Daha önce kullanmıştım innovitayı piki ve çatlamayı çok güzel göstermişti. Yarın pik olacakmış gibi geliyor nedense
Benim ne zaman kasık ağrım bitti o zaman koyulaştı, sabırla yapmaya devam et canım, en kısa sürede piki gör inşallah.
Haklısın kuzum yoğun akıntım var şuan inşallah en yakın zamanda sağlıkla pik olur ve şansım yüksek olur

Yeni görselini de gördüm canım, mutlaka akşam geceye doğru tekrar dene, bana nedense yarın pik olur gibi geliyor. Şansın taşsın kabarsın.

Kuzum bir kaç güne pik olur sabırsızlanma bekle

Boş geçirme bugünü

Yani belki uğurlu gelir benimde hala ovi pik olmadı muhtemelen bir kaç güne olur diye düşünüyorum ve eşimin nöbetleri var kaçar inşallah
Kuzum gün aşırı değerlendir öncesinde. Spermler yaşıyor ya gününde ilişki olmasa bile çatlamada şansa tutar belki olumsuz düşünme

Kuzum gün aşırı değerlendir öncesinde. Spermler yaşıyor ya gününde ilişki olmasa bile çatlamada şansa tutar belki olumsuz düşünme
Yarın gelsin de değerlendirmeye başlarım artok gerekirse sabah gitmeden bidaha kalkabilirsem

Ben size şeyi sormak istiyorum acve hurması poleni yok sadece hurma poleni var birde acve hurma çekirdeği tozu hangisini önerirsiniz
Acve hurması poleni olması lazım faziletlerine bakın isterseniz normal hurma poleni olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…