Merhaba bu ay Klomen kullandım dün adet olmam gerekliydi ama olmadım ilaç adet gecikmesi yapar mı yoksa zamanında olur mu ?
Merhabalar ben de geçen ay kullandım klomen sonrasinda iğne+duphaston verdi. O yüzden hangisi etki eder bilemiyorum ama iki gün geciktirmişti

İnşallah en kuvvetlisinden duyarsınız kalp atımını

Ay kızlar az önce burda okudum birisi kan falan vermiş negatif çıkmış regl olmuş 3. Gün hormon testi için gitmiş beta 280 çıkmış belirti vs boş gerçekten sanırım
Askim gerçekten hoş biz beklediğimiz için her şeyi belirti sanıyor hamileler anlatıyor bak belirtileri yok yani, susam kadar zaten belirti ilerleyen haftalarda bence

kızlar beni diğer formdan hatırlayanlar vardır birsey sormak istiyorum benim 2 ayda 1 2 gün öne geliyor reglim yani bat 10 agustos ama 2 gün öne gelerek 8'i hasta olmam lazım şimdi 8 gün var ama goguslerim 2 gündür fena ağrıyor özellikle sag göğsüm yandan dokunmayın sanki darbe almışım gibi ağrı oluyor porsuk hali yok fena sis ve ilişkiden 5 dk sonra prezervatifin içinden gelen spermle gebelik olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…