Bugün aklımdan sen geçmiştin çok sevindim

Evet canım bana veren kişi kullanımını anlatmıştı teşekkür ederim

İnşallah bana da nasip olur

Pirozbe delal

Evet canım bana veren kişi kullanımını anlatmıştı teşekkür ederim
Acve hurması ve adem elması varmı şuan elinde valla hemen yap hiç vakit kaybetme bana da ıraktan gelmişti yapmıştım o zamanlar herşeyin tedavisi doğada mevcut dimi aslında

Acve hurması ve adem elması varmı şuan elinde valla hemen yap hiç vakit kaybetme bana da ıraktan gelmişti yapmıştım o zamanlar herşeyin tedavisi doğada mevcut dimi aslında
Acve hurması yok sadece adem elması var veren kişi onu yap dedi diğeri yok o yüzden sadece bununla yapıcam ama nasıl rendeliycem çok zor

Acve hurması yok sadece adem elması var veren kişi onu yap dedi diğeri yok o yüzden sadece bununla yapıcam ama nasıl rendeliycem çok zor
Aşkım acve hurması poleni internette bak bulursun mutlaka ya ben senin için araştıracağım bu şekilde uygulaması yapılıyor tüm körfez ülkelerinde tek başına kaynat iç değil o kaynatıp içenin tesadüf etmiş istifade için kullanım şekli budur kahve kabuğu kazıyacaksın bembeyaz yapana kadar tamamını sonra rend yada iyi bir makine varsa onla öğüt çok zor biliyorum çok sert verdiğim tarifteki gibi yap sonra ben bi kaynanama soracağım ellerinde varsa acve poleni adresini ver san akargo ile göndersinler söylerim ben

Buldum bu kadına yaz instadan. Balıda bu marka al orjinal bu dünyada ödül aldı

Eklentiler

• IMG_4313.webp
    53 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_4314.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 21
Canım o dışındaki kahverengi olanı mı öğütücez? İçindeki sert çekirdeği değil dimi çünkü o kırılmıyor bile ben yapamadım

Canım o dışındaki kahverengi olanı mı öğütücez? İçindeki sert çekirdeği değil dimi çünkü o kırılmıyor bile ben yapamadım
Aşkım kırıp içinden çekirdeği çıkacak o çekirdeğin dışındaki kahve rengi tabakayı kazıyacaksın beyaz çekirdeği görünecek ve o beyaz çekirdeği rendeleyeceksin yada iyi bir ögütücüde ötüreceksin en iyisi ögütmek sonra acve hurma poleni be baş karıştırıp sabah akşam karı koca yiyeceksiniz herşeyi detaylı yazdım tarifini gramlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…