Ay ben bastım valla bütün tuşlara bakalım artık nolcaksa olsun
Burada o kadar tatlı, içten insanlar gördüm ki. Bu ay hepimiz sıralı haberler alalım ve paylaşabilelim. Gebe olup burada hala bilgi ve tecrübelerini paylaşanlar var. Duam hepimize, sağlıklı bebişler gelsin inşallah.

Kızlar elime böyle bi ürün ulaştı bugün. Eşime bi arkadaşı önermiş bunla gebe kalamayan bi kaç tanıdığı ya kullandığı ay ya da 2 3 ay içinde gebe kalmış. Bu benim aldığım bayanlar için instagram sayfasına bakıp iletişime geçin isterseniz baya bilgi veriyorlar. Erkek için olanı da var ama onun sayfası başkaydı onu da sorarsanız söylüyorlar zaten

Eklentiler

• 1000023229.webp
    32 KB · Görüntüleme: 34
İşin tuhaf tarafı belirti arıyoruz da belirtsisz gebe kalan yüzlercesi var her zaman belirti olmuyor aslında on kişiden 4 ü belirtisizmış i
Mesela benim adet öncesi belim göğüslerim çok kötü olurdu. Benimde hafif ağrı göğüslerimde henüz yeni yeni sanki bir şeyler oluyor ama ağrı yok

Kızlar ben de durum güncellemesi yapayım
Bu ay Femara ile 2 yumurta büyüdü
9 Temmuz’da Ovitrelle vuruldum
7 Temmuz’dan 11 Temmuz’a kadar her gün ultrasonla yumurtalara baktırdım
10 Temmuz’da saat 13:30 gibi yumurtalar duruyordu, 11 Temmuz’da saat 11:30 gibi ikisi de yoktu
Geçen aylarda yumurta çatladığı günden tam 14 gün sonra regli geldi o yüzden bu ay 25 Temmuz’u bekliyorum
İnşallah gelmez tabii
Diğer aylardan farklı olarak 1 Temmuz’dan beri her akşam Orzax Proceive F kullanıyorum
Bir de 11 Temmuz’dan beri sabah akşam Progestan 200 mg kullanıyorum
Doktorum her ay döngümün 21. günü progesteron hormonuma bakıyor
21 Temmuz’da kan verip progesteron baktıracağım
Şimdilik ağrı, şişkinlik, batma hiçbir belirti yok
Sadece bazen su gibi bazen de beyaz akıntı geliyor

Kızlar early predictor yaptım şimdi negatif çıktı bat 18 temmuz olsaydı çıkardı degil mi
Predictor early genelde doğru çıkarıyormuş canım regli ne de 2 gün var galiba olsaydı çıkardı. Bende 4 gün kala yapmıştım tertemiz negatif ti zaten doğru da çıkmış 1 gün gecikmeyle adet oldum

Benimde bat 22 Temmuz önemli olan erken yerleşme olmuşsa çıkar ama geç yerleşme olursa biraz zor canım ama sabah bakasım var benimde
Valla bende yapacağım galiba bu aydan hiç umudum yok zaten ama şu yumurtlamadan sonraki 14 gün gerçekten psikolojimi bozuyor artık bir an önce öğrensem diyorum

Birde şey diyo az önce denk geldim yumurtlama zamanının 1 yada 2.gununu sabah 5 yada 6 gibi ilişkiye girilmesi erkek spermin en kaliteli olduğu zaman diyo
Ay benimki hayatta kalkmaz o saatte işte çok yoruluyor zaten. Yumurtlama zamanı bile zor ikna ediyorum kendin ıstıyosan olsun diyo sen böyle çocuk olsun diye yapıyosun stress oluyosun olmuyo diyo doğru da söylüyo aslında. Şimdi o saatte kaldırıyım desem üstüne bi de azar yerim sanki zamanında yaptık çok mu oldu der

Eşim muayeneye gitmişti varikosel demiş doktor. Bugün test verdi stres de yaşadı haliyle. En iyisi yarın başlamak o halde. Çok teşekkür ederim.
Evet böyle bir durum varsa yarın başlamak daha doğru olur Pike kadar her gün yapmanı önermem. Bir gün boş bir gün dolu şeklinde olabilir dediğim gibi. Kaliteli sperm için dinlenmek gerekiyor. En çok eforu pik günü yumurtlama günü çatlama günü olarak yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…