20 MayısBu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER
VE
TARİH GÜNCELLEMEK İSTEYENLER
ÖZELDEN MESAJ ATSIN...
(çoğu zaman araya karışıyor, bazen de görsem bile unutuyorum )
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu
Lavinn9 11 Temmuz 11 Ağustos
@1Annakarenina 25 Haziran 25 Temmuz @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
@Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
@Bahar7777 14 Temmuz 11 Ağustos ElizabethBennettt 7 Haziran 5 Temmuz
behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 31 Mayıs 30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran ------------- N n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz @ladycharlotte 2 Haziran 1 Temmuz
Civcivimmm 13 Mayıs ------------- @yesilelma13 31 Mayıs 1 Temmuz
@Sofi123 5 Haziran 26 Haziran @HilalKiraz 7 Haziran 5 Temmuz
@23393 5 Haziran 10 Temmuz @selectran 26 Haziran 21 Temmuz
@Life Lover 31 Mayıs 29 Haziran Hayalim kizim 9 Temmuz 8 Ağustos
@herhangibiri00 3 Haziran 5 Temmuz haifa 24 Haziran -------------
@Peru123lima 13 Haziran ------------- @yesmakarna 10 Haziran -------------
@venusunannesi 12 Haziran ------------- @Nazlizmir 10 Haziran 10 Temmuz
@kugukusu 8 Haziran 8 Temmuz @birinsantanesi 20 Haziran 16 Temmuz @mavera_32 1 Haziran 7 Temmuz @sarsarpapatya 10 Haziran 11 Temmuz @arthur12 25 Haziran 26 Temmuz @narinasrak 28 Haziran 1 Ağustos @kadinlarrkulubu 20 Haziran 20 Temmuz @marmelad01 10 Haziran 7 Ağustos @esocannnnn 21 Mayıs 13 Temmuz @soguknevalee ------------- 10 Temmuz
Aslında belirtiler 6 7. Haftada falan başlıyormuş biz olsa bile 4 haftalıkken belirtiler arıyoruzİşin tuhaf tarafı belirti arıyoruz da belirtsisz gebe kalan yüzlercesi var her zaman belirti olmuyor aslında on kişiden 4 ü belirtisizmış i
Kızz hadi at bakalımmm aay inşallah vardırBen dayanamadım işten gelince yaptım ya haha adetime 6 gün var daha. Sanki çok çok silik bir çizgi görüyor gibiyim emin değilimde sırf yapmak için yaptım nedeni yok
öyle evet kuzenim 0 belirti yaşamıştı ama gebetmiş megerseAslında belirtiler 6 7. Haftada falan başlıyormuş biz olsa bile 4 haftalıkken belirtiler arıyoruz
Bu tsh benimde kafamı karıştırıyor. Geçen ay bende 2.68 ken bu ay 0.89 çıktıCok ilginc bisey oldu 1 ay once 1.72 cikan tsh bugunku kan tahlilimde 4.3 cikti. Dun gece 3 saat uykuyla gittim kan verdim biraz ona bagliyorum ama bir ayda bu kadar yukselmesi cok ilginc geldi
Reglin 2. Gününden itibaren 12 günKızlar merhaba çörekotu ve tarçın kürüne ne zaman başlamamız gerekiyor acaba bilgi verebilir misiniz
Peki teşekkür ederim aç veya tok fark ediyor muReglin 2. Gününden itibaren 12 gün
Chatgpt aç diyor ama ben açken kullanmadım hiçPeki teşekkür ederim aç veya tok fark ediyor mu
Bu tsh benimde kafamı karıştırıyor. Geçen ay bende 2.68 ken bu ay 0.89 çıktı
Sizinle tarihlerimiz birebir aynı ☺ Ben de 25 Temmuz'da test yaptıracağım. İnşallah güzel sonuçlar alıp paylaşırız birbirimizleKızlar ben de durum güncellemesi yapayım
Bu ay Femara ile 2 yumurta büyüdü
9 Temmuz’da Ovitrelle vuruldum
7 Temmuz’dan 11 Temmuz’a kadar her gün ultrasonla yumurtalara baktırdım
10 Temmuz’da saat 13:30 gibi yumurtalar duruyordu, 11 Temmuz’da saat 11:30 gibi ikisi de yoktu
Geçen aylarda yumurta çatladığı günden tam 14 gün sonra regli geldi o yüzden bu ay 25 Temmuz’u bekliyorum
İnşallah gelmez tabii
Diğer aylardan farklı olarak 1 Temmuz’dan beri her akşam Orzax Proceive F kullanıyorum
Bir de 11 Temmuz’dan beri sabah akşam Progestan 200 mg kullanıyorum
Doktorum her ay döngümün 21. günü progesteron hormonuma bakıyor
21 Temmuz’da kan verip progesteron baktıracağım
Şimdilik ağrı, şişkinlik, batma hiçbir belirti yok
Sadece bazen su gibi bazen de beyaz akıntı geliyor
Hsg sonucu ne zaman çıkıyor onunla alakalı bilgi verdi mi ? Evet düşükmüş biraz ya o neyle artıyor acaba benim 97ydi fazla mı kiDoktorumla konustum cok seyden etkileniyor tsh dedi. Mesela ben dun gece 3 saat falan uyudum nedense cok huzursuz bi gece gecirdim sabah gidip kan verdim o yuzden yuksek cikmis olabilir dedi. Haftaya tekrar vericem bakalim dusecek mi. Seninki iyi suan canim dusuk olmasi yuksek olmasindan daha ideal gebelik icinn. Bu arada bana hsgden sonra prowomen act verdi doktorum ona baslicam bi de demirim referans araliginda 29 ama 50 falan olsa daha iyimis demir icin bi takviye arastiriyorum simdi
Hsg sonucu ne zaman çıkıyor onunla alakalı bilgi verdi mi ? Evet düşükmüş biraz ya o neyle artıyor acaba benim 97ydi fazla mı kiher şeyden nem kapar olduk. Çok geçmiş olsun var mı ağrın sızın
Az kaldı senin sonuca bence çok yaklaştın güzel haberlerin gelecekHsg sonucumu direkt soyledi cok iyimis tikaniklik falan yok her sey normal. Seninki cok iyi canim 80-90 ideal. Cok az kanamam oldu sadece baska bisey olmadi. Su aylarda guzel haberleri alalim artik yaaa
Prowomen act hakkında bilgi verdi mi ?Hsg sonucumu direkt soyledi cok iyimis tikaniklik falan yok her sey normal. Seninki cok iyi canim 80-90 ideal. Cok az kanamam oldu sadece baska bisey olmadi. Su aylarda guzel haberleri alalim artik yaaa
Yarın bir daha yapmaya ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?