- 29 Aralık 2024
- 2.196
- 1.266
- 48
Anaaaammm kız testi görünce nasil heyecanlandım nasıl anlatamam ayyy yeni sandim ya ben bunuGebelik olmamış dediğine göre döllenme olmamış diye düşündüm.. yani doktor takibi ile bakmıyorum ovi testi ile bakıyorum bende her ay yumurtlama ve çatlama görmeme rağmen regl geliyor döllenme olmuyor. Tutunamamış olayı döllenme olup kimyasala döndüğünde diye düşünüyorum net bilgim yok. Tamamen tahmini konuşuyorum şuan. Kimyasal da değer direk sıfırlanıyor mu onu da bilmiyorum. Silik çizgi hangi test ile gördünüz ? Ben şimdi bitane yalancı negatif ekleyim şuraya
Geçen ay benimde tam bu şekilde çıktı kesin var dedjm ama yoktuGebelik olmamış dediğine göre döllenme olmamış diye düşündüm.. yani doktor takibi ile bakmıyorum ovi testi ile bakıyorum bende her ay yumurtlama ve çatlama görmeme rağmen regl geliyor döllenme olmuyor. Tutunamamış olayı döllenme olup kimyasala döndüğünde diye düşünüyorum net bilgim yok. Tamamen tahmini konuşuyorum şuan. Kimyasal da değer direk sıfırlanıyor mu onu da bilmiyorum. Silik çizgi hangi test ile gördünüz ? Ben şimdi bitane yalancı negatif ekleyim şuraya
Ahahha yalancı pozitiften merhabalar aylar önceAnaaaammm kız testi görünce nasil heyecanlandım nasıl anlatamam ayyy yeni sandim ya ben bunu
Gayet pozitif duruyo canim hayırlı olsunEki Görüntüle 3618331 adetim 5 gün geçikti sizce pozitif mi
Sizede merhaba. İnşallah pozitiftir. İyi gecelerEki Görüntüle 3618331 adetim 5 gün geçikti sizce pozitif mi
Eşim bebe time diye marka almış ilk defa duydum nasıl bilmiyorumGayet pozitif duruyo canim hayırlı olsunhangi marka bu
Siz merhaba dememişsiniz ben dedim yerinize heyecanınıza istinaden .. neden laf sokmuş olayım ki ?Heyecandan merhaba yazmadım diye laf mı soktunuz acaba ?
Geçen ben yaptım ondan bende silik bile cikarmadiEşim bebe time diye marka almış ilk defa duydum nasıl bilmiyorum
Kız sperm hızı için erkeklerin kullanması gerekiyor haftada 3 ver ömür boyu ver hattaAnladım bilemeyiz bunu belki hepimiz yaşıyoruz fark etmeden dediğin gibiSelenyum içmiyor. Omega3, magnezyum vs içiyor. Selenyum neye yarıyor bir bakayım
Nezaket mühim merhaba demeden nasılsınız demeden ve sonrasında teşekkür etmeden sürekli akışta olan sizde dahil başkaları da var izlemleeigim laf sokmak değil ironi yapmış size heyecanınızı anlıyorum bunu burada bizlerle paylaşmanızı da anlıyorum ve tebrik ediyorum testin görüntüsüne göre gebelik var gibiHeyecandan merhaba yazmadım diye laf mı soktunuz acaba ?
Aşkım kapsül şeklinde olanlar demi haftada üç başka var mı bilmiyorum daKız sperm hızı için erkeklerin kullanması gerekiyor haftada 3 ver ömür boyu ver hatta
Bilgi için teşekkürler beybiKız sperm hızı için erkeklerin kullanması gerekiyor haftada 3 ver ömür boyu ver hatta
Bunu al aşkım kocalarınıza içirin haftada 3 yeterli ve gebe kalsanız da içirinAşkım kapsül şeklinde olanlar demi haftada üç başka var mı bilmiyorum da
Merhaba adetiniz de geciktiyse pozitif görünüyor kan verin umarım öyledirEki Görüntüle 3618331 adetim 5 gün geçikti sizce pozitif mi
Tamamdır balBunu al aşkım kocalarınıza içirin haftada 3 yeterli ve gebe kalsanız da içirin
Ama adetim daha geçmedi benim olabilir mi gerçektenHepsi çok normal zamanla azalacak merak etme. Keyfini çıkar sen yine desağlıkla al kucağına
Benimde ilk belirtim mide yanmasıydı ama asla gebelik beklentim olmadığı için ona yormamıştım. Özellikle akşamları yanardı
Ay biz böyle birbirimize dua ede ede hamile kalacağız heralde birbirimize iyi geliyoruzBen çok umutluyum hatta bildirim gelince çift çizgi hayal etmiştim
verdim şimdi. Teşekkür ediyorum cevabınız için. Bende 7 ay denedim olmadı Impryl kullandım 1 ay olmadan silik çizgi olduMerhaba adetiniz de geciktiyse pozitif görünüyor kan verin umarım öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?