Kızlar dün doktora gittim ya aklıma sürekli takılan bir şey var. Doktor bana iki yumurtan da çatlamış ama gebelik olmamış dedi. Belki sağlıksız olacaktı dedi. Acaba bebek tutunamadı mı, döllenmedi mi olayı tam anlamadım. Regl olmadan birkaç saat önce silik çizgi görmüştüm sonra saatlerce ayakta durmak zorunda kaldim ve regl oldum. Acaba ayaktayken mi bir şeyler oldu yoksa normal reglim mi geldi hiç anlamadım. Sizce? Böyle bir şey okudunuz mu bir yerlerde veya başına gelen var mı

Haziran sonunda regl günümde Predictor Early’de pozitif gördüm
Hemen kan verdim, negatif çıktı
Birkaç saat sonra kahverengi leke geldi
Ertesi gün de kırmızıya döndü ve birkaç gün çok yoğun geldi
Kanamam 9 gün sürdü
Doktorum muhtemelen döllenme oldu ama bebek sağlıklı değil diye vücut attı dedi

Kanda negatif çıktı demek, belki pozitif olan test hatalıydı bilemiyoruz ki... Kanama uzun sürmüş senin. Benim 3. günden itibaren çok azaldı. Normalden kısa sürdü bu kez

Ay ben oceanın kullanıyordum damlalı olanını bu hafta tekrar baktıracağım işe yaradıysa söylerim benimde d vit çok düşüktü ve maalesef gebeliğe engel oluyormuş

Oceani da gordum aynen canim bak bakalim haber ver bize de

Tamam canim bu favronun hem demirini hem de d3k2 sini alicam cok sagoll

Gebelik olmamış dediğine göre döllenme olmamış diye düşündüm.. yani doktor takibi ile bakmıyorum ovi testi ile bakıyorum bende her ay yumurtlama ve çatlama görmeme rağmen regl geliyor döllenme olmuyor. Tutunamamış olayı döllenme olup kimyasala döndüğünde diye düşünüyorum net bilgim yok. Tamamen tahmini konuşuyorum şuan. Kimyasal da değer direk sıfırlanıyor mu onu da bilmiyorum. Silik çizgi hangi test ile gördünüz ? Ben şimdi bitane yalancı negatif ekleyim şuraya

Eklentiler

• IMG_2037.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 19
Doktorun tam cümlesini hatırlamıyorum o an. Ama "belki sağlıksız olacaktı" dediğine eminim. Doktora pozitif gördüğümü söylemedim bu arada yalancı pozitiftir diye. Nimo marka

Doktorun tam cümlesini hatırlamıyorum o an. Ama "belki sağlıksız olacaktı" dediğine eminim. Doktora pozitif gördüğümü söylemedim bu arada yalancı pozitiftir diye. Nimo marka
Nimo da yalancı pozitif veren bir marka aklınızda bulunsun şuan bende merak ettim acaba döllenme oldu da regl ile mi gitti. Kan verilmediği için kimyasal olmuşta diyemiyoruz. Buralarda bilenler vardır mutlaka takip edicem

Ayy inşallah

Teşekkür ederim güzel arkadaşım kasık ağrın devam ediyor muuu
Evet canım gün boyu hissettim yani bir değişik geliyor birde mide yanmam çok var ısrarla onu çözemedim sıcaktan mıdır nedir . Aşırı halsizim birde uykum geliyor sabahları sık sık

Nimo da yalancı pozitif veren bir marka aklınızda bulunsun şuan bende merak ettim acaba döllenme oldu da regl ile mi gitti. Kan verilmediği için kimyasal olmuşta diyemiyoruz. Buralarda bilenler vardır mutlaka takip edicem
Evet kan vermeye fırsatım olmadı regl oluverdi Sağ ol canım cevapların için. Bir bilen veya fikri olan varsa

Evet kan vermeye fırsatım olmadı regl oluverdi Sağ ol canım cevapların için. Bir bilen veya fikri olan varsa
Canım döllenme olmamışta olabilir zayıf kalmış olabilir yada tutunma olmadı döllenme oldu da olabilir bunu fark etmeden çok yaşıyoruz aslında eşin selenyum içiyor mu haftada en az 3 selenyum verin şu kocalarınıza kızlar

Evet aşkım döllenme olacak sonrasında tutunamazsa kimyasal gebelik diyoruz her ay çatlama olsa dahi döllenme yaşamıyoruz zaten

Anladım bilemeyiz bunu belki hepimiz yaşıyoruz fark etmeden dediğin gibiSelenyum içmiyor. Omega3, magnezyum vs içiyor. Selenyum neye yarıyor bir bakayım

Hepsi çok normal zamanla azalacak merak etme. Keyfini çıkar sen yine de sağlıkla al kucağına
Evet canım gün boyu hissettim yani bir değişik geliyor birde mide yanmam çok var ısrarla onu çözemedim sıcaktan mıdır nedir . Aşırı halsizim birde uykum geliyor sabahları sık sık
Benimde ilk belirtim mide yanmasıydı ama asla gebelik beklentim olmadığı için ona yormamıştım. Özellikle akşamları yanardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…