Valla hislerimin kuvvetli olduğunu eşimde söylüyor ama fal falan bakmadım hiç bilmemKız sen iyi falda bakarsın böyle hislerin çıkıyorsa
Kızlar dün doktora gittim ya aklıma sürekli takılan bir şey var. Doktor bana iki yumurtan da çatlamış ama gebelik olmamış dedi. Belki sağlıksız olacaktı dedi. Acaba bebek tutunamadı mı, döllenmedi mi olayı tam anlamadım. Regl olmadan birkaç saat önce silik çizgi görmüştüm sonra saatlerce ayakta durmak zorunda kaldim ve regl oldum. Acaba ayaktayken mi bir şeyler oldu yoksa normal reglim mi geldi hiç anlamadım. Sizce? Böyle bir şey okudunuz mu bir yerlerde veya başına gelen var mı
Kanda negatif çıktı demek, belki pozitif olan test hatalıydı bilemiyoruz ki... Kanama uzun sürmüş senin. Benim 3. günden itibaren çok azaldı. Normalden kısa sürdü bu kezHaziran sonunda regl günümde Predictor Early’de pozitif gördüm
Hemen kan verdim, negatif çıktı
Birkaç saat sonra kahverengi leke geldi
Ertesi gün de kırmızıya döndü ve birkaç gün çok yoğun geldi
Kanamam 9 gün sürdü
Doktorum muhtemelen döllenme oldu ama bebek sağlıklı değil diye vücut attı dedi
Ay ben oceanın kullanıyordum damlalı olanını bu hafta tekrar baktıracağım işe yaradıysa söylerim benimde d vit çok düşüktü ve maalesef gebeliğe engel oluyormuş
Aşkım favron ne vitamin alıyorsan o markadan başkasından alma Türkiye’de daha iyisi yok omega3 ü ifos onaylı İngiltere ve Norveç markası dışında ifos onaylı omega 3 Türkiye’de nerden bulacaksın ama marka onu da yaptı yani biz Avrupa’ya ordan kargo ile getirtiyoruz sizin elinizin altında 2 senedir Türkiye’de satışta sen zaten gir yorumları oku sonra ne demek istediğimi anlayacaksın hepsiburadaya gir tek tek okunyorumları her ürününün
Gebelik olmamış dediğine göre döllenme olmamış diye düşündüm.. yani doktor takibi ile bakmıyorum ovi testi ile bakıyorum bende her ay yumurtlama ve çatlama görmeme rağmen regl geliyor döllenme olmuyor. Tutunamamış olayı döllenme olup kimyasala döndüğünde diye düşünüyorum net bilgim yok. Tamamen tahmini konuşuyorum şuan. Kimyasal da değer direk sıfırlanıyor mu onu da bilmiyorum. Silik çizgi hangi test ile gördünüz ? Ben şimdi bitane yalancı negatif ekleyim şurayaKızlar dün doktora gittim ya aklıma sürekli takılan bir şey var. Doktor bana iki yumurtan da çatlamış ama gebelik olmamış dedi. Belki sağlıksız olacaktı dedi. Acaba bebek tutunamadı mı, döllenmedi mi olayı tam anlamadım. Regl olmadan birkaç saat önce silik çizgi görmüştüm sonra saatlerce ayakta durmak zorunda kaldim ve regl oldum. Acaba ayaktayken mi bir şeyler oldu yoksa normal reglim mi geldi hiç anlamadım. Sizce? Böyle bir şey okudunuz mu bir yerlerde veya başına gelen var mı
Doktorun tam cümlesini hatırlamıyorum o an. Ama "belki sağlıksız olacaktı" dediğine eminim. Doktora pozitif gördüğümü söylemedim bu arada yalancı pozitiftir diye. Nimo markaGebelik olmamış dediğine göre döllenme olmamış diye düşündüm.. yani doktor takibi ile bakmıyorum ovi testi ile bakıyorum bende her ay yumurtlama ve çatlama görmeme rağmen regl geliyor döllenme olmuyor. Tutunamamış olayı döllenme olup kimyasala döndüğünde diye düşünüyorum net bilgim yok. Tamamen tahmini konuşuyorum şuan. Kimyasal da değer direk sıfırlanıyor mu onu da bilmiyorum. Silik çizgi hangi test ile gördünüz ? Ben şimdi bitane yalancı negatif ekleyim şuraya
Nimo da yalancı pozitif veren bir marka aklınızda bulunsunDoktorun tam cümlesini hatırlamıyorum o an. Ama "belki sağlıksız olacaktı" dediğine eminim. Doktora pozitif gördüğümü söylemedim bu arada yalancı pozitiftir diye. Nimo marka
