- 8 Ağustos 2024
- 296
- 290
- 23
ayy evet, benimki de öyle 8 milyar insan varsa demek ki 8 milyar doğum var bir tek sen doğurmayacaksın korkmasana diyorBenim eşimde bilinçlidir ama bazı konularda gerçekten eğitilemiyorbizde aynı tartışmayı yaşamıştık bir keresinde normal ve sezeryan doğum hakkında. Anneler nasıl doğurdu zamanında diyor şuan ki zamanla o aynı değil ki erkekler bi regl sancısı çekmeli bir de doğum yapmalı ancak o zaman anlarlar
Bende ağlıyorum sabahtan beri buradan dönmez gibiNasıııııı çok üzüldüm şuan
Büyün heveslerim yerle bir oldu bu sefer çok farklıydı anlamadım çok üzgünümAdet gününü bekle canım o gün bir daha test yap sen bence ya
Adet olana kadar umut varSanırım canım buradan dönmez artık heralde
Hiç ümidim kalmadıAdet olana kadar umut var
Aynı durumdayız, biraz azalttım. Öğrenir öğrenmez bırakacağım inşallahVallahi aynıyız, somut bir gerekçe arıyorum kendime. Kafamda bitirmek için bile sanki elle tutulur bir sebebe ihtiyacım var gibi. Ağustosta ikimiz için de güzel sebepler olsun.
döngünün kaçıncı günü? bat nedir?Hiç ümidim kalmadı
Bat ne zamandı yavrum sakin ol. Hepimiz her ay bunu yaşıyoruzBende ağlıyorum sabahtan beri buradan dönmez gibi
İnşallah hayırlı haberlerle bırakmak hepimize nasip olur. Azaltmak bile bir adım öyle düşünelim.Aynı durumdayız, biraz azalttım. Öğrenir öğrenmez bırakacağım inşallah
bence de bırakamıyorum diye düşünmektense iyiye gidiyorum ve çabalıyorum demek lazım bu konularda <3İnşallah hayırlı haberlerle bırakmak hepimize nasip olur. Azaltmak bile bir adım öyle düşünelim.
Aslında döngüm değişiyor geçen ay 32 ondan önceki 38 ondan önceki 34 ve 32 görmüşüm. Ama akıntım 8-9 temmuzda oldu yani ben ozamanları değerlendirdimdöngünün kaçıncı günü? bat nedir?
Çok tatlısınızbence de bırakamıyorum diye düşünmektense iyiye gidiyorum ve çabalıyorum demek lazım bu konularda <3
Yani döngüyü 32 hesaplarsak bat 22 Temmuzdöngünün kaçıncı günü? bat nedir?
Gerçekten öyle olan oldu mu yaBat ne zamandı yavrum sakin ol. Hepimiz her ay bunu yaşıyoruzbelirtilerin çok da gebelik gibiydi burda çok okudum regl 2 gün öncesi 0 çıkıp regl günü pozitif göre
canım bence tabii ki fazla fazla umutlanmak bazen insanı yoruyor ama ben umutsuzluğa kapılmaman gerektiğini düşünüyorum. 8-9 Temmuz'da yumurtladıysan şu an o kadar erken ki. ben akıntı gördüm, LH pikini gördüm 17 Haziran'da sandım. Bebeği 6 Temmuz'da öğrenmişim. her şey beni yanıltmış ve o tarihte yumurtlamamışım meğerse. Döngümün 36-37. günlerinde kan testlerim hala negatifti 0,002 ile falan. 2 gün sonra 15 çıktı değerim. Bence umutsuzluğa kapılman için aşırı erken. İnan, bana da böyle oldu içime kapandım ağladım o günlerde. Sonra bir baktım gerçekten bir anda 15 oldu değerim. Çok çok erken kendini yıpratman içinAslında döngüm değişiyor geçen ay 32 ondan önceki 38 ondan önceki 34 ve 32 görmüşüm. Ama akıntım 8-9 temmuzda oldu yani ben ozamanları değerlendirdim
Evet bebek ki şöyle söyleyim ben kürtaj olduğum bebeğimde reglşmden 4 gün sonra 222 gördüm betada öncesinde baksam çıkmazmışGerçekten öyle olan oldu mu yaBat 22 Temmuz 32 döngü hesaplayınca ama diğer aylar geriye doğru 32- 38-34-32 olmuş
Canım desteğin için teşekkür ederim inan biliyorum tüm bunları ama insan ister istemez kendini kötü hissediyor. Dün hastanede bir kadınla tanıştım 9 yıldır bebek sahibi olmayı istiyormuş ve 2 düşüğü varmış. Tüp bebeğe tam başlarken mucize gibi hamile kaldım dedi amh da 1’in altındaydı.Genetiğe gittim ve orda düşüğümün sebebinin pıhtı sorunu olduğunu öğrendim dedi. Ve önerisi tabiki stresten uzak dur ve eşinle çocuk yapmak için birlikte olduğunu, o an aklına getirme farklı birsey düşün diyor. Tamam o anı yaşıyoruz ama bebekte niyetimiz yani ben dua ediyorum o an bile olsun diye belki de o bile kafaya takmak oluyor.Selamlar canımBaşka hastane başka laboratuvarda tekrar denesen testi belki bir yanlışlık olmuştur. Çok haklısın can sıkıcı gibi gözüküyor. Tüm hikayeyi bilmiyorum ama amh bizim için sadece bir hormon… Sayılara takılı kalma, menepoz için önemli olabilir ama gebelik için engel değil. 1 tane olgun sağlıklı yumurtaya bakar gebeliğin Yumurta olgunlaştıran, büyüten, sağlıklılaştıran gıdalar ve takviyeler almaya başlamalısın. Naçizane tavsiyem kafana çok takmamaya çalış. Ve evet dua etmekten başka bir şey gelmiyor, nasibe bırakacağız vardır bir vakti saati diyeceğiz. Olumsuz düşünme
kusura bakmayın, atlamış oldum konuşmaya. ben de 14 ayın sonunda, gelecek ay tüp bebeğe başlayacakken kendiliğimden hamile kaldım hem de aşırı kötü hormonlarla. gerçekten o tek sağlıklı yumurta 14 ayın sonunda ilk kez oluştu. yine de umutsuzluk ve o hüzünlü hisler içimizden geliyor o nedenle stresten uzak dur diyemem asla çünkü bence bu imkansız. ama o değerlere vs. takılı kalmamak lazımmış, yumurta kalitesinin görünümünün öncelikli olduğunu öğrendim gerçekten.. hayırlısı ile evladınıza kavuşursunuz umarım <3Canım desteğin için teşekkür ederim inan biliyorum tüm bunları ama insan ister istemez kendini kötü hissediyor. Dün hastanede bir kadınla tanıştım 9 yıldır bebek sahibi olmayı istiyormuş ve 2 düşüğü varmış. Tüp bebeğe tam başlarken mucize gibi hamile kaldım dedi amh da 1’in altındaydı.Genetiğe gittim ve orda düşüğümün sebebinin pıhtı sorunu olduğunu öğrendim dedi. Ve önerisi tabiki stresten uzak dur ve eşinle çocuk yapmak için birlikte olduğunu, o an aklına getirme farklı birsey düşün diyor. Tamam o anı yaşıyoruz ama bebekte niyetimiz yani ben dua ediyorum o an bile olsun diye belki de o bile kafaya takmak oluyor.
Hayır böyle düşünme çok üzgünsün tahmin edebiliyorum ama regl gününü bekle bence her şey olabilirHiç ümidim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?