ayy evet, benimki de öyle 8 milyar insan varsa demek ki 8 milyar doğum var bir tek sen doğurmayacaksın korkmasana diyor

Bat ne zamandı yavrum sakin ol. Hepimiz her ay bunu yaşıyoruz belirtilerin çok da gebelik gibiydi burda çok okudum regl 2 gün öncesi 0 çıkıp regl günü pozitif göre
Gerçekten öyle olan oldu mu ya Bat 22 Temmuz 32 döngü hesaplayınca ama diğer aylar geriye doğru 32- 38-34-32 olmuş

Aslında döngüm değişiyor geçen ay 32 ondan önceki 38 ondan önceki 34 ve 32 görmüşüm. Ama akıntım 8-9 temmuzda oldu yani ben ozamanları değerlendirdim
canım bence tabii ki fazla fazla umutlanmak bazen insanı yoruyor ama ben umutsuzluğa kapılmaman gerektiğini düşünüyorum. 8-9 Temmuz'da yumurtladıysan şu an o kadar erken ki. ben akıntı gördüm, LH pikini gördüm 17 Haziran'da sandım. Bebeği 6 Temmuz'da öğrenmişim. her şey beni yanıltmış ve o tarihte yumurtlamamışım meğerse. Döngümün 36-37. günlerinde kan testlerim hala negatifti 0,002 ile falan. 2 gün sonra 15 çıktı değerim. Bence umutsuzluğa kapılman için aşırı erken. İnan, bana da böyle oldu içime kapandım ağladım o günlerde. Sonra bir baktım gerçekten bir anda 15 oldu değerim. Çok çok erken kendini yıpratman için <3

Canım desteğin için teşekkür ederim inan biliyorum tüm bunları ama insan ister istemez kendini kötü hissediyor. Dün hastanede bir kadınla tanıştım 9 yıldır bebek sahibi olmayı istiyormuş ve 2 düşüğü varmış. Tüp bebeğe tam başlarken mucize gibi hamile kaldım dedi amh da 1’in altındaydı.Genetiğe gittim ve orda düşüğümün sebebinin pıhtı sorunu olduğunu öğrendim dedi. Ve önerisi tabiki stresten uzak dur ve eşinle çocuk yapmak için birlikte olduğunu, o an aklına getirme farklı birsey düşün diyor. Tamam o anı yaşıyoruz ama bebekte niyetimiz yani ben dua ediyorum o an bile olsun diye belki de o bile kafaya takmak oluyor.

Civcivimmm sana böyle akıllar verirken geçen ay kaç gün öncesinden başlayıp testler yapıp ağladım bende inan. Biliyorum yeterli gelmiyor söylediklerimiz ama elimizden bunlar geliyor. Sakin kalmaya çalış. 8 9 gibi pik gördüysen evet şuan erken. Awox da nasıl pozitif gösterdi şuan anlamış değilim cidden ona da üzüldüm. Sen biraz daha akışına bırak bir kaç gün sonra tekrar bakarsın duruma göre

kusura bakmayın, atlamış oldum konuşmaya. ben de 14 ayın sonunda, gelecek ay tüp bebeğe başlayacakken kendiliğimden hamile kaldım hem de aşırı kötü hormonlarla. gerçekten o tek sağlıklı yumurta 14 ayın sonunda ilk kez oluştu. yine de umutsuzluk ve o hüzünlü hisler içimizden geliyor o nedenle stresten uzak dur diyemem asla çünkü bence bu imkansız. ama o değerlere vs. takılı kalmamak lazımmış, yumurta kalitesinin görünümünün öncelikli olduğunu öğrendim gerçekten.. hayırlısı ile evladınıza kavuşursunuz umarım <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…