- 29 Aralık 2024
- 2.153
- 1.194
- 48
Hersey etkiliyor bi de üstüne hava eklendiAkıntı çok hafif oldu normalde yoğun olurdu. Yinede bilemedim işte bakıcam bugün bivalla bu regl bitimi benimde son 2 gün kahve leke geldi 2 gün de normal regl. Hava değişikliğine yordum ben
Allah allah ilginç bi durum yani belirtilerin hala geçmemesi tuhaf. Bende senin gibi adet oldum ama benim belirtiler geçti hep.Benimde 2 gün sürdü ilk gün kahve leke geldi 2.gun dolu dolu yoğun oldu 3.gun damla geldi ondan beridir böyle hergun 1 2 damla oluyo ama goguslerim hala sızlıyor kasigim hala regl olacakmışım gibi ara ara ağrı giriyo heleki 2 gündür temizlik yapıyorum ağır kaldirdikca acayip kasigim agriyo acaba tam sökülmedi ondanmi oldu anlamadim
Aynı senin gibi işte ilk gün kahve sonra 2 gün regl kalanı kahve leke şeklinde pedi doldurmadı bile yani anlamadım ki neyden oluyor havaya bağladımHersey etkiliyor bi de üstüne hava eklendi
Bu ay bi tuhaf bende anlamış değilim olunca geçmesi lazimdiAllah allah ilginç bi durum yani belirtilerin hala geçmemesi tuhaf. Bende senin gibi adet oldum ama benim belirtiler geçti hep.
Hormonlarla alakalı csnım değerlerimiz her zaman aynı şekilde seyretmezCanım ya benim kan sonucu 1.4 çıkmış bu negatif demek biliyorum dolu dolu da adet oldum çok afedersin ama ben ne zaman kan versem ve negatif çıksa hep 0.200 çıkardı şimdi niye değişik çıkmış olabilir acabahaifa
Daha pik değil canimCanım kızlarOvülasyon testim bugün böyle. Acaba pike yakın mı bu? Kasıklarımda ağrı da başladı bugün çünkü. Fikrinizi merak ediyorum.
Evet yaklaşıyorCanım kızlarOvülasyon testim bugün böyle. Acaba pike yakın mı bu? Kasıklarımda ağrı da başladı bugün çünkü. Fikrinizi merak ediyorum.
2,3 güne pik olur bu canımCanım kızlarOvülasyon testim bugün böyle. Acaba pike yakın mı bu? Kasıklarımda ağrı da başladı bugün çünkü. Fikrinizi merak ediyorum.
Ama 2 3 güne pik olurCanım kızlarOvülasyon testim bugün böyle. Acaba pike yakın mı bu? Kasıklarımda ağrı da başladı bugün çünkü. Fikrinizi merak ediyorum.
Bende öyle düşündüm canım yani yüzde 0.01 bile olsa gebe olma ihtimalim yok çünkü baya baya regl oldum belirti falanda kalmadıHormonlarla alakalı csnım değerlerimiz her zaman aynı şekilde seyretmez
Acaba bi doktora mı görünsen başka bişey olmasın rahimle alakalıBu ay bi tuhaf bende anlamış değilim olunca geçmesi lazimdi
Cuma günü hsg var orda belli olur artık yarında eşim sperm vercek acayip heyecanlıyımAcaba bi doktora mı görünsen başka bişey olmasın rahimle alakalı
Kız ben seneler sonra bu 2 aydır ilacı bıraktım ilaçsız adet görmüyorum vücudumu dinlemek istedim mayısda bişe olmadı haziranda 2 gin kahve 2 gün az hafif kormızı kanama bitti sonra yani bu bile mucize bende ben şok yaniAynı senin gibi işte ilk gün kahve sonra 2 gün regl kalanı kahve leke şeklinde pedi doldurmadı bile yani anlamadım ki neyden oluyor havaya bağladım
2,3 güne pik olur bu canım
Ama 2 3 güne pik olur
Ayıp olmazsa yakın olduğu dönemde ilişki tavsiyeniz var mıdır?Evet yaklaşıyor
Kuzum eğer modunuz varsa yarında böyle çıkarsa yarından başla ilişkiye hergün yapın pil öncesi de sperm hazır olur rahimdeAyıp olmazsa yakın olduğu dönemde ilişki tavsiyeniz var mıdır?
Valla canim ben yastık koyup ayağımı tepeye dikiyorum biraz bekliyorum 3 5dkAyıp olmazsa yakın olduğu dönemde ilişki tavsiyeniz var mıdır?
Eğer şüphen varsa hsg çekilmek çok doğru olmaz canım sonuçta ilaç ve radyasyon yiyorsun o sırada eğer gebeysen bebeğe zarar verebilir yani belki seninki de yerleşmedir yoğun olmuştur bilemem tabiCuma günü hsg var orda belli olur artık yarında eşim sperm vercek acayip heyecanlıyım
Ters rahimler yüz üstü yatsın diye biliyorum ben aslındaValla canim ben yastık koyup ayağımı tepeye dikiyorum biraz bekliyorum 3 5dkbenim rahim ters oyuzden doktor demisti
Evet canim yarin benden de kan alacaklar betahcg ve diğer tetkikler yapilcak zaten sonrasindada egerki yoksa cumada hag cekinilcekEğer şüphen varsa hsg çekilmek çok doğru olmaz canım sonuçta ilaç ve radyasyon yiyorsun o sırada eğer gebeysen bebeğe zarar verebilir yani belki seninki de yerleşmedir yoğun olmuştur bilemem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?