İnş ay sonuna kalmaz pik olur olmadı diğer aya mutlaka olacaktır bi gurupta gördüm 9 ay pik yakalamayanlar var düşünün artıkRegl sonrası hemen başladım kuzum. Sormuştum erken mi diye sen hemen başla demiştin. Kısmet artık
Bence pik olmak üzere bugünü değerlendir mutlakaKızlar ya sorun yaşadım yüklemede ss alınca boyutu düştü de öyle yükleyebildim sanırım
Kız 10 dk sonra zaten bakılıyor sen kaç dk da baktın ama görseldekiler hala pik değilKızlar ya sorun yaşadım yüklemede ss alınca boyutu düştü de öyle yükleyebildim sanırım
İnşallah canımcım. Öyle büyük bir hormon sıkıntım yok ama kürtaj sonrası düzen bozulabiliyor. İnşallah bir kaç güne görürümİnş ay sonuna kalmaz pik olur olmadı diğer aya mutlaka olacaktır bi gurupta gördüm 9 ay pik yakalamayanlar var düşünün artık
Sen değerlendir mutlaka birşey kaybetmezsin testini hiç bilmediğimden yorum yapamıyorum kuzum hassasiyeti ne testin kaç ?Evet canım olmayadabilir tabi ki. Akşama bir daha yapayım.
Benim adet yarın biterYani belki uğurlu gelirbenimde hala ovi pik olmadı muhtemelen bir kaç güne olur diye düşünüyorum ve eşimin nöbetleri var kaçar inşallah
bir kaç dakika sonra bakıyorum genelde. Fotosunu uygulamaya yükleyip deftere yapıştırıyorum. Ama bugün diğer gümlerden bir tık daha koyu sankiKız 10 dk sonra zaten bakılıyor sen kaç dk da baktın ama görseldekiler hala pik değil
Hiç bilmiyorum innovita test düşüktür diye düşünüyorum. Ama değerlendiririm yine de ya silik testle hamile kalanlarda var bilemedim. En iyisi gün aşırı değerlendirme teste takılmamak benceSen değerlendir mutlaka birşey kaybetmezsin testini hiç bilmediğimden yorum yapamıyorum kuzum hassasiyeti ne testin kaç ?
Benim bitti de daha bir kerelik oldu ya insanın sıcakta içinden gelmiyor valla nasıl olacaksaBenim adet yarın biterşov başlasın
Benim mesela kullandığım test hassasiyeti muazzam piki kaçırma şansın 0 o yüzden sordum mesela bir gebenin günlüğü rezil testi inanılmaz geç algılıyor onda pik kaçırma durumu bence çok yaşanıyordurHiç bilmiyorum innovita test düşüktür diye düşünüyorum. Ama değerlendiririm yine de ya silik testle hamile kalanlarda var bilemedim. En iyisi gün aşırı değerlendirme teste takılmamak bence
HahahahaBenim bitti de daha bir kerelik oldu ya insanın sıcakta içinden gelmiyor valla nasıl olacaksa
Bir şekilde olcak valla yetti canıma bu yaz sonu benim gebeş olma lazım en geçBenim bitti de daha bir kerelik oldu ya insanın sıcakta içinden gelmiyor valla nasıl olacaksa
Benim ne zaman kasık ağrım bitti o zaman koyulaştı, sabırla yapmaya devam et canım, en kısa sürede piki gör inşallah.Canım hayır anlayamadım valla bugün kasık ağrım var 2-3 saat sıvı almadım ama hala pik değilbugün 13.gün
Herkese tatlısın diyesim geliyor burada ama öyleAy pardon bana yazmışsın sandım hatalar karıştı
Merhaba bu yoresel gıda pazarı sayfasında hurma poleni ve acve çekirdeği tozu var hangisinden bahsediyorsunuzAşkım çekirdeginin kabuğunu rendeleyip beyazı çıkacak sonra onu rendeleyip toz haline getireceksin sonra bala karıştıracaksın içinede 50 gram kadar acve hurması poleni katacaksın sabah akşam eşinde sende yiyeceksin
Çocuğu olmayan kardeşlerimize Adem elması'nın kullanım şekli :
Öncelikle 3 adet alacağız çok sert olan kabuğu kırılacak içinden çıkan beyaz top gibi olan adem elmasını bir rende aracılığı ile iyice kıyılacak yada toz haline getireceksiniz. Hindistan cevizi tozu gibi
Özellikle acve hurmasi poleni (50 gr) olursa iyi olur
ve orjinal bal (500 gr) ile karıştırarak sabah akşam eşiniz ve siz birer tatlı kaşığı aç karnına tüketilecek uyguladığımız bu tertip bitene kadar kullanacağız hiç bir yan etkisi yoktur inşallah Rabbim hayırlı evlatlar versin
Önemli not; kesinlikle Adem Elması suda
haşlanmayacak ve anlattığımız şekilde kullanılacak başka şeyler katmayanız ..!
Orası neresi kızzzzzzMerhaba bu yoresel gıda pazarı sayfasında hurma poleni ve acve çekirdeği tozu var hangisinden bahsediyorsunuz
Valla öyle de uğraşmak içimden gelmiyor artık kendi oluşsa ne güzel olurdu şuanBir şekilde olcak valla yetti canıma bu yaz sonu benim gebeş olma lazım en geç
Ne güzel hazırı varmış süper balları orjinal balım sertifika görmek isteyinAy grupta adem elması öneriyorlardı ya yoresel gıda pazarı hazır şekilde sarıyor rendelenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?