İnşallah benim de öyle olur hamile kalayım da diyet yalan olsun yaBen oğlum da hem diyet hem plates yapiyodum mekik vs göbeğim erisin diye o ay hamile kalmışım diyetde yalan olmuştu
Anestezide çalışan kıza wpden yanlışlık olduğunu söylemiştim ama konuşmaları silmiştim. Sence bir şey çıkar mı ? Oda bana doktora söyleyeceğini söylemişti söylememişAllah korusun kimse kimseye hesap vermiyo vicdan meselesi devlet koruyo çalışanını ama sen yine de yaz cimere
Sonrada yapılır kilo neki canim gayetde veriliyor bebis olsunda gerisi kolayİnşallah benim de öyle olur hamile kalayım da diyet yalan olsun ya
Öyle gerçektenSonrada yapılır kilo neki canim gayetde veriliyor bebis olsunda gerisi kolay
Kilolu hamile kalanlar az aliyo gebelikte kiloyuKızlae benim arkadasım 41le hamileliğini öğrendi zayıflığında etkili olduğuna inanmıyorum ay bilmiyorum o cok zayıf ben cok şişman oldu bir sekilde tabi zayıflar daha cok kilo alıyormus mesela 41le öğrendi suan 70 kilo ve daha 6 aylık
Hiç anlamam demekki gerçek miş biraz araştıracağım yıldızların matematiğine inanıyorum kuranda da geçiyorGünlük burç yorumlarını takip etmem ama genel özellikleri yansıtıyor insanları tabi yaşam şekli aile faktörü değişiklikler öyle başlıyor. Ama senin konuşmaların tevekkülün güçlü kalman sürekli bir şeyler denemen azmin ve sevdiklerine çok düşkün olurlar hepsi tutuyor sende canım
Canım hamileykende vurulabilirsin doğum sonrasıda ben sonrasına düşünüyordum açıkçası ama nasip olmadı zatenEvlendiğinde turkiyedemi yoksa yurtdisindamiydin canim evlenmeden önce kan uyuşmazlığı na bakılıyor ve çıkarsa iğne vuruluyor sen vurulmusmuydun gebe kalmadan once
Yok canım zaten eşimi kırmamak için gidicem ama tıpa falan takarım çokta yormadan kendimi girer çıkarım diye düşündüm. Mantar evet olabiliyor enfeksiyona açıksın çünkü dikkat edersin bundan sonra sendeYine de dikkatli ol ben ihtimal vermediğimden rahat davrandım keşke temkinli olsaydım allaha şükür bir sey olmadı ama mesela hafif genital kaşıntım var hamileliğin ilk dönemlerinde oluyormuş sanırım mantar oldum pazartesiyi bekliyorum doktora danısmak icin
Oylemi onu bilmiyordum bizden kan aldıklarında kanlar karışmış gebe kalmadan gelin iğne vurucaz demişlerdi Allahtan gerek kalmmistiCanım hamileykende vurulabilirsin doğum sonrasıda ben sonrasına düşünüyordum açıkçası ama nasip olmadı zaten
Kürtajdan sonra vurmaları lazımdı ama iyiydin şükürler olsun gebelikten önce vurulmak şart degil bu arada gebelik esnasında yada doğumdan sonra vurulabilirsinŞok oldum şuan duyunca bende
Baya tahlil istedi bakalım ne çıkacak sonuç
Aynen boyun varmış işte 1.50 ile aynı değil sonuçta. İnşallah istediğin gibi olur her şey173 biraz boydan kurtarıyorum ama yine de kilom cok fazla ve eğer cok kilo alırsam yuvarlanırım yerlerde diyetisyenle ilerlemeyi düşünüyorum
Eee vurmadılar nolacak şimdi sıkıntı olur mu kiKürtajdan sonra vurmaları lazımdı ama iyiydin şükürler olsun gebelikten önce vurulmak şart degil bu arada gebelik esnasında yada doğumdan sonra vurulabilirsin
Kuzum hamile kalmadan vurulmaz o iğne geneyken yada doğumdan sonra vurulur kürtaj olursan da kürtaj sonrasıOylemi onu bilmiyordum bizden kan aldıklarında kanlar karışmış gebe kalmadan gelin iğne vurucaz demişlerdi Allahtan gerek kalmmisti
Bi antikor taraması yapılsın endişe etme şimdi sonuca bakalım öyle konuşalımEee vurmadılar nolacak şimdi sıkıntı olur mu ki
Valla benden bi ton şey istedi ama içinde o var mı bilmiyorum çıkınca hepsi atarım zaten kan grubuna baktı o çıkmış negatif oda. O zaman karışıklık olmuş belliBi antikor taraması yapılsın endişe etme şimdi sonuca bakalım öyle konuşalım
Ayyy aman hamileliğin başında kuzu işte sen anla yanlış aktardımKuzum hamile kalmadan vurulmaz o iğne geneyken yada doğumdan sonra vurulur kürtaj olursan da kürtaj sonrası
Antikor olışmamışsa iğne yaparlar koruma için inşallah olışmamıştır kuzumEee vurmadılar nolacak şimdi sıkıntı olur mu ki
Ayy ne değişik şeyler var ama ya hiç bilmediğim şuan sizden duydugumBi antikor taraması yapılsın endişe etme şimdi sonuca bakalım öyle konuşalım
Oluştuysa nolacak pekiAntikor olışmamışsa iğne yaparlar koruma için inşallah olışmamıştır kuzum
Bende bebek için öyle her yolu denetimli kadın doğumcu dan daha bilgiliyim valla bride meslek icabı biraz anlıyorumAyy ne değişik şeyler var ama ya hiç bilmediğim şuan sizden duydugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?