İnşallah canımBenim de 12 gün oldu ve başladı akıntım bence erken yumurtlatıyor çünkü benim hep 16 günde başlardıinşallah sağlıkla tutar
Kan verdin mi canımMerhaba silik çıkan test adet gecikmesinin 1.gününden 3.gününe kadar aynı düzeyde silik çıkması normal mi ne kadar sürede daha net çizgi olur
bat 30 haziran veya 1 temmuz canım
Yok kan vermedim henüz çok korkuyorum tekrar kimyasal olmasından daha yeni 23ünde adet olmadım biraz beklim dedim o yüzden pazaryesi gidip vermeyi düşünüyorum kimyasalsada ozaman belli olurKan verdin mi canım
Geç döllenmiş olabilir o yüzden adet gecikse bile yeni yerleşmiş olabilir. Kan verdin mi? Bütün testlerde çizgiler çok belliMerhaba silik çıkan test adet gecikmesinin 1.gününden 3.gününe kadar aynı düzeyde silik çıkması normal mi ne kadar sürede daha net çizgi olur
Evet kimyasal ihtimali de geldi aklıma ama yine de iyiyi düşünmek lazım. İnşallah regl sökülmez ve bebişko seninledirrYok kan vermedim henüz çok korkuyorum tekrar kimyasal olmasından daha yeni 23ünde adet olmadım biraz beklim dedim o yüzden pazaryesi gidip vermeyi düşünüyorum kimyasalsada ozaman belli olur
Kan vermedim canım bazı sebeplerden dolayı pazartesi gidebileceğimizi söyledi eşim ogünü bekliyoruz o yüzden biraz stres oldum gerçi çok yeni ama yinede stres oluyorumGeç döllenmiş olabilir o yüzden adet gecikse bile yeni yerleşmiş olabilir. Kan verdin mi? Bütün testlerde çizgiler çok belli
Teşekkür ederim canım inşallah kimyasal değildirEvet kimyasal ihtimali de geldi aklıma ama yine de iyiyi düşünmek lazım. İnşallah regl sökülmez ve bebişko seninledirr
Evet varsa da değer iyice yükselmiş olur. Hadi bakalım inşallahKan vermedim canım bazı sebeplerden dolayı pazartesi gidebileceğimizi söyledi eşim ogünü bekliyoruz o yüzden biraz stres oldum gerçi çok yeni ama yinede stres oluyorum
İnşallah canım çok sağolunEvet varsa da değer iyice yükselmiş olur. Hadi bakalım inşallah
Yeni testin var mı? Haftasonu tekrarla olmazsa çizginin koyuluğu artmış mı bakarız.İnşallah canım çok sağolun
Aynen testim var cumartesi ilk idrarla testi yapacağım sizede atarımYeni testin var mı? Haftasonu tekrarla olmazsa çizginin koyuluğu artmış mı bakarız.
Tamam canım haber ver mutlakaAynen testim var cumartesi ilk idrarla testi yapacağım sizede atarım
Aşkım tabiki akıntı başladığında doğurganlık zamanı gelmiş oluyor sadece 5 gün falan sürüyor bakalım zor gibi ben aile evinde çok çekiniyorum ya yapamam gibinryyy naptın canım akıntı olduğu an bence yumurtlama olmuyor çünkü benim akıntım doktora gitmeden önce başladı hemde doktora gittiğim gün çok fazlaydı ama yeni başlamış dönemin dedi üzülme o yüzden bugünden bile başlasan bence ihtimal var pandelaA evet çizgi var tebrik ederim. Belirtileriniz neydi acaba yumurtlama üstüne kaç gün geçmişti
Tamam canım çok sağolTamam canım haber ver mutlaka
Çok haklısınız akıntı takibi yanıltıyor ben bu ay 0 akıntı yumurtlama pik yakaladım testlerde meselanryyy naptın canım akıntı olduğu an bence yumurtlama olmuyor çünkü benim akıntım doktora gitmeden önce başladı hemde doktora gittiğim gün çok fazlaydı ama yeni başlamış dönemin dedi üzülme o yüzden bugünden bile başlasan bence ihtimal var pandelaA evet çizgi var tebrik ederim. Belirtileriniz neydi acaba yumurtlama üstüne kaç gün geçmişti
Evet her zaman olmuyorÇok haklısınız akıntı takibi yanıltıyor ben bu ay 0 akıntı yumurtlama pik yakaladım testlerde mesela
Haber ver bizede kan sonucunu
Teşekkür ederim yumurtlama üstünden 11-12 gün geçtinryyy naptın canım akıntı olduğu an bence yumurtlama olmuyor çünkü benim akıntım doktora gitmeden önce başladı hemde doktora gittiğim gün çok fazlaydı ama yeni başlamış dönemin dedi üzülme o yüzden bugünden bile başlasan bence ihtimal var pandelaA evet çizgi var tebrik ederim. Belirtileriniz neydi acaba yumurtlama üstüne kaç gün geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?