Merhaba silik çıkan test adet gecikmesinin 1.gününden 3.gününe kadar aynı düzeyde silik çıkması normal mi ne kadar sürede daha net çizgi olur
Geç döllenmiş olabilir o yüzden adet gecikse bile yeni yerleşmiş olabilir. Kan verdin mi? Bütün testlerde çizgiler çok belli

Yok kan vermedim henüz çok korkuyorum tekrar kimyasal olmasından daha yeni 23ünde adet olmadım biraz beklim dedim o yüzden pazaryesi gidip vermeyi düşünüyorum kimyasalsada ozaman belli olur
Evet kimyasal ihtimali de geldi aklıma ama yine de iyiyi düşünmek lazım. İnşallah regl sökülmez ve bebişko seninledirr

Geç döllenmiş olabilir o yüzden adet gecikse bile yeni yerleşmiş olabilir. Kan verdin mi? Bütün testlerde çizgiler çok belli
Kan vermedim canım bazı sebeplerden dolayı pazartesi gidebileceğimizi söyledi eşim ogünü bekliyoruz o yüzden biraz stres oldum gerçi çok yeni ama yinede stres oluyorum

Kan vermedim canım bazı sebeplerden dolayı pazartesi gidebileceğimizi söyledi eşim ogünü bekliyoruz o yüzden biraz stres oldum gerçi çok yeni ama yinede stres oluyorum
Evet varsa da değer iyice yükselmiş olur. Hadi bakalım inşallah

Aşkım tabiki akıntı başladığında doğurganlık zamanı gelmiş oluyor sadece 5 gün falan sürüyor bakalım zor gibi ben aile evinde çok çekiniyorum ya yapamam gibi

Çok haklısınız akıntı takibi yanıltıyor ben bu ay 0 akıntı yumurtlama pik yakaladım testlerde mesela

Haber ver bizede kan sonucunu

Teşekkür ederim yumurtlama üstünden 11-12 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…