Benim mesela kullandığım test hassasiyeti muazzam piki kaçırma şansın 0 o yüzden sordum mesela bir gebenin günlüğü rezil testi inanılmaz geç algılıyor onda pik kaçırma durumu bence çok yaşanıyordur
Daha önce kullanmıştım innovitayı piki ve çatlamayı çok güzel göstermişti. Yarın pik olacakmış gibi geliyor nedenseBenim mesela kullandığım test hassasiyeti muazzam piki kaçırma şansın 0 o yüzden sordum mesela bir gebenin günlüğü rezil testi inanılmaz geç algılıyor onda pik kaçırma durumu bence çok yaşanıyordur
Haklısın kuzum yoğun akıntım var şuan inşallah en yakın zamanda sağlıkla pik olur ve şansım yüksek olurBenim ne zaman kasık ağrım bitti o zaman koyulaştı, sabırla yapmaya devam et canım, en kısa sürede piki gör inşallah.
Yeni görselini de gördüm canım, mutlaka akşam geceye doğru tekrar dene, bana nedense yarın pik olur gibi geliyor. Şansın taşsın kabarsın.Daha önce kullanmıştım innovitayı piki ve çatlamayı çok güzel göstermişti. Yarın pik olacakmış gibi geliyor nedense
Haklısın kuzum yoğun akıntım var şuan inşallah en yakın zamanda sağlıkla pik olur ve şansım yüksek olur
Kuzum bir kaç güne pik olur sabırsızlanma bekleDaha önce kullanmıştım innovitayı piki ve çatlamayı çok güzel göstermişti. Yarın pik olacakmış gibi geliyor nedense
Haklısın kuzum yoğun akıntım var şuan inşallah en yakın zamanda sağlıkla pik olur ve şansım yüksek olur
Boş geçirme bugünüDaha önce kullanmıştım innovitayı piki ve çatlamayı çok güzel göstermişti. Yarın pik olacakmış gibi geliyor nedense
Canım araştırınca şu bilinen pahalı markalar haricinde iki tane marka kalıyor laboquick ve awoxBen sipariş vercemkarar veremedim ne alsam diye
Ben size şeyi sormak istiyorum acve hurması poleni yok sadece hurma poleni var birde acve hurma çekirdeği tozu hangisini önerirsinizBoş geçirme bugünü
Kuzum gün aşırı değerlendir öncesinde. Spermler yaşıyor ya gününde ilişki olmasa bile çatlamada şansa tutar belki olumsuz düşünmeYani belki uğurlu gelirbenimde hala ovi pik olmadı muhtemelen bir kaç güne olur diye düşünüyorum ve eşimin nöbetleri var kaçar inşallah
Demi yaValla öyle de uğraşmak içimden gelmiyor artık kendi oluşsa ne güzel olurdu şuan
Sizce ben kaç aya hamile kalırım içine doğan var mıKuzum gün aşırı değerlendir öncesinde. Spermler yaşıyor ya gününde ilişki olmasa bile çatlamada şansa tutar belki olumsuz düşünme
Yarın gelsin de değerlendirmeye başlarım artok gerekirse sabah gitmeden bidaha kalkabilirsemKuzum gün aşırı değerlendir öncesinde. Spermler yaşıyor ya gününde ilişki olmasa bile çatlamada şansa tutar belki olumsuz düşünme
Ya buraya yazdığım ilk günden beri sen bana bu yazı hamile kapatacaksın gibi geliyor biliyor musun?Sizce ben kaç aya hamile kalırım içine doğan var mı
Benim gece 5e alarm kurmuşluğum var Allah affetsinYarın gelsin de değerlendirmeye başlarım artok gerekirse sabah gitmeden bidaha kalkabilirsem
Ayyy kurban olayım mı sana yaYa buraya yazdığım ilk günden beri sen bana bu yazı hamile kapatacaksın gibi geliyor biliyor musun?
Sabahları daha iyi oluyormuş aslında gerekirse pazar sabahı erkenden kalkcamBenim gece 5e alarm kurmuşluğum var Allah affetsin
Acve hurması poleni olması lazım faziletlerine bakın isterseniz normal hurma poleni olmazBen size şeyi sormak istiyorum acve hurması poleni yok sadece hurma poleni var birde acve hurma çekirdeği tozu hangisini önerirsiniz
Olmaz aşkım malesef birtane değil ayrıca 3 tane
Yazık bu kocalara yaSabahları daha iyi oluyormuş aslında gerekirse pazar sabahı erkenden kalkcam
İki tane getirmiş kadın amaOlmaz aşkım malesef birtane değil ayrıca 3 tane
Yaa canım benimAyyy kurban olayım mı sana yaaşkımsın çok teşekkür ederim inşallah içimde çiçekler açtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?