- 29 Aralık 2024
- 2.153
- 1.194
- 48
Geçen aylarda 1 ay o şekilde onuda denedim denemedigim 1 amuda kalkmadigim kaldiTers rahimler yüz üstü yatsın diye biliyorum ben aslında
Eşim muayeneye gitmişti varikosel demiş doktor. Bugün test verdi stres de yaşadı haliyle. En iyisi yarın başlamak o halde. Çok teşekkür ederim.Kuzum eğer modunuz varsa yarında böyle çıkarsa yarından başla ilişkiye hergün yapın pil öncesi de sperm hazır olur rahimde
Bu neyde belli oluyo acaba varikosel olduğu canımEşim muayeneye gitmişti varikosel demiş doktor. Bugün test verdi stres de yaşadı haliyle. En iyisi yarın başlamak o halde. Çok teşekkür ederim.
Bir gebenin günlüğünde 20 Sn kuralını yapmaya çalışmıştım ben de bunu da denerim bu sefer.Valla canim ben yastık koyup ayağımı tepeye dikiyorum biraz bekliyorum 3 5dkbenim rahim ters oyuzden doktor demisti
Yaa cansın teşekkür ederimmmm <3Olsun canım bebis buyusunde sen iyi oldu önemli olan o
Ay inşallah çıkarda gerek kalmaz hsg yeEvet canim yarin benden de kan alacaklar betahcg ve diğer tetkikler yapilcak zaten sonrasindada egerki yoksa cumada hag cekinilcek
Ay pardon o nasıl oluyor acabaBir gebenin günlüğünde 20 Sn kuralını yapmaya çalışmıştım ben de bunu da denerim bu sefer.
Keşke öyle birsey olsada ama sanmıyorum bu ay bayağı oldum cunkuAy inşallah çıkarda gerek kalmaz hsg ye
Ben onu videolu anlatımına denk gelmiştim 9saniyede gidiyi çok beklemeniz gerekmiyor diye hatirliyorum 20de olsa kısa beklenir sonucta bende biraz bekliyorum her ihtimale karsiBir gebenin günlüğünde 20 Sn kuralını yapmaya çalışmıştım ben de bunu da denerim bu sefer.
Ürolojiye sağlık mıyım acaba bir de ben baktırayım kendime diyerek gitmişti. Doktor kontrolünde öğrendi. Spremler ne durumda bakalım diye test almışlar. Ameliyatlık bir durum var mı yok mu o çıkacak biz de bekliyoruz bakalım canım.Bu neyde belli oluyo acaba varikosel olduğu canım
Bizimki de bi umut işteKeşke öyle birsey olsada ama sanmıyorum bu ay bayağı oldum cunku
Anladım canim.bizde yarın vericez bakalim onu geçenlerde burda duydum beli oluyomus aslında ama bakalim ne cikicakÜrolojiye sağlık mıyım acaba bir de ben baktırayım kendime diyerek gitmişti. Doktor kontrolünde öğrendi. Spremler ne durumda bakalım diye test almışlar. Ameliyatlık bir durum var mı yok mu o çıkacak biz de bekliyoruz bakalım canım.
Pilatesteki popo sıkılaştırma hareketine benziyor aynı.Ay pardon o nasıl oluyor acaba
Yastık koy daha iyi kız niye eziyet cekiyosunPilatesteki popo sıkılaştırma hareketine benziyor aynı.dirsekler ve ayaklar yerde bacaklardan popoyu havaya kaldırıp tutuyoruz 20 Sn ya da daha fazla. Anlatımla ancak bu kadar tarif edebiliyorum bir sayfasına baksanız görsel görme açısından daha iyi olur tabi.
iki farklı arkadaşımın eşinde de vardı. Birinin ameliyata gerek kalmadan çocuğu oldu diğerinin ise ameliyattan sonra oldu. Biz kadınlar sadece kendimize odaklanıyoruz ama eşlerin de önemli bu hususta, gitmese öğrenemezdik. Siz de eşiniz için randevu alarak iyi yapmışsınız canım.Anladım canim.bizde yarın vericez bakalim onu geçenlerde burda duydum beli oluyomus aslında ama bakalim ne cikicak
Anladım canım tamam bakayım bi zaten herşeyi denedim bi amuda kalkmadığım kaldıPilatesteki popo sıkılaştırma hareketine benziyor aynı.dirsekler ve ayaklar yerde bacaklardan popoyu havaya kaldırıp tutuyoruz 20 Sn ya da daha fazla. Anlatımla ancak bu kadar tarif edebiliyorum bir sayfasına baksanız görsel görme açısından daha iyi olur tabi.
Öyle canim çok haklısın çok doğru bazen onlardan kaynaklı olabiliyor biz tedbirimizi alalimda gerisi takdiri ilahiiki farklı arkadaşımın eşinde de vardı. Birinin ameliyata gerek kalmadan çocuğu oldu diğerinin ise ameliyattan sonra oldu. Biz kadınlar sadece kendimize odaklanıyoruz ama eşlerin de önemli bu hususta, gitmese öğrenemezdik. Siz de eşiniz için randevu alarak iyi yapmışsınız canım.
Bu doğru bu arada, erkeklerin biyolojik saati 4-8 arasında diye bir sürü bilimsel açıklamalar var. Ama eşimi o saat aralığında ikna edemem.Birde şey diyo az önce denk geldim yumurtlama zamanının 1 yada 2.gununu sabah 5 yada 6 gibi ilişkiye girilmesi erkek spermin en kaliteli olduğu zaman diyo
Eşim müsait olur her dk ama ben olamıyorum uykum daha tatlıBu doğru bu arada, erkeklerin biyolojik saati 4-8 arasında diye bir sürü bilimsel açıklamalar var. Ama eşimi o saat aralığında ikna edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?