- 29 Temmuz 2025
- 448
- 623
- 18
- 26
Ayyy çok duygusalll hissetmiş olmalııBence umudun olsunhaber ver Bizede hemennnn
D dahacokerken
Bu arada kızlar eşim yine hissetti bence bugün gözüme çok tatlı geliyorsun dedi ve göbeğimi sevdi bende dedim ki oluşsun diye mi yapıyorsun var reglime haber veririm ben sana dedim
Ahahahhahah testler havada uçuşuyor olumsuzluklar olsa da devam ediyoruzA aydk sattın bizi hani beraber ağlayacaktıkŞaka şaka D dahacokerken ile test manyağı olduk bize görüntü attt
Önceki gebeliğimde de gözüme güzel gözüküyorsun bu aralar derdi hepAyyy çok duygusalll hissetmiş olmalııpempiş çook pembiş çizgimiz olmuş aşırı mutlu olduumm
Umutlandırmak istemem ama sanki ben çizgiler görüyor gibiyim canımKızlaaarrr bana da bakar mısınız
Üsttekini sabah yaptım alttakini şimdi
Hatırlayanlar vardır geçen üç gün lekelenmem olmuştu bu ay adetim lekelenmeli oldu demiştim. Acaba o yerleşme olabilir mi?
Buraya yükleyince aşırı düşüyor kalite ya normal telefondaki fotoda bile görünüyor ama buraya yükleyince bir garip oluyor
Ben yarına kadar dayanmaya çalışıyorum dünkü sonuçtan sonra pembelik görmem muhtemelen görürsem de %99 yalancı çıkmıştırÖnceki gebeliğimde de gözüme güzel gözüküyorsun bu aralar derdi hepo zaman bende bilmiyordum ama bence enerjimizi hissediyorlar Darısı sizeeeeee aynı kırmızılıkta pembelikte acaba dedirtmeyen olsun inşallah yarın sabah yapacak mıyız
Elinde Awox vardı demiBen yarına kadar dayanmaya çalışıyorum dünkü sonuçtan sonra pembelik görmem muhtemelen görürsem de %99 yalancı çıkmıştır
Evet canım 10 dakika içindeGörünüyor canım hemen mi çıktı
Yok yok çok umutlanmıyorum koyu bir çizgi görmeden inanmam zaten. İnşallah gerçektir tek temennim buUmutlandırmak istemem ama sanki ben çizgiler görüyor gibiyim canım
MaşallaahhBence umudun olsunhaber ver Bizede hemennnn
D dahacokerken
Civcivimmm kız yine ağladım sayılmaz mı
Bu arada kızlar eşim yine hissetti bence bugün gözüme çok tatlı geliyorsun dedi ve göbeğimi sevdi bende dedim ki oluşsun diye mi yapıyorsun var reglime haber veririm ben sana dedim
Kız hissediyor seninkiBence umudun olsunhaber ver Bizede hemennnn
D dahacokerken
Civcivimmm kız yine ağladım sayılmaz mı
Önceki gebeliğimde de gözüme güzel gözüküyorsun bu aralar derdi hepo zaman bende bilmiyordum ama bence enerjimizi hissediyorlar Darısı sizeeeeee aynı kırmızılıkta pembelikte acaba dedirtmeyen olsun inşallah yarın sabah yapacak mıyız
Ben yapmak için yaparım sizinle adet yerini bulsunBen yarına kadar dayanmaya çalışıyorum dünkü sonuçtan sonra pembelik görmem muhtemelen görürsem de %99 yalancı çıkmıştır
Kedimin psikolojisi çok bozuk şuan derbeder bi şekilde yatıyorMaşallaahhAllahım bizede şöyle pembeler nasip etsinnn Senin kedi de kocanda anlamış valla maşallah
amin bebek dualarımdasınızKız hissediyor seninkimaşallah çizgi de baya koyulaşmaya başladı darısı başımıza inşallah
Bende ovi yapıcam pik çıkmazsa olay çıkarırımBen yapmak için yaparım sizinle adet yerini bulsun
Kardeş geliyor diye bozuluyor olmasın seninkiKedimin psikolojisi çok bozuk şuan derbeder bi şekilde yatıyorgünlerdir miyav miyav gezdi şimdi hiç hali yok yavrumun
Edecek inşallah çooooookkkk amin
amin bebek dualarımdasınız
Yaaa neden ki acaba kuzum kıyamam ona benKedimin psikolojisi çok bozuk şuan derbeder bi şekilde yatıyorgünlerdir miyav miyav gezdi şimdi hiç hali yok yavrumun
Edecek inşallah çooooookkkk amin
amin bebek dualarımdasınız
Ay kaç gündür peşimden ayrılmıyordu şimdide ciddiye bile almıyorKardeş geliyor diye bozuluyor olmasın seninki
Eveet bakalım sabah testlerimiz nasıl sonuçlanacakElinde Awox vardı demiinşallah regl olmazsın amin ama bebekten
Aşkım çıkana kadar yap ahhaahhaBende ovi yapıcam pik çıkmazsa olay çıkarırım
Bak düne kadar aşırı ilgiliydi sürekli peşimdeydi rahat bırakmıyordu bugünde triplerdeYaaa neden ki acaba kuzum kıyamam ona benBenim kedim de kaç gündür çok sırnaşık diye bana eşim ümitlenmiş acaba varda hissediyor mu diye kendince içten içe
Kimde kız gördük ya ahahEveet bakalım sabah testlerimiz nasıl sonuçlanacakmuhtemelen yine negatifi görürümm inşAllah sende pozitifi görürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?