Yani bence bir sorun yoktur diye düşünüyorum en az %4 olmalıymış, en çok diye bir şey yok sanırımOhh iyi rahatladım burada çoğu gördüklerim %5-10 arası oyüzden acaba bizdekinde mi sorun var diye düşündüm
İnternette de o değer yüksek doğurganlık diye geçiyor, yine de bir doktora göster canım istersenOhh iyi rahatladım burada çoğu gördüklerim %5-10 arası oyüzden acaba bizdekinde mi sorun var diye düşündüm
Evet en düşük %4 olmalı deniyor inşallah bir sorun yokturYani bence bir sorun yoktur diye düşünüyorum en az %4 olmalıymış, en çok diye bir şey yok sanırım
Merhabalar ben de geçen ay kullandım klomen sonrasinda iğne+duphaston verdi. O yüzden hangisi etki eder bilemiyorum ama iki gün geciktirmiştiMerhaba bu ay Klomen kullandım dün adet olmam gerekliydi ama olmadım ilaç adet gecikmesi yapar mı yoksa zamanında olur mu ?
Doktor çok çok iyi demişti yinede sorayım dedim canım gebelik olmamasının nedenlerini sorguluyorum daha çokİnternette de o değer yüksek doğurganlık diye geçiyor, yine de bir doktora göster canım istersen
Ne zamandır bebek istiyorsunuzDoktor çok çok iyi demişti yinede sorayım dedim canım gebelik olmamasının nedenlerini sorguluyorum daha çok
Genel 5,5 sene ama erken doğumdan sonra 2,5 sene olduNe zamandır bebek istiyorsunuz
Erken doğum mu? Bir evladınız var mı yani? Doktorlar ne diyorGenel 5,5 sene ama erken doğumdan sonra 2,5 sene oldu
İnşallah koyulaşmış çıkarİnşallah inşallahhhh yarın erken olabilir sanki 2 Ağustos mu beklesem diyorum ama akşam net ovi yaparım
Hayır ikizlerimi erken doğduğu için 1.5 ay sonra kaybettim. Bizimki sebepsiz infertilite canım bende sadece ultrasonda pco görünümü var genel hormonlar falan iyi çok şükür.Erken doğum mu? Bir evladınız var mı yani? Doktorlar ne diyor
Bence oviyi dene koyulasirsa test yap
Tamam deneyim bi akşamBenim iğne olduğu için iğneden sonraki günden itibaren sayıyorum canim bugün 9. gün
Üzüldüm canım Allah tekrardan gebelik nasip etsin sana sağlıkla bebeğine kavuşHayır ikizlerimi erken doğduğu için 1.5 ay sonra kaybettim. Bizimki sebepsiz infertilite canım bende sadece ultrasonda pco görünümü var genel hormonlar falan iyi çok şükür.
Bi doktorla görüşün ondan sonra bakarsın duruma göre bebeğimBen bu ay test yapmiycam yumurtlama olmuycak gibi bu ay onu geçtim zaten eşimin sperm sorunu var boşuna test almiycam oyuzden bakalim
İğne kullanmadım sadece Klomen kullandımMerhabalar ben de geçen ay kullandım klomen sonrasinda iğne+duphaston verdi. O yüzden hangisi etki eder bilemiyorum ama iki gün geciktirmişti
İnşallah en kuvvetlisinden duyarsınız kalp atımınıAy evet kesinlikle hatan o bıkmadan usanmadan takip et cünkü oluyo bazen geç yumurtlama ya da erken yumurtlama. Ben iyiyim Allaha şükür bebişi bilmiyorum en son kese gördük haftaya perşembe kalp duymaya gidicem sigarayı bırakmaya çalışmakla cebelleşiyorum
Amin inşallah canımÜzüldüm canım Allah tekrardan gebelik nasip etsin sana sağlıkla bebeğine kavuş
Askim gerçekten hoş biz beklediğimiz için her şeyi belirti sanıyor hamileler anlatıyor bak belirtileri yok yani, susam kadar zatenAy kızlar az önce burda okudum birisi kan falan vermiş negatif çıkmış regl olmuş 3. Gün hormon testi için gitmiş beta 280 çıkmışbelirti vs boş gerçekten sanırım
Adet olmuş sonra pozitif mi çıkmış? Ay o nasıl olmuş yaAy kızlar az önce burda okudum birisi kan falan vermiş negatif çıkmış regl olmuş 3. Gün hormon testi için gitmiş beta 280 çıkmışbelirti vs boş gerçekten sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?