Bugün aklımdan sen geçmiştin çok sevindimSelamlar kızlar , buraya bir süre ara verdim . Tekrar siteye girme sebebim bu sabah hamile olduğumu öğrendim. Siteye girmemek stresimi önemli ölçüde azalttı. Evet bilgi aktarımı için site iyiki var , ama sanırım ben kullanım dozunu biraz aşmıştım. Bu arada yaptıklarımı paylaşmak istedim . Q10 , b grubu vitaminleri , omega 3 ve C vitamini kullandım . Bu sayede erken yumurtladım ve tüm yumurtlama belirtilerini net şekilde yaşadım. Umarım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle be kolaylıkla isteyen dileyen herkese nasip olur
Çok sevindim canım sorun olmamasına çok çok geçmiş olsunKızlar hsg çekindim bi sikintinvs yok çok şükür esimide urolojiye yolladı sonuçlar hic iç açıcı değil kötü dedi
Evet canım bana veren kişi kullanımını anlatmıştı teşekkür ederimAşkım çekirdeginin kabuğunu rendeleyip beyazı çıkacak sonra onu rendeleyip toz haline getireceksin sonra bala karıştıracaksın içinede 50 gram kadar acve hurması poleni katacaksın sabah akşam eşinde sende yiyeceksin
Çocuğu olmayan kardeşlerimize Adem elması'nın kullanım şekli :
Öncelikle 3 adet alacağız çok sert olan kabuğu kırılacak içinden çıkan beyaz top gibi olan adem elmasını bir rende aracılığı ile iyice kıyılacak yada toz haline getireceksiniz. Hindistan cevizi tozu gibi
Özellikle acve hurmasi poleni (50 gr) olursa iyi olur
ve orjinal bal (500 gr) ile karıştırarak sabah akşam eşiniz ve siz birer tatlı kaşığı aç karnına tüketilecek uyguladığımız bu tertip bitene kadar kullanacağız hiç bir yan etkisi yoktur inşallah Rabbim hayırlı evlatlar versin
Önemli not; kesinlikle Adem Elması suda
haşlanmayacak ve anlattığımız şekilde kullanılacak başka şeyler katmayanız ..!
İnşallah bana da nasip oluracve hurması poleni ve adem elması o bahsettiğin tek başkan değil isntgrama girin bu sayfada izleyin videoyu anlatıyor Ortadoğu’da tüm kadınlar rezeneyi adet dönemi içer yumurtlamak için ve bebek tutunması için acve hurması poleni ve adem elmasını da dogurganlık için tüketirler ve kesinlikle etkili Ben yaptım ikiz gebe kaldım :)
Teşekkür ederim balımBugün aklımdan sen geçmiştin çok sevindim
Ben hala hamile kalamadımTeşekkür ederim balım
Pirozbe delalSelamlar kızlar , buraya bir süre ara verdim . Tekrar siteye girme sebebim bu sabah hamile olduğumu öğrendim. Siteye girmemek stresimi önemli ölçüde azalttı. Evet bilgi aktarımı için site iyiki var , ama sanırım ben kullanım dozunu biraz aşmıştım. Bu arada yaptıklarımı paylaşmak istedim . Q10 , b grubu vitaminleri , omega 3 ve C vitamini kullandım . Bu sayede erken yumurtladım ve tüm yumurtlama belirtilerini net şekilde yaşadım. Umarım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle be kolaylıkla isteyen dileyen herkese nasip olur
Canım pardon hastanedeyim yanlış anlamışım 2 günde bir önerilir genelde doktor söylemiştir zaten korkma azopermin bile çaresi var toparlarsınız doğru takviyelerleİlişki hergun olunca zaten sperm az ozaman yukseliyomu kuzum
Acve hurması ve adem elması varmı şuan elinde valla hemen yap hiç vakit kaybetme bana da ıraktan gelmişti yapmıştım o zamanlar herşeyin tedavisi doğada mevcut dimi aslındaEvet canım bana veren kişi kullanımını anlatmıştı teşekkür ederim