Evet canım gün boyu hissettim yani bir değişik geliyor birde mide yanmam çok var ısrarla onu çözemedim sıcaktan mıdır nedir . Aşırı halsizim birde uykum geliyor sabahları sık sıkAyy inşallah
Teşekkür ederim güzel arkadaşımkasık ağrın devam ediyor muuu
Evet kan vermeye fırsatım olmadı regl oluverdiNimo da yalancı pozitif veren bir marka aklınızda bulunsunşuan bende merak ettim acaba döllenme oldu da regl ile mi gitti. Kan verilmediği için kimyasal olmuşta diyemiyoruz. Buralarda bilenler vardır mutlaka takip edicem
Evet kan vermeye fırsatım olmadı regl oluverdiSağ ol canım cevapların için. Bir bilen veya fikri olan varsa
Yorumları oku ama mutlaka hayatım olur mu şifa olsunOceani da gordum aynen canim bak bakalim haber ver bize de
Tamam canim bu favronun hem demirini hem de d3k2 sini alicam cok sagoll
Canım döllenme olmamışta olabilir zayıf kalmış olabilir yada tutunma olmadı döllenme oldu da olabilir bunu fark etmeden çok yaşıyoruz aslında eşin selenyum içiyor mu haftada en az 3 selenyum verin şu kocalarınıza kızlarEvet kan vermeye fırsatım olmadı regl oluverdiSağ ol canım cevapların için. Bir bilen veya fikri olan varsa
Kız anam gebesin senEvet canım gün boyu hissettim yani bir değişik geliyor birde mide yanmam çok var ısrarla onu çözemedim sıcaktan mıdır nedir . Aşırı halsizim birde uykum geliyor sabahları sık sık
Evet aşkım döllenme olacak sonrasında tutunamazsa kimyasal gebelik diyoruz her ay çatlama olsa dahi döllenme yaşamıyoruz zatenGebelik olmamış dediğine göre döllenme olmamış diye düşündüm.. yani doktor takibi ile bakmıyorum ovi testi ile bakıyorum bende her ay yumurtlama ve çatlama görmeme rağmen regl geliyor döllenme olmuyor. Tutunamamış olayı döllenme olup kimyasala döndüğünde diye düşünüyorum net bilgim yok. Tamamen tahmini konuşuyorum şuan. Kimyasal da değer direk sıfırlanıyor mu onu da bilmiyorum. Silik çizgi hangi test ile gördünüz ? Ben şimdi bitane yalancı negatif ekleyim şuraya
Anladım bilemeyiz bunu belki hepimiz yaşıyoruz fark etmeden dediğin gibiCanım döllenme olmamışta olabilir zayıf kalmış olabilir yada tutunma olmadı döllenme oldu da olabilir bunu fark etmeden çok yaşıyoruz aslında eşin selenyum içiyor mu haftada en az 3 selenyum verin şu kocalarınıza kızlar
Sperm hareketliliğini ve canlılığını arttırıyormuşAnladım bilemeyiz bunu belki hepimiz yaşıyoruz fark etmeden dediğin gibiSelenyum içmiyor. Omega3, magnezyum vs içiyor. Selenyum neye yarıyor bir bakayım
Canııımm inşallah çözemedim ya hastayım ya gebeyim dediğin gibi zaman gösterecekKız anam gebesin sen
Hepsi çok normal zamanla azalacak merak etme. Keyfini çıkar sen yine devallahi keseyi gördük ama ben geç yumurtlamıştım biliyorsun, tahminimce 5+2'de gördük fakat 2 hafta sonra yine gideceğim hem kalp atışını duyacağız hem de bebişin boyutuna göre hoca düzenlenmiş SAT'ı söyleyecek. hala inanamıyorum bazenbol semptomlu geçiyor. bolca kasık ağrısı, gaz-mide-sindirim problemleri, aşırı uyku ve sık idrara çıkma hepsi var. bakalım daha neler bekliyor bizi
Benimde ilk belirtim mide yanmasıydı ama asla gebelik beklentim olmadığı için ona yormamıştım. Özellikle akşamları yanardıEvet canım gün boyu hissettim yani bir değişik geliyor birde mide yanmam çok var ısrarla onu çözemedim sıcaktan mıdır nedir . Aşırı halsizim birde uykum geliyor sabahları sık sık
Ben çok umutluyum hatta bildirim gelince çift çizgi hayal etmiştimNe diyorsun var mı gebelik sence o vibe aldın mı benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?