En iyisi çocukların altını değiştirirken koyulan alt açma örtülerinden almak gibi geldi bana ay resmen 1 tane bile sperm kırıntısı kaçacak diye ödüm kopuyor sanırım devreleri yaktım iyice
Yani yadırgamıyorum hahshshshah Hepimiz her detayı en ince detayına kadar düşünüyoruz. Ama bencede hiç uğraşma peçete falan al örtüyü ser altına en güzeli

Pik ne zamandı senin kaç gün geçti üstünden test yaptın ?
Canım şimdi eczaneye gittim predictor aldım ve bundan sonra days doctor almayacağım bu bana ikinci pozitif gösterişi ama predictorda negatif çıktı . Gerçekten insanı strese sokar bu marka en yalancı gösterende days doctor kesinlikle almayın tavsiye de etmiyorum . Pik günüm 17-18 di ama ondan önce de ovulasyonlarımda bakıyorum 15 İ de var pik olan yani artık reglyi beklicem tamamıyle kendime zulüm ediyorum yazık bize valla regl olmazsam yaparım test kan veririm ya da

Kızlarım günaydın bugün hepiniz için güzel bir gün olsun güzel haberleriniz gelir umarım belirtileri olanlar var mı
Günaydın canım İnşallah çok güzel haberler aldığımız bir gün olur Ben pek bişey ayırt edemiyorum. Regle 5 gün var, regl gününe kadar test yapmam beklemedeyimm

Kızlar ben hormon testi vermek için doktora geldim pcosum çıktı normalde adetlerim vesaire düzenliydi belirti yoktu hiç ama çıktı gebeliğe engel mi hiç bilmiyorum bilgisi olan var mı

Şuan gebelik olsa bile çıkması imkansız csnım zaten çok erken yapmışsın testi

Günaydın canım İnşallah çok güzel haberler aldığımız bir gün olur Ben pek bişey ayırt edemiyorum. Regle 5 gün var, regl gününe kadar test yapmam beklemedeyimm
Günaydın canım Ne gibi belirtilerin var ? Yada hiç belirti var mı

Günaydın canım Ne gibi belirtilerin var ? Yada hiç belirti var mı
Ara ara kasık ağrım oldu ama çok düşük seviyelerde öyle kendimi dinlemesem hissedemeyeceğim boyutlardadır. Akıntı sadece yumurtlama dönemi ve sonrasındaki birkaç gün oldu. Bariz bir göğüs hassasiyetim yok. Ara ara sanki ucu kaşınıyor gibi. Ama ben bunların hiç birini gebeliğe yormadım. Çünkü her ay bunları yaşıyorum ve maalesef negatif Akışa bıraktım, 27-28inde test yaparım kısmet artık

İşte bu days doctor kafamı karıştırdı ama yapmıvam reglimi beklicem valla şok bunaldım
Canım gerçekten çok erken test yapmışsın. Benim yumurtlama 13’ü ben daha testi aklıma bile getirmedim. Senin 17-18miş daha çook erken varsada çıkmaz balım

A aydk aşkım nerelerdesin sen sesin çıkmıyor
Ayyy aşkım dün eşim evdeydi değerlendirdik vs bugün daha test yapmadım yapıcam takılıyorum Chatgpt zorluyorum ama bugün şey oldu ya sabah eşim gitmeden değerlendirelim dedik erkenden oda gitmiş çok az kayganlaştorıcı sürmüş ben sonradan farkettim olumsuz etkisi oluyor diye duymuştum sonra da geri uyumuşum zaten

Kayganlaştırcı kullanmayın bir gebenin günlüğünden o jeli alın onun yerine hem kayganlaştırır hemde en hızlı sperme yapışıp daha da hızlanmasını sağlıyor aşkım

Benimde öyle yumurtlama öncesinde ve yumurtlama da akıntım olmadı çatlamadan sonra akıntım başladı oda 3 gün önce kesildi 4,5 gün sürdü o akıntım sadece kaşık ağrım da bariz olmadı çok belli belirsiz hafif arada yaşadım göüs hassasiyetim 0 ve 1 haftadır iştahsızım sırf acıkıyorum diye yiyorum

Kayganlaştırcı kullanmayın bir gebenin günlüğünden o jeli alın onun yerine hem kayganlaştırır hemde en hızlı sperme yapışıp daha da hızlanmasını sağlıyor aşkım
Aşkım biliyorum ya sabahları ben hiç sevmiyorum eşimde nöbetçi gitmeden değerlendirelim dedik evde vardı kullanmış ona canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…