Amin amiiiin burdaki herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alacak o kadar gönülden inanıyorum ki. Duamdasınız hepEn güzel düşünce bu zaten, tevekkül etmekAllah bir an önce sağlıklı bebiş versin kucağımıza amin
Kan testi vermeyi düşünüyor musun peki
En iyisi bu sanırım canım, biraz sabırlı olmak lazım bu işlerdeAmin amiiiin burdaki herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alacak o kadar gönülden inanıyorum ki. Duamdasınız hepkan için çok erken bir de tatile gideceğim takibi zor olacak ama testlerle koyuluk tabiki yapacağım regl günümü beklerim kan için
Regll gununuz ne zaman acaba 9 lh testi harıc bırsey kullandınız mı Hamıle kalmak ıcın ?Regl günü kan veririm bebeğim. Varsa bile onu takip etme stresini yaşayamam bir de tatile gidicem nasıl takip edeyim ki kafada deli sorular
Ayyyy çok tatlıGünaydın canım hanımlarGününüz, haftanız güzel geçiyordur umarım. Cherie yaptım canım benim ve hala inanamıyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz.
Hayırlı uğurlu olsunGünaydın canım hanımlarGününüz, haftanız güzel geçiyordur umarım. Cherie yaptım canım benim ve hala inanamıyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz.
Ben şu an emin olamıyorum ancak kan verip netice alırsam içim rahat edecek sanırım ama burası bana o kadar iyi geldi ki ilk sizinle paylaşmak istedim.Ayyyy çok tatlıhayırlı olsun sağlıkla gelsin
Rabbim gönlünüzdeki niyeti hayatınıza nasip etsin en güzel şekilde inşallah.Hayırlı uğurlu olsunbızımde 8 Ağustos evlılık yıldonumumuz . Bendee esıme surprız yapmayı çok ıstıyorum
İnşallah canımRabbim gönlünüzdeki niyeti hayatınıza nasip etsin en güzel şekilde inşallah.
Yaaa çok çok sevindim, kan vermeden tabii ki insan emin olamıyor ama ne güzel güne denk gelmiş ömürlük hediyeniz olur inşallahGünaydın canım hanımlarGününüz, haftanız güzel geçiyordur umarım. Cherie yaptım canım benim ve hala inanamıyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz.
Canım aynı durumdayız 6 Agustos benim de, daha test falan yapmıyorum
İnşallah sağlıkla oluşsun kuzum benim. 14 gün sonra güzel haberlerini alırız
Bence bir test yapmalısın? Benim de 4ü
Gebelikte de koyulaşıyor test mi yapsan acaba?
Ay kuzum belirti yok zaten olması için de çok erken değil mi? Sadece belirti olarak gaz+mide yanması+meme hassasiyeti diyebilirim bunlar ilk gebeliğimde oldu ama geçen ayda olmuştu mesela bilemedim belirti olur mu?
Acaba kimyasal mı oldu çok erken ama kuzum. Ya da erken yumurtladın.
Ben beyazlık göremedim kalitesi düşmüş olabilir
Ben dpo 7 de yaptım tertemizdi 9 da çıktı silik
Bende şuan yapmayı düşünmüyorum. 2si 3ü gibi belki. Normalde diğer aylar hep bi yerim ağrır acaba mı derdim ama bu ay hiç yok ne mide agırısı yanması ne bacak ağrısı vsDaha 6 gün var kötü düşünme nolurne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah canımGünaydın kızlar, bizde şuan hastanedeyiz eşim sperm testi veriyor onu bekliyorum. Çok stresliyim ve korkuyorum
Yaaa çok güzel bi iki çizgiiGünaydın canım hanımlarGününüz, haftanız güzel geçiyordur umarım. Cherie yaptım canım benim ve hala inanamıyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz.
Belirti aramayacaktık haniiiiBende şuan yapmayı düşünmüyorum. 2si 3ü gibi belki. Normalde diğer aylar hep bi yerim ağrır acaba mı derdim ama bu ay hiç yok ne mide agırısı yanması ne bacak ağrısı vs
Aynen balım 2 güne tekrarlarım muhtemelen2 gün önce hiç bir şey çıkmadı aynı testi yaptım kuzum2 gün sonra yap çünkü yerleşme 7-10. Gün arası oluyor
Amin, Allah razı olsun çok teşekkür ederim.Yaaa çok çok sevindim, kan vermeden tabii ki insan emin olamıyor ama ne güzel güne denk gelmiş ömürlük hediyeniz olur inşallah
Kız zaten aramayacak kadar yokBelirti aramayacaktık haniiii
Ama böyle hiç belirti olmamadan da olabilir kiBende şuan yapmayı düşünmüyorum. 2si 3ü gibi belki. Normalde diğer aylar hep bi yerim ağrır acaba mı derdim ama bu ay hiç yok ne mide agırısı yanması ne bacak ağrısı vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?