- 26 Haziran 2025
- 198
- 281
- 18
Doğru ben kendimi zora sokmadan yastıkla devam edeyimYastık koy daha iyi kız niye eziyet cekiyosunben yastıksız no
Biz bütün tuşlara basalım da canım yapmadık demeyiz en azından.Anladım canım tamam bakayım bi zaten herşeyi denedim bi amuda kalkmadığım kaldı
Ay ben bastım valla bütün tuşlara bakalım artık nolcaksa olsunBiz bütün tuşlara basalım da canım yapmadık demeyiz en azından.
Burada o kadar tatlı, içten insanlar gördüm ki. Bu ay hepimiz sıralı haberler alalım ve paylaşabilelim. Gebe olup burada hala bilgi ve tecrübelerini paylaşanlar var. Duam hepimize, sağlıklı bebişler gelsin inşallah.Ay ben bastım valla bütün tuşlara bakalım artık nolcaksa olsun
Benim 2 gündür karnımda adet gibi yani daha 1 hafta varken başladı o dikkatimi çekti5 gün kala şiddetli ağrım vardı regl gibi tam 2 gün sürdü sonra geçti
Klomen duphaston vsNe ilacı kız
Mesela benim adet öncesi belim göğüslerim çok kötü olurdu. Benimde hafif ağrı göğüslerimde henüz yeni yeni sanki bir şeyler oluyor ama ağrı yokİşin tuhaf tarafı belirti arıyoruz da belirtsisz gebe kalan yüzlercesi var her zaman belirti olmuyor aslında on kişiden 4 ü belirtisizmış i
2 aydır sat ve bat tarihlerimiz aynı gidiyor :)Canım beni günceller misin sat 14 temmuz bat 11 Ağustos
Benimde bat 22 Temmuz önemli olan erken yerleşme olmuşsa çıkar ama geç yerleşme olursa biraz zor canım ama sabah bakasım var benimdeKızlar benimde bat 21 Temmuz test yapsam çıkarmı şimdi sizce erken mi yoksa
Aynen canım benim regl 1 gün geç geldi bu ay beni de triplere soktu2 aydır sat ve bat tarihlerimiz aynı gidiyor :)
Predictor early genelde doğru çıkarıyormuş canım regli ne de 2 gün var galiba olsaydı çıkardı. Bende 4 gün kala yapmıştım tertemiz negatif ti zaten doğru da çıkmış 1 gün gecikmeyle adet oldumKızlar early predictor yaptım şimdi negatif çıktı bat 18 temmuz olsaydı çıkardı degil mi
Evet doğru haklısınPredictor early genelde doğru çıkarıyormuş canım regli ne de 2 gün var galiba olsaydı çıkardı. Bende 4 gün kala yapmıştım tertemiz negatif ti zaten doğru da çıkmış 1 gün gecikmeyle adet oldum
Valla bende yapacağım galiba bu aydan hiç umudum yok zaten ama şu yumurtlamadan sonraki 14 gün gerçekten psikolojimi bozuyor artık bir an önce öğrensem diyorumBenimde bat 22 Temmuz önemli olan erken yerleşme olmuşsa çıkar ama geç yerleşme olursa biraz zor canım ama sabah bakasım var benimde
Ay benimki hayatta kalkmaz o saatte işte çok yoruluyor zaten. Yumurtlama zamanı bile zor ikna ediyorum kendin ıstıyosan olsun diyo sen böyle çocuk olsun diye yapıyosun stress oluyosun olmuyo diyo doğru da söylüyo aslında. Şimdi o saatte kaldırıyım desem üstüne bi de azar yerim sanki zamanında yaptık çok mu oldu derBirde şey diyo az önce denk geldim yumurtlama zamanının 1 yada 2.gununu sabah 5 yada 6 gibi ilişkiye girilmesi erkek spermin en kaliteli olduğu zaman diyo
Canım bugünden gün aşırı başla bence. Bir gün boş bir gün dolu gibi. Pik olduğu gün ve çatlayana kadar olan günleri her gün değerlendir. Şansını artırırsınAyıp olmazsa yakın olduğu dönemde ilişki tavsiyeniz var mıdır?
Evet böyle bir durum varsa yarın başlamak daha doğru olurEşim muayeneye gitmişti varikosel demiş doktor. Bugün test verdi stres de yaşadı haliyle. En iyisi yarın başlamak o halde. Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?