Regl sonrası hemen başladım kuzum. Sormuştum erken mi diye sen hemen başla demiştin. Kısmet artık
İnş ay sonuna kalmaz pik olur olmadı diğer aya mutlaka olacaktır bi gurupta gördüm 9 ay pik yakalamayanlar var düşünün artık

Kızlar ya sorun yaşadım yüklemede ss alınca boyutu düştü de öyle yükleyebildim sanırım
Bence pik olmak üzere bugünü değerlendir mutlaka yarın bi tık koyu da çıkabilir ama çıkmazsa bil ki bugun. İnnovitada bu tarz yorumlar çok okudum. En güçlü çizgiyi baz alın diyorlar bazı testleri göstermiyor diye.

İnş ay sonuna kalmaz pik olur olmadı diğer aya mutlaka olacaktır bi gurupta gördüm 9 ay pik yakalamayanlar var düşünün artık
İnşallah canımcım. Öyle büyük bir hormon sıkıntım yok ama kürtaj sonrası düzen bozulabiliyor. İnşallah bir kaç güne görürüm

Kız 10 dk sonra zaten bakılıyor sen kaç dk da baktın ama görseldekiler hala pik değil
bir kaç dakika sonra bakıyorum genelde. Fotosunu uygulamaya yükleyip deftere yapıştırıyorum. Ama bugün diğer gümlerden bir tık daha koyu sanki

Sen değerlendir mutlaka birşey kaybetmezsin testini hiç bilmediğimden yorum yapamıyorum kuzum hassasiyeti ne testin kaç ?
Hiç bilmiyorum innovita test düşüktür diye düşünüyorum. Ama değerlendiririm yine de ya silik testle hamile kalanlarda var bilemedim. En iyisi gün aşırı değerlendirme teste takılmamak bence

Hiç bilmiyorum innovita test düşüktür diye düşünüyorum. Ama değerlendiririm yine de ya silik testle hamile kalanlarda var bilemedim. En iyisi gün aşırı değerlendirme teste takılmamak bence
Benim mesela kullandığım test hassasiyeti muazzam piki kaçırma şansın 0 o yüzden sordum mesela bir gebenin günlüğü rezil testi inanılmaz geç algılıyor onda pik kaçırma durumu bence çok yaşanıyordur

Kızlar ya kimdi benimle aynı dönem ovü yaşayan unuttum hele kendini hatırlatsın ne alemde merak ediyorum

Merhaba bu yoresel gıda pazarı sayfasında hurma poleni ve acve çekirdeği tozu var hangisinden bahsediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…