Ağzını bal yesinn yaa olma ihtimali bile mutlu etti beni şuan

Bende alıcam bu gidişle ya. İnşallah faydasını görürüz
Canım değerlerin iyi dahi olsa gebelik sürecinde x2 düşün o değerleri o düzeye gelmesi en makbulü yani alıp takviye edici vitaminler kullanmak faydalı ben tek tek kullanıyorum çünkü yoğun şekilde depolamam lazım ama sen böyle mix şeklinde alabilirsin ama yine diyorum bu bahsettiğiniz vitamine ek magnezyum omega 3 ekstra muhakkak alınmalı d3k2 bahsetmeme gerek dahi yok herkes biliyordur

Doğru söylüyorsun aşkım

Demir icin ne onerirsin kuzum? ben simdi prowomen kullanicam arti omega3 um var. Demiri biraz yukseltmem lazim

Demir icin ne onerirsin kuzum? ben simdi prowomen kullanicam arti omega3 um var. Demiri biraz yukseltmem lazim
Dünyanın en iyi demiri hepsiburqdaya gir yorumları oku şuan dünyanın en iyi ilk 10 vitamin markasından birisi demiri ve d3k2 si dünyanın en iyilerinden 2 ay iç doktorun ne yaptın diyecek kapsülü de titanyum kapsül mide yanması ağrısı bulantısı vs hiçbir yan etki yaşamazsın biliyorsun demir ilaçlarının hepsinde yan etki kaçınılmaz o yüzden dünyanda daha iyisi yok bundan

Eklentiler

• IMG_3972.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 29
Evet bence de magnezyum degerleri iyi olsada mutlaka şart benim degerlerim normaldi ama yinede aldım üç ay devam etmeyi düşünüyorum demir ilacı içtiğiniz zaman kafein vesaire alınmaması gerekiyor bellir bir saat ona dikkat edin mutlaka

D3k2 icin onerdigin marka var mi yavrum
Aşkım favron ne vitamin alıyorsan o markadan başkasından alma Türkiye’de daha iyisi yok omega3 ü ifos onaylı İngiltere ve Norveç markası dışında ifos onaylı omega 3 Türkiye’de nerden bulacaksın ama marka onu da yaptı yani biz Avrupa’ya ordan kargo ile getirtiyoruz sizin elinizin altında 2 senedir Türkiye’de satışta sen zaten gir yorumları oku sonra ne demek istediğimi anlayacaksın hepsiburadaya gir tek tek okunyorumları her ürününün

D3k2 icin onerdigin marka var mi yavrum
D3k2 avakado yağı ile olmalı çünkü en iyi emilimi onunla sağlıyor ve yine bunu Türkiye’de başka markada bulamazsın çünkü Avrupa’da bile yok bende ordan getirtiyorum annem geldikçe getiriyor ve mk7 de var içinde :)

Ay ben oceanın kullanıyordum damlalı olanını bu hafta tekrar baktıracağım işe yaradıysa söylerim benimde d vit çok düşüktü ve maalesef gebeliğe engel oluyormuş
evet gebeliğe engel ve herkesin gebelik dışındada 25 yaşından sonra özellikle mutlaka hayatından eksiltmemesi lazım mesela ben yıllardır kullanıyorum artık günlük değil 10 günde bir alıyorum stabil tutabilmek için d3k2 eksikse kanser hücrelerine açıktır vücut malesef mi ve bunu da magnezyumşa içmeliyiz ki biz kadınların hayatında hep olması gereken iki vitamin zaten ocean avakado yagıyla değil ve
11 senedir magnezyum kullanıyorum her sabah 2 tane aç karnına alırım magnezyum bir ömür içilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…