
Oylemi onu bilmiyordum bizden kan aldıklarında kanlar karışmış gebe kalmadan gelin iğne vurucaz demişlerdi Allahtan gerek kalmmisti

Şok oldum şuan duyunca bende
Baya tahlil istedi bakalım ne çıkacak sonuç
Kürtajdan sonra vurmaları lazımdı ama iyiydin şükürler olsun gebelikten önce vurulmak şart degil bu arada gebelik esnasında yada doğumdan sonra vurulabilirsin

Kürtajdan sonra vurmaları lazımdı ama iyiydin şükürler olsun gebelikten önce vurulmak şart degil bu arada gebelik esnasında yada doğumdan sonra vurulabilirsin
Eee vurmadılar nolacak şimdi sıkıntı olur mu ki

Oylemi onu bilmiyordum bizden kan aldıklarında kanlar karışmış gebe kalmadan gelin iğne vurucaz demişlerdi Allahtan gerek kalmmisti
Kuzum hamile kalmadan vurulmaz o iğne geneyken yada doğumdan sonra vurulur kürtaj olursan da kürtaj sonrası

Bi antikor taraması yapılsın endişe etme şimdi sonuca bakalım öyle konuşalım
Valla benden bi ton şey istedi ama içinde o var mı bilmiyorum çıkınca hepsi atarım zaten kan grubuna baktı o çıkmış negatif oda. O zaman karışıklık olmuş belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…