20 Mayıs

İşin tuhaf tarafı belirti arıyoruz da belirtsisz gebe kalan yüzlercesi var her zaman belirti olmuyor aslında on kişiden 4 ü belirtisizmış i
Aslında belirtiler 6 7. Haftada falan başlıyormuş biz olsa bile 4 haftalıkken belirtiler arıyoruz

Cok ilginc bisey oldu 1 ay once 1.72 cikan tsh bugunku kan tahlilimde 4.3 cikti. Dun gece 3 saat uykuyla gittim kan verdim biraz ona bagliyorum ama bir ayda bu kadar yukselmesi cok ilginc geldi

Cok ilginc bisey oldu 1 ay once 1.72 cikan tsh bugunku kan tahlilimde 4.3 cikti. Dun gece 3 saat uykuyla gittim kan verdim biraz ona bagliyorum ama bir ayda bu kadar yukselmesi cok ilginc geldi
Bu tsh benimde kafamı karıştırıyor. Geçen ay bende 2.68 ken bu ay 0.89 çıktı

Kızlar aranızda Hayıt tohumu çayı kullanan var mı yumurtlama görene kadar mı kullanmak gerekiyor biliyor musunuz?

Kızlar merhaba çörekotu ve tarçın kürüne ne zaman başlamamız gerekiyor acaba bilgi verebilir misiniz

Bu tsh benimde kafamı karıştırıyor. Geçen ay bende 2.68 ken bu ay 0.89 çıktı

Doktorumla konustum cok seyden etkileniyor tsh dedi. Mesela ben dun gece 3 saat falan uyudum nedense cok huzursuz bi gece gecirdim sabah gidip kan verdim o yuzden yuksek cikmis olabilir dedi. Haftaya tekrar vericem bakalim dusecek mi. Seninki iyi suan canim dusuk olmasi yuksek olmasindan daha ideal gebelik icinn. Bu arada bana hsgden sonra prowomen act verdi doktorum ona baslicam bi de demirim referans araliginda 29 ama 50 falan olsa daha iyimis demir icin bi takviye arastiriyorum simdi

Sizinle tarihlerimiz birebir aynı ☺ Ben de 25 Temmuz'da test yaptıracağım. İnşallah güzel sonuçlar alıp paylaşırız birbirimizle çok stresliyim ama ben, ilk diye belki.. Kendimi yemeye verdim iyi hissetmiyorum.

Hsg sonucu ne zaman çıkıyor onunla alakalı bilgi verdi mi ? Evet düşükmüş biraz ya o neyle artıyor acaba benim 97ydi fazla mı ki her şeyden nem kapar olduk. Çok geçmiş olsun var mı ağrın sızın

Hsg sonucumu direkt soyledi cok iyimis tikaniklik falan yok her sey normal. Seninki cok iyi canim 80-90 ideal. Cok az kanamam oldu sadece baska bisey olmadi. Su aylarda guzel haberleri alalim artik yaaa

Hsg sonucumu direkt soyledi cok iyimis tikaniklik falan yok her sey normal. Seninki cok iyi canim 80-90 ideal. Cok az kanamam oldu sadece baska bisey olmadi. Su aylarda guzel haberleri alalim artik yaaa
Az kaldı senin sonuca bence çok yaklaştın güzel haberlerin gelecek o zaman hormon vs hiçbir sorun yok tek sıkıntı stresssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…