Ayyy çok duygusalll hissetmiş olmalıı pempiş çook pembiş çizgimiz olmuş aşırı mutlu olduumm

Ayyy çok duygusalll hissetmiş olmalıı pempiş çook pembiş çizgimiz olmuş aşırı mutlu olduumm
Önceki gebeliğimde de gözüme güzel gözüküyorsun bu aralar derdi hep o zaman bende bilmiyordum ama bence enerjimizi hissediyorlar Darısı sizeeeeee aynı kırmızılıkta pembelikte acaba dedirtmeyen olsun inşallahyarın sabah yapacak mıyız

Umutlandırmak istemem ama sanki ben çizgiler görüyor gibiyim canım

Ben yarına kadar dayanmaya çalışıyorum dünkü sonuçtan sonra pembelik görmem muhtemelen görürsem de %99 yalancı çıkmıştır

Maşallaahh Allahım bizede şöyle pembeler nasip etsinnn Senin kedi de kocanda anlamış valla maşallah

Kız hissediyor seninki maşallah çizgi de baya koyulaşmaya başladı darısı başımıza inşallah

Ben yarına kadar dayanmaya çalışıyorum dünkü sonuçtan sonra pembelik görmem muhtemelen görürsem de %99 yalancı çıkmıştır
Ben yapmak için yaparım sizinle adet yerini bulsun

Maşallaahh Allahım bizede şöyle pembeler nasip etsinnn Senin kedi de kocanda anlamış valla maşallah
Kedimin psikolojisi çok bozuk şuan derbeder bi şekilde yatıyor günlerdir miyav miyav gezdi şimdi hiç hali yok yavrumun
Edecek inşallah çooooookkkk amin
Kız hissediyor seninki maşallah çizgi de baya koyulaşmaya başladı darısı başımıza inşallah
amin bebek dualarımdasınız

Kedimin psikolojisi çok bozuk şuan derbeder bi şekilde yatıyor günlerdir miyav miyav gezdi şimdi hiç hali yok yavrumun
Edecek inşallah çooooookkkk amin

amin bebek dualarımdasınız
Yaaa neden ki acaba kuzum kıyamam ona ben Benim kedim de kaç gündür çok sırnaşık diye bana eşim ümitlenmiş acaba varda hissediyor mu diye kendince içten içe

Kardeş geliyor diye bozuluyor olmasın seninki
Ay kaç gündür peşimden ayrılmıyordu şimdide ciddiye bile almıyor olabilir ama benim ilk göz ağrım kedom tabi ki bunuda hissetmesi lazımdı
Sen ne zaman testi tekrarlayacaksın aşırı merak ettim haifa sana bol bol dua ediyor bende aynı şekilde

Yaaa neden ki acaba kuzum kıyamam ona ben Benim kedim de kaç gündür çok sırnaşık diye bana eşim ümitlenmiş acaba varda hissediyor mu diye kendince içten içe
Bak düne kadar aşırı ilgiliydi sürekli peşimdeydi rahat bırakmıyordu bugünde triplerde inşallah seninki de hissediyordur inşallah yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…