Bende kullanıyorum. İlkinde de kullanıyordum öğrenince bırakmıştım kürtajdan çıkar çıkmaz yaktım bitane. Bi arkadaşım var hamile kendisi şuan en başından beri bırakmadı hiç sıkıntısız ilerliyor. Öğrendiğinde bi sebebin olacak o zaman bırakman daha kolay. Şuan istesem de bırakamıyorum elim hep gidiyor

Çektirdim canim bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama eşim urolojiye gidicek oraya gönderdi salıya aldım randevu bakalim
senin için sevindim canım, biraz dinlen bugünlerde. salı günü de eşin için hekim güzel bir yönlendirme yaparsa hayırlısıyla güzel gelişmeler de olur :)

Vallahi aynıyız, somut bir gerekçe arıyorum kendime. Kafamda bitirmek için bile sanki elle tutulur bir sebebe ihtiyacım var gibi. Ağustosta ikimiz için de güzel sebepler olsun.

canım ben de maalesef sigara içerken hamile kaldım. 6 temmuzda öğrendim o günden beri değeri ennn düşük 0,1 olan sigaralardan günde maalesef 1 tane falan içiyorum ama eski halime göre çok azalttım günde 1 paket sigara içiyordum. ayrıca bebişim böyle kutlamaların olduğu, alkol falan da aldığım bir ayda tuttu geç yumurtlamaya ve pkos'a rağmen. hiç buna yorma ama öğrenince bırakmak lazım tabii ki, kısmet olursa tamamen bırakacağım

Rabbim yeter ki vermek istesin zamanı gelince her koşulda veriyor. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım sürecin mutlulukla geçsin ve diliyorum ki tamamen bırakabil hem kendin hem bebişin için.

Rabbim yeter ki vermek istesin zamanı gelince her koşulda veriyor. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım sürecin mutlulukla geçsin ve diliyorum ki tamamen bırakabil hem kendin hem bebişin için.
bırakma yolunda iyi gidiyorum çok şükür bazı günler hiç içmiyorum böyle böyle bitecek <3 :) çok teşekkürler

Kurban olduğum Rabbim anneliği nasılda güzel veriyor içimize baksanıza En sevdiğin şeyleri, yiyecekleri, alışkanlıklarını, attığın her adımı bir minik insan tanesi için nasılda kenara atıyoruz. Sırf iyi olsun, sağlıklı olsun diye Annelik duygusu ne kutsal Maalesef babalarda bu duygu yok kusura bakmasınlar Hassas babalar da vardır ama annelik duygusu bambaşka

hiç yapmam dediğim şeyleri daha şimdiden yapmaya başladım, gerçekten çok farklı ve kutsal bir şeymiş. annelik gerçekten başka, Allah'ım isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin. tüm hamişlerimize de sağlıklı bir gebelik süreci nasip etsin. her an korkuyla yaşıyor insan, gerçekten annelik öğrenilen andan itibaren başlıyor :) <3

Kesinlikle katılıyorum erkekler bunun bilincinde değiller. Çünkü tüm sorumluluk annedeymiş gibi yetiştirildiler

Ay valla ya o kadar yoruluyorum ki eşime laf anlatırken bitane daha yakasım geliyor
hahsahaha gerçekten öyle aç biraz araştır be adam diyorum. sağ olsun sorumluluk sahibidir falan ama her şeyi çok kolay zannediyor. doğumdan korkan bir arkadaşım var, doğal olarak korkuyor haftaya doğuracak. eşim bunu duydu, aa niye korkuyor ki diyor ay niye acaba

Benim eşimde bilinçlidir ama bazı konularda gerçekten eğitilemiyor bizde aynı tartışmayı yaşamıştık bir keresinde normal ve sezeryan doğum hakkında. Anneler nasıl doğurdu zamanında diyor şuan ki zamanla o aynı değil ki erkekler bi regl sancısı çekmeli bir de doğum yapmalı ancak o zaman anlarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…