Bir gebenin günlüğünde 20 Sn kuralını yapmaya çalışmıştım ben de bunu da denerim bu sefer.
Ben onu videolu anlatımına denk gelmiştim 9saniyede gidiyi çok beklemeniz gerekmiyor diye hatirliyorum 20de olsa kısa beklenir sonucta bende biraz bekliyorum her ihtimale karsi

Anladım canim.bizde yarın vericez bakalim onu geçenlerde burda duydum beli oluyomus aslında ama bakalim ne cikicak

Birde şey diyo az önce denk geldim yumurtlama zamanının 1 yada 2.gununu sabah 5 yada 6 gibi ilişkiye girilmesi erkek spermin en kaliteli olduğu zaman diyo

Yastık koy daha iyi kız niye eziyet cekiyosun ben yastıksız no

Anladım canim.bizde yarın vericez bakalim onu geçenlerde burda duydum beli oluyomus aslında ama bakalim ne cikicak
iki farklı arkadaşımın eşinde de vardı. Birinin ameliyata gerek kalmadan çocuğu oldu diğerinin ise ameliyattan sonra oldu. Biz kadınlar sadece kendimize odaklanıyoruz ama eşlerin de önemli bu hususta, gitmese öğrenemezdik. Siz de eşiniz için randevu alarak iyi yapmışsınız canım.

Anladım canım tamam bakayım bi zaten herşeyi denedim bi amuda kalkmadığım kaldı

Öyle canim çok haklısın çok doğru bazen onlardan kaynaklı olabiliyor biz tedbirimizi alalimda gerisi takdiri ilahi

Birde şey diyo az önce denk geldim yumurtlama zamanının 1 yada 2.gununu sabah 5 yada 6 gibi ilişkiye girilmesi erkek spermin en kaliteli olduğu zaman diyo
Bu doğru bu arada, erkeklerin biyolojik saati 4-8 arasında diye bir sürü bilimsel açıklamalar var. Ama eşimi o saat aralığında ikna edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…