Göğüs hassasiyeti oldu mu pekiBenim adetime 3 gün var hiç akıntım olmadı kupkuru bu şüphelendirdi beni normalde hep vardır akıntım. Bir de sağ kasığımda iğne batıyormuş gibi bir his vardı canım başka bir şey yok
Bende kullanıyorum. İlkinde de kullanıyordum öğrenince bırakmıştım kürtajdan çıkar çıkmaz yaktım bitane. Bi arkadaşım var hamile kendisi şuan en başından beri bırakmadı hiç sıkıntısız ilerliyor. Öğrendiğinde bi sebebin olacak o zaman bırakman daha kolay. Şuan istesem de bırakamıyorum elim hep gidiyorMerhabalar tatlış hanımlarDün pikti bugün silikleşti yani çatladı bugünü de değerlendireceğiz inşallah. Sadece içim içimi yiyen bir şey var. Malesef ki ben sigara kullanıyorum ve ne yaptıysam bırakamıyorum. Tutunmaya engeli vardır muhakkak ama böyle olup gebelik haberi alan var mı çevrenizde?
senin için sevindim canım, biraz dinlen bugünlerde. salı günü de eşin için hekim güzel bir yönlendirme yaparsa hayırlısıyla güzel gelişmeler de olur :)Çektirdim canim bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama eşim urolojiye gidicek oraya gönderdi salıya aldım randevu bakalim
Vallahi aynıyız, somut bir gerekçe arıyorum kendime. Kafamda bitirmek için bile sanki elle tutulur bir sebebe ihtiyacım var gibi. Ağustosta ikimiz için de güzel sebepler olsun.Bende kullanıyorum. İlkinde de kullanıyordum öğrenince bırakmıştım kürtajdan çıkar çıkmaz yaktım bitane. Bi arkadaşım var hamile kendisi şuan en başından beri bırakmadı hiç sıkıntısız ilerliyor. Öğrendiğinde bi sebebin olacak o zaman bırakman daha kolay. Şuan istesem de bırakamıyorum elim hep gidiyor
Yok hiç olmadıGöğüs hassasiyeti oldu mu peki
Kesinlikle öyle. İstiyorum ama yok olmuyor. Bebek gelince sebep olacak inşallahVallahi aynıyız, somut bir gerekçe arıyorum kendime. Kafamda bitirmek için bile sanki elle tutulur bir sebebe ihtiyacım var gibi. Ağustosta ikimiz için de güzel sebepler olsun.
Adet gününü bekle canım o gün bir daha test yap sen bence yaBen sanırım elendim arkadaşlar kan verdim 0.22 geldi
canım ben de maalesef sigara içerken hamile kaldım. 6 temmuzda öğrendim o günden beri değeri ennn düşük 0,1 olan sigaralardan günde maalesef 1 tane falan içiyorum ama eski halime göre çok azalttım günde 1 paket sigara içiyordum. ayrıca bebişim böyle kutlamaların olduğu, alkol falan da aldığım bir ayda tuttu geç yumurtlamaya ve pkos'a rağmen. hiç buna yorma ama öğrenince bırakmak lazım tabii ki, kısmet olursa tamamen bırakacağımMerhabalar tatlış hanımlarDün pikti bugün silikleşti yani çatladı bugünü de değerlendireceğiz inşallah. Sadece içim içimi yiyen bir şey var. Malesef ki ben sigara kullanıyorum ve ne yaptıysam bırakamıyorum. Tutunmaya engeli vardır muhakkak ama böyle olup gebelik haberi alan var mı çevrenizde?
