Ben bu ay ovu test kullanmadım ya beni aşırı strese sokuyordu, uzayan akıntı 13-14. Günde başladı 16 ya kadar sürdü o günleri değerlendirdim, hala da değerlendiriyoruz gerçi korkarak ama
İnşallah tutmuştur benım de adet sıkıntım var tarlusal vermişti doktorum daha önce de kullandım ilacım bitti bugün sabah karın ağrım vardı adetim geldi ped dolmucak kadar aşırı değil sonra bir daha da gelmedi kesildi feci bi şekilde karnımın alt tarafı falan çok ağrıyor karbımı bastıramıyorum ılık ılık ağrıyor gelirmiki kesildikten sonra tekrar

Benimde öyle 2-3 gündür alt karnımda sancılar var hafif hafif. Akıntılar da başladı. Elimde az test var diye dün başladım ben ovülasyon testlerine. Henüz pik yok ama erken benim döngüm için zaten. Bende bu ay bal tarçın çörek otu yaptım bakalım etkisi olacak mı

Tarlusal etkisini göstermiş sabaha sökülür büyük ihtimalle karnını sıcak tut ayaklarını da

Akşam Predictor Early ile test yaptım, negatif çıktı
11 Haziran’da Ovitrelle vurulmuştum
Akıntım var ve göğüslerim dolgun
Özellikle uçlarına dokununca acıyor
Başka doğru düzgün belirtim yok
Bat 29 Haziran
İnşallah pozitife döner

İnşallah olur ya yeto yani kaç sene oldu ama ben çok kasmıyom bu ay tek yaptığım o kür oldu zaten dikkat etsem de olmuyo etmesem de olmuyo benim için değişen bi durum yok malesef

Olabilir mi ki ama rengi kırmızıydı karın ağrım hafiften devam ediyor devamı gelir mü bilmiyorum iki güne belli olur demi iki gün daha gelmezse o zaman bir daha gelmez herhalde
Evet evet her şey olabilir tabiki inşallah bebiş vardır

Benim de 12 gün oldu ve başladı akıntım bence erken yumurtlatıyor çünkü benim hep 16 günde başlardı inşallah sağlıkla tutar

Canım beni de ekler misin? Sat: 15 Haziran Bat: 10 Temmuz

kızlar sizce var mı? sabah ilk idrarla denedim, önce hafif biz çizgi oluştu sanki 2. dakikadan sonra silinip gitti ama minicik bir şey görüyor gibiyim

kızlar günaydın sanki var gibi ha ne diyorsunuz regle 4 gün var awox marka diye güvendim bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…