Acve hurması yok sadece adem elması var veren kişi onu yap dedi diğeri yok o yüzden sadece bununla yapıcamAcve hurması ve adem elması varmı şuan elinde valla hemen yap hiç vakit kaybetme bana da ıraktan gelmişti yapmıştım o zamanlar herşeyin tedavisi doğada mevcut dimi aslında
Tm. KuzumCanım pardon hastanedeyim yanlış anlamışım 2 günde bir önerilir genelde doktor söylemiştir zaten korkma azopermin bile çaresi var toparlarsınız doğru takviyelerle
Amin canım inşallah cümlemizeEvet çok işe yarıyor ocean kullanıyordum bu ay bir de venaturayı deneyeceğim ularım en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alırsın güzelim
Aşkım acve hurması poleni internette bak bulursun mutlaka ya ben senin için araştıracağım bu şekilde uygulaması yapılıyor tüm körfez ülkelerinde tek başına kaynat iç değil o kaynatıp içenin tesadüf etmiş istifade için kullanım şekli budur kahve kabuğu kazıyacaksın bembeyaz yapana kadar tamamını sonra rend yada iyi bir makine varsa onla öğüt çok zor biliyorum çok sert verdiğim tarifteki gibi yap sonra ben bi kaynanama soracağım ellerinde varsa acve poleni adresini ver san akargo ile göndersinler söylerim benAcve hurması yok sadece adem elması var veren kişi onu yap dedi diğeri yok o yüzden sadece bununla yapıcamama nasıl rendeliycem çok zor
İnşallah buraya bu ay güzel haberlerle doldururuz kızlar mucizelere gebe bir sy olmasını diliyorum hepimiz içinAmin canım inşallah cümlemize
Buldum bu kadına yaz instadan. Balıda bu marka al orjinal bu dünyada ödül aldıAcve hurması yok sadece adem elması var veren kişi onu yap dedi diğeri yok o yüzden sadece bununla yapıcamama nasıl rendeliycem çok zor
İnşallah canım yaİnşallah buraya bu ay güzel haberlerle doldururuz kızlar mucizelere gebe bir sy olmasını diliyorum hepimiz için
Çok teşekkür ederim canım araştıracağımBuldum bu kadına yaz instadan. Balıda bu marka al orjinal bu dünyada ödül aldı
Amin bebeğim inşallah allah ol desin yeterİnşallah buraya bu ay güzel haberlerle doldururuz kızlar mucizelere gebe bir sy olmasını diliyorum hepimiz için
Canım o dışındaki kahverengi olanı mı öğütücez? İçindeki sert çekirdeği değil dimi çünkü o kırılmıyor bile ben yapamadımAşkım acve hurması poleni internette bak bulursun mutlaka ya ben senin için araştıracağım bu şekilde uygulaması yapılıyor tüm körfez ülkelerinde tek başına kaynat iç değil o kaynatıp içenin tesadüf etmiş istifade için kullanım şekli budur kahve kabuğu kazıyacaksın bembeyaz yapana kadar tamamını sonra rend yada iyi bir makine varsa onla öğüt çok zor biliyorum çok sert verdiğim tarifteki gibi yap sonra ben bi kaynanama soracağım ellerinde varsa acve poleni adresini ver san akargo ile göndersinler söylerim ben
Aşkım kırıp içinden çekirdeği çıkacak o çekirdeğin dışındaki kahve rengi tabakayı kazıyacaksın beyaz çekirdeği görünecek ve o beyaz çekirdeği rendeleyeceksin yada iyi bir ögütücüde ötüreceksin en iyisi ögütmek sonra acve hurma poleni be baş karıştırıp sabah akşam karı koca yiyeceksiniz herşeyi detaylı yazdım tarifini gramlarınıCanım o dışındaki kahverengi olanı mı öğütücez? İçindeki sert çekirdeği değil dimi çünkü o kırılmıyor bile ben yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?