- 26 Haziran 2025
- 198
- 281
- 18
Başlayacağız inşallah. Günler geçmek bilmiyor o da aklımda hep bu var diye sanırım.Canım bugünden gün aşırı başla bence. Bir gün boş bir gün dolu gibi. Pik olduğu gün ve çatlayana kadar olan günleri her gün değerlendir. Şansını artırırsın
Yumurtlama döneminden sonra daha da yavaşlıyor zamanBaşlayacağız inşallah. Günler geçmek bilmiyor o da aklımda hep bu var diye sanırım.
Eşim şu an sonuç için tekrar hastaneye gitti. Umarım engel bir durum görünmez. 3 gün perhiz yapmamız gerekiyordu zaten test vermesi için henüz pik de görmedim zaten. Yarın ola hayrola.Evet böyle bir durum varsa yarın başlamak daha doğru olurPike kadar her gün yapmanı önermem. Bir gün boş bir gün dolu şeklinde olabilir dediğim gibi. Kaliteli sperm için dinlenmek gerekiyor. En çok eforu pik günü yumurtlama günü çatlama günü olarak yaparsınız.
Sonucu inşallah güzel olsun canım, çalışırken anlamıyor insan da tatilde komple kafamda bu var, yeğenim var 5 aylık onu sevmeye gideriz dedik şu günler bir geçsin de.Yumurtlama döneminden sonra daha da yavaşlıyor zamanMeşgul olacak şeyler bulmalıyız yumurtlama geçti bende beklemediyim.
İçeriği nedir onu çekseniz merak ettimKızlar elime böyle bi ürün ulaştı bugün. Eşime bi arkadaşı önermiş bunla gebe kalamayan bi kaç tanıdığı ya kullandığı ay ya da 2 3 ay içinde gebe kalmış. Bu benim aldığım bayanlar için instagram sayfasına bakıp iletişime geçin isterseniz baya bilgi veriyorlar. Erkek için olanı da var ama onun sayfası başkaydı onu da sorarsanız söylüyorlar zaten
Ay hadi inşaallah güzel haberler bekliyorum sendenKızlar ben de durum güncellemesi yapayım
Bu ay Femara ile 2 yumurta büyüdü
9 Temmuz’da Ovitrelle vuruldum
7 Temmuz’dan 11 Temmuz’a kadar her gün ultrasonla yumurtalara baktırdım
10 Temmuz’da saat 13:30 gibi yumurtalar duruyordu, 11 Temmuz’da saat 11:30 gibi ikisi de yoktu
Geçen aylarda yumurta çatladığı günden tam 14 gün sonra regli geldi o yüzden bu ay 25 Temmuz’u bekliyorum
İnşallah gelmez tabii
Diğer aylardan farklı olarak 1 Temmuz’dan beri her akşam Orzax Proceive F kullanıyorum
Bir de 11 Temmuz’dan beri sabah akşam Progestan 200 mg kullanıyorum
Doktorum her ay döngümün 21. günü progesteron hormonuma bakıyor
21 Temmuz’da kan verip progesteron baktıracağım
Şimdilik ağrı, şişkinlik, batma hiçbir belirti yok
Sadece bazen su gibi bazen de beyaz akıntı geliyor
Ay hadi inşaallah güzel haberler bekliyorum senden
Evde değilim şuan gidince çekip atayım olur muİçeriği nedir onu çekseniz merak ettim
Ben dayanamadım işten gelince yaptım ya haha adetime 6 gün var daha. Sanki çok çok silik bir çizgi görüyor gibiyim emin değilimde sırf yapmak için yaptım nedeni yokValla bende yapacağım galiba bu aydan hiç umudum yok zaten ama şu yumurtlamadan sonraki 14 gün gerçekten psikolojimi bozuyor artık bir an önce öğrensem diyorum
Ayy atsanaaa bakalımmBen dayanamadım işten gelince yaptım ya haha adetime 6 gün var daha. Sanki çok çok silik bir çizgi görüyor gibiyim emin değilimde sırf yapmak için yaptım nedeni yok
İçeriği nedir onu çekseniz merak ettim
Ayyy hadi at kız meraklandım bakBen dayanamadım işten gelince yaptım ya haha adetime 6 gün var daha. Sanki çok çok silik bir çizgi görüyor gibiyim emin değilimde sırf yapmak için yaptım nedeni yok
Yaa evet burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk görmeden tanımadanKonuşmalarınızın hepsini okudum kızlarr vallahi arkadaşlarımdan mesaj gelmiş gibi dinlendim iş çıkışı okuyunca tebessüm doldu yüzümde hep
Evet, bu ay istenen sonuçlar da gelsin inşallah bide onlara sevinelimYaa evet burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk görmeden tanımadan
Sen gibi benim de başladı bugün akıntım batlar arasında 2 gün var seni takip ediyorum sanırımBen dayanamadım işten gelince yaptım ya haha adetime 6 gün var daha. Sanki çok çok silik bir çizgi görüyor gibiyim emin değilimde sırf yapmak için yaptım nedeni yok
Sırtımdan. Çok huzursuzum. Bilmiyorumsıcak basmanız belden mi geliyor ?
Ben işin kötüsü çok kötü hastayım ya kan verdim mecbur ama kanda da çıkmaz sanmıyorum bence erken öbür hamileliğimde 3 gün varken bile 3 dü değerimBen dayanamadım işten gelince yaptım ya haha adetime 6 gün var daha. Sanki çok çok silik bir çizgi görüyor gibiyim emin değilimde sırf yapmak için yaptım nedeni yok
Ayyyyy haniiiiBen dayanamadım işten gelince yaptım ya haha adetime 6 gün var daha. Sanki çok çok silik bir çizgi görüyor gibiyim emin değilimde sırf yapmak için yaptım nedeni yok
Kız valla mı hadi at hemen bakalımmmBen dayanamadım işten gelince yaptım ya haha adetime 6 gün var daha. Sanki çok çok silik bir çizgi görüyor gibiyim emin değilimde sırf yapmak için yaptım nedeni yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?