E yüksekenim de başak söylemesi ayıp çevremde herzaman ev halinde bile süslü bakımlı olmamla tanınırım. Tabi çoğu kişi bunu çocuğumun olmamasına yoruyor elin boş falan diyorlar ama neyse
Halt etmişler başak kadınları bakımlıdır hiç bakımsız başak görmedim ben koçlarda öyle bende kendime bakmayı severim özellikle parfüm takıntım var

Halt etmişler başak kadınları bakımlıdır hiç bakımsız başak görmedim ben koçlarda öyle bende kendime bakmayı severim özellikle parfüm takıntım var
Ayyy parfüm deme kurşun yer kurşun atarım parfüm için benimkisi aşk ha bir de çanta. Eşim özel gün olsun kutlama falan ne olursa artık sadece parfüm alır o kadar mutlu olurum ki

Erkeğini biliyorum ama kadınını bilmiyorum hiç
Aşkım gezmeyi çok severim özgürlüğüme düşkünüm dik başlıyım. Makyaj yapmayı hiç sevmem doğallıktan yanayım. Duygularımı hep en uçta yaşarım seversem de nefret edersemde seçiciyim

Çanta parfüm ayakkabı bende çok severim ve değişmez genelde hep aynı markaları kullanırım

Bende öyle işte dedim ya ya siyahım ya beyaz ortam asla yok ve asla yeni arkadaş edinmem çok seçiciyim evime herkesi almam

Selam canım
Gebelik nasıl gidiyor
Başladı mı belirtiler
Selam canım yıllık izin falan derken çok bakamadım buralara güzel gidiyor şimdilik keseyi gördüm bu hafta nasipse kalp atışını duyucaz
Yorgunluk ve göğüs şişliği dışında pek belirti yok şuan akıntım ara ara devam ediyor . Gerçekten biz sürekli bi belirti arayıp psikolimizi bozuyormuşuz onu anladım bu süreçte

Maşallah ya , inşallah bir gün ben de bu duyguyu tadarım

umarımmm, dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…