İnşallah en yakın sürede hem bebek hem de bırakmak nasip olacakKesinlikle öyle. İstiyorum ama yok olmuyor. Bebek gelince sebep olacak inşallahaminnnnn
Rabbim yeter ki vermek istesin zamanı gelince her koşulda veriyor.canım ben de maalesef sigara içerken hamile kaldım. 6 temmuzda öğrendim o günden beri değeri ennn düşük 0,1 olan sigaralardan günde maalesef 1 tane falan içiyorum ama eski halime göre çok azalttım günde 1 paket sigara içiyordum. ayrıca bebişim böyle kutlamaların olduğu, alkol falan da aldığım bir ayda tuttu geç yumurtlamaya ve pkos'a rağmen. hiç buna yorma ama öğrenince bırakmak lazım tabii ki, kısmet olursa tamamen bırakacağım
bırakma yolunda iyi gidiyorum çok şükür bazı günler hiç içmiyorum böyle böyle bitecek <3 :) çok teşekkürlerRabbim yeter ki vermek istesin zamanı gelince her koşulda veriyor.İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım sürecin mutlulukla geçsin ve diliyorum ki tamamen bırakabil hem kendin hem bebişin için.
Kurban olduğum Rabbim anneliği nasılda güzel veriyor içimize baksanızacanım ben de maalesef sigara içerken hamile kaldım. 6 temmuzda öğrendim o günden beri değeri ennn düşük 0,1 olan sigaralardan günde maalesef 1 tane falan içiyorum ama eski halime göre çok azalttım günde 1 paket sigara içiyordum. ayrıca bebişim böyle kutlamaların olduğu, alkol falan da aldığım bir ayda tuttu geç yumurtlamaya ve pkos'a rağmen. hiç buna yorma ama öğrenince bırakmak lazım tabii ki, kısmet olursa tamamen bırakacağım
hiç yapmam dediğim şeyleri daha şimdiden yapmaya başladım, gerçekten çok farklı ve kutsal bir şeymiş. annelik gerçekten başka, Allah'ım isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin. tüm hamişlerimize de sağlıklı bir gebelik süreci nasip etsin. her an korkuyla yaşıyor insan, gerçekten annelik öğrenilen andan itibaren başlıyor :) <3Kurban olduğum Rabbim anneliği nasılda güzel veriyor içimize baksanızaEn sevdiğin şeyleri, yiyecekleri, alışkanlıklarını, attığın her adımı bir minik insan tanesi için nasılda kenara atıyoruz. Sırf iyi olsun, sağlıklı olsun diye Annelik duygusu ne kutsal Maalesef babalarda bu duygu yok kusura bakmasınlar Hassas babalar da vardır ama annelik duygusu bambaşka
Kesinlikle katılıyorum erkekler bunun bilincinde değiller. Çünkü tüm sorumluluk annedeymiş gibi yetiştirildilerKurban olduğum Rabbim anneliği nasılda güzel veriyor içimize baksanızaEn sevdiğin şeyleri, yiyecekleri, alışkanlıklarını, attığın her adımı bir minik insan tanesi için nasılda kenara atıyoruz. Sırf iyi olsun, sağlıklı olsun diye Annelik duygusu ne kutsal Maalesef babalarda bu duygu yok kusura bakmasınlar Hassas babalar da vardır ama annelik duygusu bambaşka
bir de çok kolay bir şey sanıyorlar ya, ahh ahhKesinlikle katılıyorum erkekler bunun bilincinde değiller. Çünkü tüm sorumluluk annedeymiş gibi yetiştirildiler
Ay valla ya o kadar yoruluyorum ki eşime laf anlatırken bitane daha yakasım geliyorbir de çok kolay bir şey sanıyorlar ya, ahh ahh
hahsahaha gerçekten öyleAy valla ya o kadar yoruluyorum ki eşime laf anlatırken bitane daha yakasım geliyor
Benim eşimde bilinçlidir ama bazı konularda gerçekten eğitilemiyorhahsahaha gerçekten öyleaç biraz araştır be adam diyorum. sağ olsun sorumluluk sahibidir falan ama her şeyi çok kolay zannediyor. doğumdan korkan bir arkadaşım var, doğal olarak korkuyor haftaya doğuracak. eşim bunu duydu, aa niye korkuyor ki diyor ay niye acaba
Sanırım canım buradan dönmez artık heraldeCiddi misin ya yine mi yalancı pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?