Eşim şu an sonuç için tekrar hastaneye gitti. Umarım engel bir durum görünmez. 3 gün perhiz yapmamız gerekiyordu zaten test vermesi için henüz pik de görmedim zaten. Yarın ola hayrola.

Yumurtlama döneminden sonra daha da yavaşlıyor zaman Meşgul olacak şeyler bulmalıyız yumurtlama geçti bende beklemediyim.
Sonucu inşallah güzel olsun canım, çalışırken anlamıyor insan da tatilde komple kafamda bu var, yeğenim var 5 aylık onu sevmeye gideriz dedik şu günler bir geçsin de. Kesinlikle kafayı meşgul edecek aktiviteler lazım.

İçeriği nedir onu çekseniz merak ettim

Ay hadi inşaallah güzel haberler bekliyorum senden

Valla bende yapacağım galiba bu aydan hiç umudum yok zaten ama şu yumurtlamadan sonraki 14 gün gerçekten psikolojimi bozuyor artık bir an önce öğrensem diyorum
Ben dayanamadım işten gelince yaptım ya haha adetime 6 gün var daha. Sanki çok çok silik bir çizgi görüyor gibiyim emin değilimde sırf yapmak için yaptım nedeni yok

Ben dayanamadım işten gelince yaptım ya haha adetime 6 gün var daha. Sanki çok çok silik bir çizgi görüyor gibiyim emin değilimde sırf yapmak için yaptım nedeni yok
Ben işin kötüsü çok kötü hastayım ya kan verdim mecbur ama kanda da çıkmaz sanmıyorum bence erken öbür hamileliğimde 3 gün varken bile 3 dü değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…