Teşekkür ederim bende bende bara yaramadımı ilaçlar diye korktum bir ün elim ayagım tutmayınca valla 9. Ve 10. Gün yaptım hala çizgi vardı bugün yapmadım

İnşallah ya yarın 12. Gün kan varmeyi düşünüyorum bakalım

Kizlar forum yasam hastanesi nerelerde var bilmiyorum ama beta hcg 270 mis vallahi o kadar gebelik testi alıp perelerim boşa gitti. Ben dayanamadım gidip vercem yoksa yok adet olayım bune ışığa tut feneri altına koy yandan bak gözlerim şaşı kaldı resmen. Kan vermek isteyen varsa mersindeki forum yasam 270 dedi belki başka illerde de vardir

Ha birde innovita ovu 30 lu 432 ye düşmüş prediktor early de ikili 258,84 tl. Ne olur ne olmaz ben şimdiden bakimde

yemin ederim hata bizim testlerin değil çizgi çıksa gözle görülüyor biz arıyoruz işte hata orda

Kan sonucunu bize haber ver yavru

Görmedim maalesef ama yumurtlama bu madar gecikir mi gecikmesi sağlıklı mı bugünü ve yarını değerlendireceğim tutma şansı var mı acaba
Bazen gecikebiliyor.. siz değerlendirin kaçırmayın yarın da gebelik testi yapın bitane

Tamam teşekkür ediyorum en son 7 temmuzda ilişki olmuştu iki gün önce yaptığım gebelik testi negatifti maalesef

Ya ben bu pozisyonu denemeye çalıştım da erkek çıkmadan yapılacak diyor adam 120 kilo üstümde nasıl kalkayımda bu pozisyonda durayım 2 dk boyunca bacım
kız allah seni bildiği gibi yapsın güldürdün beni ben erkek 5 6 sn daha duracak sonra çıktıktan sonra bu pozisyonda duracaksın diye anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…