- 9 Haziran 2025
- 1.119
- 939
- 38
- 27
Ay valla umut oluyorsun bana aynı şeyleri yaşadığımız içinSen gibi benim de başladı bugün akıntım batlar arasında 2 gün var seni takip ediyorum sanırım
Sizinle tarihlerimiz birebir aynı ☺ Ben de 25 Temmuz'da test yaptıracağım. İnşallah güzel sonuçlar alıp paylaşırız birbirimizleçok stresliyim ama ben, ilk diye belki.. Kendimi yemeye verdim iyi hissetmiyorum.
Valla çok heyecan yaptım
Ne diyorsun var mı gebelik sence o vibe aldın mı bendenValla çok heyecan yaptım
Anladım canım teşekkür ederimChatgpt aç diyor ama ben açken kullanmadım hiç
Yani his sadece geçen ay da birisi geçmişti içimden o hamile çıktı inşallah sende de yanılmamNe diyorsun var mı gebelik sence o vibe aldın mı benden
Seninle ben de aynı şeyi düşünüyorumAy valla umut oluyorsun bana aynı şeyleri yaşadığımız için
Ben şahsen var gibi hissediyorummm iki gün sonra bir daha yappNe diyorsun var mı gebelik sence o vibe aldın mı benden
Prowomen act hakkında bilgi verdi mi ?
canım evet bu hormonlar her şeyden etkileniyor bi de tsh ın en doğru sonucu için reglin 3. Günü vermek gerekmiyomuDoktorumla konustum cok seyden etkileniyor tsh dedi. Mesela ben dun gece 3 saat falan uyudum nedense cok huzursuz bi gece gecirdim sabah gidip kan verdim o yuzden yuksek cikmis olabilir dedi. Haftaya tekrar vericem bakalim dusecek mi. Seninki iyi suan canim dusuk olmasi yuksek olmasindan daha ideal gebelik icinn. Bu arada bana hsgden sonra prowomen act verdi doktorum ona baslicam bi de demirim referans araliginda 29 ama 50 falan olsa daha iyimis demir icin bi takviye arastiriyorum simdi
Benim kan direkt negatif bebişim kalanlara başarılar
Bir gebenin günlüğünden alacaktım bu ay almadım diğer aya erteledim Prowomen act diye takviyesi vardı.. bilemedim normal hormonları bozar mı etkiler mi düşünüp araştırayım dedim iyiceYumurta destekleyici icinde myo inositol var dedi direkt bunu al kullan dedi baska bisey demedisen ne kullaniyosun suan?
Ben onu aldım ya 15-20 gündür kullanıyorum portakal suyu oralet gibi buz katıp içecek niyetine içiyorum valla inşallah faydası olur minimum 3 ay devamlılık istiyorBir gebenin günlüğünden alacaktım bu ay almadım diğer aya erteledim Prowomen act diye takviyesi vardı.. bilemedim normal hormonları bozar mı etkiler mi düşünüp araştırayım dedim iyice
Bana da dün bunu verdi işte doktorr kiz. Destekleyici folik asit diyeBir gebenin günlüğünden alacaktım bu ay almadım diğer aya erteledim Prowomen act diye takviyesi vardı.. bilemedim normal hormonları bozar mı etkiler mi düşünüp araştırayım dedim iyice
Bana da dün bunu verdi işte doktorr kiz. Destekleyici folik asit diye
Memnun kalan var mıBen onu aldım ya 15-20 gündür kullanıyorum portakal suyu oralet gibi buz katıp içecek niyetine içiyorum valla inşallah faydası olur minimum 3 ay devamlılık istiyor
Benim değerlerim de normal çok şükür canım. Daha dün kullanmaya başladım doktor verince inşallah faydasını görürüzMemnun kalan var mıbiraz devamlılık istiyor sanırım değerler normal çıkınca elim gitmedi bi
Bende alıcam bu gidişle ya. İnşallah faydasını görürüzBenim değerlerim de normal çok şükür canım. Daha dün kullanmaya başladım doktor verince inşallah faydasını görürüz
Bir gebenin günlüğünden alacaktım bu ay almadım diğer aya erteledim Prowomen act diye takviyesi vardı.. bilemedim normal hormonları bozar mı etkiler mi düşünüp araştırayım dedim iyice
İnşallah kuzum benim inşallah hayırlısı ile nasip etsin rabbim hepimize Salah evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?