- 17 Ocak 2021
- 706
- 356
- 53
Canım mutlaka zamanı vardır , olmaması için hatırladığım kadarıyla bir sebebi yoktuBen yumurtluyorum ama olmuyor
Evet yok nasip bekliyoruzCanım mutlaka zamanı vardır , olmaması için hatırladığım kadarıyla bir sebebi yoktu
Sana bol bol dua edeceğimEvet yok nasip bekliyoruz
Allah senden razı olsunSana bol bol dua edeceğim
Bulursam sorarımValla öğrenirsen bir de nasıl ezeriz onu öğren
Yarısını yapabildim biraz daha uğraşırım olduğu kadar ne yapayım beceremedimBulursam sorarım
Belirtilerin neydi kızzzSana bol bol dua edeceğim
Zor mu ya o kadarYarısını yapabildim biraz daha uğraşırım olduğu kadar ne yapayım beceremedim
Kız taş bildiğinZor mu ya o kadarneyse bakayım bende bulacağımı sanmam ama kısmet
Yemediğimiz biİnşallah ya ellerimi rendeledim inan olsun diye daha neler yapacağız
Aşk olsun gülüm ben sana buldurmam mıZor mu ya o kadarneyse bakayım bende bulacağımı sanmam ama kısmet
Çine yürü olacak derlerse elele verip giderizYemediğimiz bikaldı
Örnek olmasını asla istemem elbette ama evet sigara kullanıp hamile olan ve maalesef hamileyken bile sigara içem arkadaşlarım varMerhabalar tatlış hanımlarDün pikti bugün silikleşti yani çatladı bugünü de değerlendireceğiz inşallah. Sadece içim içimi yiyen bir şey var. Malesef ki ben sigara kullanıyorum ve ne yaptıysam bırakamıyorum. Tutunmaya engeli vardır muhakkak ama böyle olup gebelik haberi alan var mı çevrenizde?
İnşallah Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınAllah senden razı olsunyavrunu sağ Salim kucağına al inşallah çok teşekkür ederim
Ben bırakmak için şu an kendimde bir neden bulamıyorum. Allah nasip ederse bebeğim olursa korkumdan içemem gibi geliyor fakat şu an engel olamıyorum isteğime.Örnek olmasını asla istemem elbette ama evet sigara kullanıp hamile olan ve maalesef hamileyken bile sigara içem arkadaşlarım var
Benim adetime 3 gün var hiç akıntım olmadı kupkuru bu şüphelendirdi beni normalde hep vardır akıntım. Bir de sağ kasığımda iğne batıyormuş gibi bir his vardı canım başka bir şey yokBelirtilerin neydi kızzz
Yargılamak haddim değil en kısa zamanda bırakmak için sebebin seni bulur ❤inşallahBen bırakmak için şu an kendimde bir neden bulamıyorum. Allah nasip ederse bebeğim olursa korkumdan içemem gibi geliyor fakat şu an engel olamıyorum isteğime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?