Evet bir de ilk burada paylaştım, herkes o kadar sevindi ki ilk duygusallığımı yaşattı banaDimi diğer kişilere göre azda olsa burda bi zaman harcadım dertlerini dinledim insan bırakamıyor
Zaten onu bekliyorum hepinizden, bugün kimden güzel haber alırız acaba diye bakıyorumGitmeyin aşkım hamile olsak da konuşuruz
Ben awox sipariş vermiştim bebek. Laboquick de çok fazla negatif görünceBen sipariş vercemkarar veremedim ne alsam diye
Tam aklımdan geçiyordun canım, Ovülasyon testin bugün pik oldu mu sürecimiz bir gidiyor, aklımda varsın.Merhaba kızlar gün içerisinde giremiyorum buralara ama heyecanla ve bir sürü şey öğrenerek okuyorum yazışmalarınızı. Sohbetlere çok katılamasamda dualarımdasınız her birinizözellikle haifa bacım paylaştığın bilgilerinin yüzü suyu hürmetine bu ay sen başta olmak üzere hepimiz güzel haberler alalım.
@Civcivimmm canımm üzülme bat tarihine daha var 12. Gün negatif görüp 14. Gün kanda çıkanda var herkesin döngüsü kendine özel
Canım hayır anlayamadım valla bugün kasık ağrım var 2-3 saat sıvı almadım ama hala pik değilTam aklımdan geçiyordun canım, Ovülasyon testin bugün pik oldu mu sürecimiz bir gidiyor, aklımda varsın.
Ay ben yapmıyorum hiç canımTam aklımdan geçiyordun canım, Ovülasyon testin bugün pik oldu mu sürecimiz bir gidiyor, aklımda varsın.
Çok mantıklıBen awox sipariş vermiştim bebek. Laboquick de çok fazla negatif görünce
Ben 16.günde yumurtlama görüyorum mesela belki bir kaç güne olurCanım hayır anlayamadım valla bugün kasık ağrım var 2-3 saat sıvı almadım ama hala pik değilbugün 13.gün
Canım benim burada bekleyen dertleşip yüklerimizi hafiflettiğimiz tüm yüreği anne olan hepimize rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda AMiNMerhaba kızlar gün içerisinde giremiyorum buralara ama heyecanla ve bir sürü şey öğrenerek okuyorum yazışmalarınızı. Sohbetlere çok katılamasamda dualarımdasınız her birinizözellikle haifa bacım paylaştığın bilgilerinin yüzü suyu hürmetine bu ay sen başta olmak üzere hepimiz güzel haberler alalım.
@Civcivimmm canımm üzülme bat tarihine daha var 12. Gün negatif görüp 14. Gün kanda çıkanda var herkesin döngüsü kendine özel
Ay pardon bana yazmışsın sandım hatalar karıştıAy ben yapmıyorum hiç canımumudum olmayınca ben hiç aklıma bile gelmedi yapim mi yani
Canım her ay aynı tarihte yumurtlama olacak dit emir kanun yok bazı aylar olmayabilir başı aylar erken bazıları geç olabiliyor kadınların hormonları asla öngörülemezCanım hayır anlayamadım valla bugün kasık ağrım var 2-3 saat sıvı almadım ama hala pik değilbugün 13.gün
Haklısın kuzum inşallah, akşama bir daha yapayım olmadıBen 16.günde yumurtlama görüyorum mesela belki bir kaç güne olur
Henüz tam büyümemiş belki ay sonu belki diğer ay hemen adetten sonra büyütebilir bu yüzden hep diyorum adet biter bitmez ovü test tekrar edilmeliCanım hayır anlayamadım valla bugün kasık ağrım var 2-3 saat sıvı almadım ama hala pik değilbugün 13.gün
Amin inşallah yüreği güzel arkadaşımCanım benim burada bekleyen dertleşip yüklerimizi hafiflettiğimiz tüm yüreği anne olan hepimize rabbim nasip etsin inşallah tez zamanda AMiN
Regl sonrası hemen başladım kuzum. Sormuştum erken mi diye sen hemen başla demiştin. Kısmet artıkHenüz tam büyümemiş belki ay sonu belki diğer ay hemen adetten sonra büyütebilir bu yüzden hep diyorum adet biter bitmez ovü test tekrar edilmeli
Yani belki uğurlu gelirÇok mantıklıben de awox alıyorum o zaman
Ben strip testlerde 10 dk sonra bakılıyor diye biliyorum ve o şekilde baz alıyorum. Fotoyu göremedim amaAy kızlar bir daha bakayım dedim sanki koyulaşmış değil mi? Ama 10 dk sonrasını kabule ediyor muyuz? Foto yüklendi mi anlayamadım ama
Yükledim tekrar kuzumBen strip testlerde 10 dk sonra bakılıyor diye biliyorum ve o şekilde baz alıyorum. Fotoyu göremedim ama
Evet canım olmayadabilir tabi ki. Akşama bir daha yapayım.Canım her ay aynı tarihte yumurtlama olacak dit emir kanun yok bazı aylar olmayabilir başı aylar erken bazıları geç olabiliyor kadınların hormonları asla öngörülemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?