- 3 Şubat 2025
- 582
- 946
- 18
Hııı tamam anladım canım sağolAşkım kırıp içinden çekirdeği çıkacak o çekirdeğin dışındaki kahve rengi tabakayı kazıyacaksın beyaz çekirdeği görünecek ve o beyaz çekirdeği rendeleyeceksin yada iyi bir ögütücüde ötüreceksin en iyisi ögütmek sonra acve hurma poleni be baş karıştırıp sabah akşam karı koca yiyeceksiniz herşeyi detaylı yazdım tarifini gramlarını
Sonuçlar hiç hoş değil acil hemen zaman kaybetmeden üroloji doktoruna gösterin dedj şimdi randevu alicam isteEşinin sonuçlarına baktı mı canım doktor
Ben hala hamile kalamadım
Harikasın mükemmel kazımışsın bunu ögütücüde öğüt kuzum rendelenmesi çok zor
Aşkım nasıl bir öğütücü ezer ki bunuHarikasın mükemmel kazımışsın bunu ögütücüde öğüt kuzum rendelenmesi çok zor
Ben yumurtluyorum ama olmuyorCanım bence stresi azaltmak çok önemli , geçen ay yumurtlamamışım mesela ben stresten
Benim birtane küçük var inanmayacaksın ama 100 tl ye almıştım canavar gibi öğüttüAşkım nasıl bir öğütücü ezer ki bunu
Olacak allahın izniyle her nasip vaktine gebedir sabır hayatımBen yumurtluyorum ama olmuyor
Bende bir tane var haznesi çatladı şimdi öğütürkenBenim birtane küçük var inanmayacaksın ama 100 tl ye almıştım canavar gibi öğüttü
İnşallah ya ellerimi rendeledim inan olsun diye daha neler yapacağızOlacak allahın izniyle her nasip vaktine gebedir sabır hayatım
Geçmiş olsun balım haber verSonuçlar hiç hoş değil acil hemen zaman kaybetmeden üroloji doktoruna gösterin dedj şimdi randevu alicam iste
Bana eşimin halası getirmiş sağolsun bilmiyorum nasıl temin edilir satan aktarlar vardır benceAyyy nerden bulcaz kız bunları bende hiçbiri yok bende denerdim
acaba gerçek mi ellerindeki bugün bakayım bende biBana eşimin halası getirmiş sağolsun bilmiyorum nasıl temin edilir satan aktarlar vardır bence
Valla öğrenirsen bir de nasıl ezeriz onu öğrenacaba gerçek mi ellerindeki bugün bakayım bende bi
Saol bebegimGeçmiş olsun balım haber ver
canım çektirdin mi hsg? ne durumdasın?Tam tatlim teşekkür ederim valla öyle senin girmeni bekliyorumdoktora yarın hag cektirince sonucu gostercem oda urolojiye yolluycak büyük ihtimal ayy insallah artarsa ya tamam ben onlara bakayım
Çektirdim canim bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama eşim urolojiye gidicek oraya gönderdi salıya aldım randevu bakalimcanım çektirdin mi hsg? ne durumdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?