- 5 Mayıs 2025
- 73
- 50
- 3
- 31
Aminn canım teşekkür ederimkusura bakmayın, atlamış oldum konuşmaya. ben de 14 ayın sonunda, gelecek ay tüp bebeğe başlayacakken kendiliğimden hamile kaldım hem de aşırı kötü hormonlarla. gerçekten o tek sağlıklı yumurta 14 ayın sonunda ilk kez oluştu. yine de umutsuzluk ve o hüzünlü hisler içimizden geliyor o nedenle stresten uzak dur diyemem asla çünkü bence bu imkansız. ama o değerlere vs. takılı kalmamak lazımmış, yumurta kalitesinin görünümünün öncelikli olduğunu öğrendim gerçekten.. hayırlısı ile evladınıza kavuşursunuz umarım <3
aminn çok teşekkür ederim <3Aminn canım teşekkür ederimböyle güzel yaşanmış deneyimler görünce umut ediyorum Allah sizinde bebeğinizi size bağışlasın çok güzel hayırlı bir hayatı olsun
Hayır lütfen kendini yıpratma bir ay önce bende aynı duyguları yaşadım inan bana insan yeniden umut edecek enerjiyi buluyor .Büyün heveslerim yerle bir oldu bu sefer çok farklıydı anlamadım çok üzgünüm
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahSelamlar kızlar , buraya bir süre ara verdim . Tekrar siteye girme sebebim bu sabah hamile olduğumu öğrendim. Siteye girmemek stresimi önemli ölçüde azalttı. Evet bilgi aktarımı için site iyiki var , ama sanırım ben kullanım dozunu biraz aşmıştım. Bu arada yaptıklarımı paylaşmak istedim . Q10 , b grubu vitaminleri , omega 3 ve C vitamini kullandım . Bu sayede erken yumurtladım ve tüm yumurtlama belirtilerini net şekilde yaşadım. Umarım en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle be kolaylıkla isteyen dileyen herkese nasip olur
Bir sünnetleri var allasen bahshshhshaBenim eşimde bilinçlidir ama bazı konularda gerçekten eğitilemiyorbizde aynı tartışmayı yaşamıştık bir keresinde normal ve sezeryan doğum hakkında. Anneler nasıl doğurdu zamanında diyor şuan ki zamanla o aynı değil ki erkekler bi regl sancısı çekmeli bir de doğum yapmalı ancak o zaman anlarlar
Daha 10 gün bile olmamış yumurtlama olalı. Bende bat geçti sandım canım. Çok erkenmiş yavrum neden test yaptın ki? 12 günden önce çıkmaz hatta 14 diyelim. Acele etmişsin bence önümüzdeki hafta sonuna kadar bekleyebilirsinAslında döngüm değişiyor geçen ay 32 ondan önceki 38 ondan önceki 34 ve 32 görmüşüm. Ama akıntım 8-9 temmuzda oldu yani ben ozamanları değerlendirdim
Hep sabırsızlık bitirdi bizi zatenDaha 10 gün bile olmamış yumurtlama olalı. Bende bat geçti sandım canım. Çok erkenmiş yavrum neden test yaptın ki? 12 günden önce çıkmaz hatta 14 diyelim. Acele etmişsin bence önümüzdeki hafta sonuna kadar bekleyebilirsin
Valla kuzucum ya. O kadar istiyoruz ki hemen olsun çıksın diyeHep sabırsızlık bitirdi bizi zaten
Gitme gitme muhabbete devam canım her daimKızlar bende burdan gidemiyorum ya çok sarıyorsunuz baya benimsedim kaldım buralarda
Gitmeye niyetim yok zaten hepinizin pozitif sonucunuzu görücemmm burdayımGitme gitme muhabbete devam canım her daim
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Ben de çok istiyorum yaa hepimiz hamiş kalalım ve dünya nüfusu artsinGitmeye niyetim yok zaten hepinizin pozitif sonucunuzu görücemmm burdayım
Ay bende gidemiyorum valla her gün bakıyorumGitmeye niyetim yok zaten hepinizin pozitif sonucunuzu görücemmm burdayım
Dimi diğer kişilere göre azda olsa burda bi zaman harcadım dertlerini dinledim insan bırakamıyorAy bende gidemiyorum valla her gün bakıyorum
Ben sipariş vercemValla kuzucum ya. O kadar istiyoruz ki hemen olsun çıksın diyeAma 10. günde negatif görüp kahrolmak varken 4-5 güncük daha bekleyip kutlama yapmak var. Olmuşsa zaten çıkacaktır. Erken test yapılıp negatif çıkınca bin kat daha fazla üzülüyoruz. Hepinizin evine gelip tüm testlere el koyacağım o olacak
Gitmeyin aşkım hamile olsak da konuşuruzAy bende gidemiyorum valla her gün bakıyorum
Dertlerden sonra az kaldı güzel şeyler de konuşacağız dahaDimi diğer kişilere göre azda olsa burda bi zaman harcadım dertlerini dinledim insan bırakamıyor
inşallah bekliyorum sizi bu ayDertlerden sonra az kaldı güzel şeyler de konuşacağız daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?