İnşallah canım
Stres her şeyi etkiliyor
Zor ama düşünmemeye çalış
Benim doktor kontrolündeki 4. ayım
İnşallah haftaya pozitifleri görürüz

Ne diyorsun var mı gebelik sence o vibe aldın mı benden
Yani his sadece geçen ay da birisi geçmişti içimden o hamile çıktı inşallah sende de yanılmam bide testte görür gibiyim dedin ya hepimiz aslında varsa görüyoruz yoksa negatif deyip kenara atıyoruz umut var en azından

canım evet bu hormonlar her şeyden etkileniyor bi de tsh ın en doğru sonucu için reglin 3. Günü vermek gerekmiyomu

Yumurta destekleyici icinde myo inositol var dedi direkt bunu al kullan dedi baska bisey demedi sen ne kullaniyosun suan?
Bir gebenin günlüğünden alacaktım bu ay almadım diğer aya erteledim Prowomen act diye takviyesi vardı.. bilemedim normal hormonları bozar mı etkiler mi düşünüp araştırayım dedim iyice

Bir gebenin günlüğünden alacaktım bu ay almadım diğer aya erteledim Prowomen act diye takviyesi vardı.. bilemedim normal hormonları bozar mı etkiler mi düşünüp araştırayım dedim iyice
Ben onu aldım ya 15-20 gündür kullanıyorum portakal suyu oralet gibi buz katıp içecek niyetine içiyorum valla inşallah faydası olur minimum 3 ay devamlılık istiyor

Bana da dün bunu verdi işte doktorr kiz. Destekleyici folik asit diye

Bana da dün bunu verdi işte doktorr kiz. Destekleyici folik asit diye
Ben onu aldım ya 15-20 gündür kullanıyorum portakal suyu oralet gibi buz katıp içecek niyetine içiyorum valla inşallah faydası olur minimum 3 ay devamlılık istiyor
Memnun kalan var mı biraz devamlılık istiyor sanırım değerler normal çıkınca elim gitmedi bi

Evet zaten bana da onu verdi iste canimm yorumlari ve icerigi cok iyi benim doktora guveniyorum kendisi zaten komsum cok yakinim haftaya beraber yemek yicez hatta merak ettiginiz bisey varsa sorayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…