Yaaa gebelik olabilir senin ki test daha yapmadın dimiYok aşko ya 3 gün sürdü bitti oda leke dediğinde minicik iki gün birer damla 3. Gün peçeteye silinde kahvepembe çok açık bitti sonra
Teşekkür ederim bende bende bara yaramadımı ilaçlar diye korktum bir ün elim ayagım tutmayınca valla 9. Ve 10. Gün yaptım hala çizgi vardı bugün yapmadımMerhaba canım ben ovitrelle vuruldugum ay da hiç yumurtlama akıntım olmamıştı 11.gun test negatife dönmüştü progestan ben de kullandım . Hormon ilacı oldukları için beni inanılmaz kötü etkilemisti aynı anlattigin gibi ve ne yazık ki gebelik oluşmadı inşallah senin vardır test yaptın mı
Pek sanmıyorum bence ara kanama menopozdan dolayı diye düşünüyorum ben ara lekelenme felan olabilir 2 gin sonra yapacağımYaaa gebelik olabilir senin ki test daha yapmadın dimi
İnşallah ya yarın 12. Gün kan varmeyi düşünüyorum bakalımMerhabalar o ilaçları hiç kullanmadım fikrim yok ama bazen akıntı olmadanda yumurtlama olabiliyor yada akıntı olduğu günün dışın da ovulasyon testinde pik gösterebiliyor hastalığın sıcaklardan da olabilir ama gebeliktede de vücut enfeksiyonlara daha açık olduğu için daha çabuk kapabiliyo insallah ondandir
Kız ne var 5 6 saniye bekleyecekAmuda kalk eşinle deseler kalkacak durumdayim da adamı nasıl ikna edicem
İnşallah güzel haberler gelir Rabbım büyükPek sanmıyorum bence ara kanama menopozdan dolayı diye düşünüyorum ben ara lekelenme felan olabilir 2 gin sonra yapacağım
İnşallahİnşallah güzel haberler gelir Rabbım büyük
Kizlar forum yasam hastanesi nerelerde var bilmiyorum ama beta hcg 270 mis vallahi o kadar gebelik testi alıp perelerim boşa gitti. Ben dayanamadım gidip vercem yoksa yok adet olayım bune ışığa tut feneri altına koy yandan bak gözlerim şaşı kaldı resmen. Kan vermek isteyen varsa mersindeki forum yasam 270 dedi belki başka illerde de vardir
Kan sonucunu bize haber ver yavruKizlar forum yasam hastanesi nerelerde var bilmiyorum ama beta hcg 270 mis vallahi o kadar gebelik testi alıp perelerim boşa gitti. Ben dayanamadım gidip vercem yoksa yok adet olayım bune ışığa tut feneri altına koy yandan bak gözlerim şaşı kaldı resmen. Kan vermek isteyen varsa mersindeki forum yasam 270 dedi belki başka illerde de vardir
En iyisi 3 gün daha bekle inşallah tutmuşturTeşekkür ederim bende bende bara yaramadımı ilaçlar diye korktum bir ün elim ayagım tutmayınca valla 9. Ve 10. Gün yaptım hala çizgi vardı bugün yapmadım
İnşallah teşekkür ederimEn iyisi 3 gün daha bekle inşallah tutmuştur
Bazen gecikebiliyor.. siz değerlendirin kaçırmayın yarın da gebelik testi yapın bitaneGörmedim maalesef ama yumurtlama bu madar gecikir mi gecikmesi sağlıklı mı bugünü ve yarını değerlendireceğim tutma şansı var mı acaba
Az,önce bende izledim bunu buna ben cok dikkat ediyorum buraya yükledim dedim ama bilemedim nerden yukleniyo
Ya ben bu pozisyonu denemeye çalıştım da erkek çıkmadan yapılacak diyor adam 120 kilo üstümde nasıl kalkayımda bu pozisyonda durayım 2 dk boyunca bacım
kız allah seni bildiği gibi yapsın güldürdün beniYa ben bu pozisyonu denemeye çalıştım da erkek çıkmadan yapılacak diyor adam 120 kilo üstümde nasıl kalkayımda bu pozisyonda durayım 2 dk boyunca bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?