Akıntı çok hafif oldu normalde yoğun olurdu. Yinede bilemedim işte bakıcam bugün bi valla bu regl bitimi benimde son 2 gün kahve leke geldi 2 gün de normal regl. Hava değişikliğine yordum ben
Hersey etkiliyor bi de üstüne hava eklendi

Allah allah ilginç bi durum yani belirtilerin hala geçmemesi tuhaf. Bende senin gibi adet oldum ama benim belirtiler geçti hep.

Canım kızlar Ovülasyon testim bugün böyle. Acaba pike yakın mı bu? Kasıklarımda ağrı da başladı bugün çünkü. Fikrinizi merak ediyorum.

Eklentiler

• IMG_3604.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 28
Hormonlarla alakalı csnım değerlerimiz her zaman aynı şekilde seyretmez

Aynı senin gibi işte ilk gün kahve sonra 2 gün regl kalanı kahve leke şeklinde pedi doldurmadı bile yani anlamadım ki neyden oluyor havaya bağladım
Kız ben seneler sonra bu 2 aydır ilacı bıraktım ilaçsız adet görmüyorum vücudumu dinlemek istedim mayısda bişe olmadı haziranda 2 gin kahve 2 gün az hafif kormızı kanama bitti sonra yani bu bile mucize bende ben şok yani

Cuma günü hsg var orda belli olur artık yarında eşim sperm vercek acayip heyecanlıyım
Eğer şüphen varsa hsg çekilmek çok doğru olmaz canım sonuçta ilaç ve radyasyon yiyorsun o sırada eğer gebeysen bebeğe zarar verebilir yani belki seninki de yerleşmedir yoğun olmuştur bilemem tabi

Eğer şüphen varsa hsg çekilmek çok doğru olmaz canım sonuçta ilaç ve radyasyon yiyorsun o sırada eğer gebeysen bebeğe zarar verebilir yani belki seninki de yerleşmedir yoğun olmuştur bilemem tabi
Evet canim yarin benden de kan alacaklar betahcg ve diğer tetkikler yapilcak zaten sonrasindada egerki yoksa cumada hag cekinilcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…