- 9 Haziran 2025
- 1.392
- 1.318
- 48
- 27
Aşkım ben geçen ay ısırgan otu çayı içtim o bile bayağı etkilemiş hormon değerlerim bu ay hepsinden iyi geldiDevlette denk gelmiyor işte genelde ama bakayım bugün talep oluşturdum 10 güne falan varsa gidip baktırayım bir yoksa bir kaç aya özele giderim hormonlar alt üst olanlar da hamile kalıyor inan ben artık sadece nasip olduğunu düşünüyorum
Soğan suyunu biliyorum ama inan hiç denemedim başka bir şeyi bozarsa diyeKızlar ilişkiden sonra 10 15 dk kalkmıyorsunuz değil mi bilindik şeyler de ben yine söylemek istedim. Ayakları falan havaya kaldırmıştım ben ilkinde. Birde şunu da söyleyen çok oluyor soğan suyu kürü. Ben gebelik için içmedim ama gebelik düşünmeden önce miyomu küçültüyor diye içmiştim. Sonra gebelik düşündüm. Belki soğan suyu işe yaramıştır bilmiyorum. Bir kaç arkadaşım var soğan suyu içtim hemen oldu diyen de var
Ben kalkıyorumKızlar ilişkiden sonra 10 15 dk kalkmıyorsunuz değil mi bilindik şeyler de ben yine söylemek istedim. Ayakları falan havaya kaldırmıştım ben ilkinde. Birde şunu da söyleyen çok oluyor soğan suyu kürü. Ben gebelik için içmedim ama gebelik düşünmeden önce miyomu küçültüyor diye içmiştim. Sonra gebelik düşündüm. Belki soğan suyu işe yaramıştır bilmiyorum. Bir kaç arkadaşım var soğan suyu içtim hemen oldu diyen de var
ne güzelAşkım ben geçen ay ısırgan otu çayı içtim o bile bayağı etkilemiş hormon değerlerim bu ay hepsinden iyi geldi
Hastanede olunca sık sık baktırıyorum benne güzelben 6 ay oldu yani baktıralı olmazsa infertilite ile ilgilenen bir doktora gideceğim
Diğer aya inşallah
Teşekkürler kızlar. Buradan dönmez herhalde artık. Nisandan beri deniyoruz belki acele ediyorum bilmiyorum ama bizi doktor çok umutlandırmıştı. Haziranda her şey çok güzel iğne yapalım süreç hızlansın, adet olmazsan hamilesindir dedi. Biz iğne nedir onu bilmazken bu işin içine girmiş bulunduk. Olmayınca bir iğne daha denedik çünkü ilk iğneden genelde olmaz diyorlardı. Neyse ikinci iğnede de nasip değilmiş.Çok şükür hiçbir sorun yokken bu şekilde olması, diğer aylara olan umudumu da kırdı açıkçası. Belki o iğneleri olmadan yine şu an negatif olsaydı böyle hissetmezdim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Çoğumuz burada bir umudun peşinde birbirimize destek olmak için varız. İyi ki varsınızedebiyatc çok üzüldüm. Kendimde böyle görmekten korktuğum için yapamıyorum artık. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun güzel haberlere
Seni çok iyi anlıyorum iğne olduğum ay bende çok hayal kırıklığı yaşadım çünkü bir şekilde tedavi alıp olmaması çok yıkıcı olmuştu o sebeple ben biraz kendim denemek istedimTeşekkürler kızlar. Buradan dönmez herhalde artık. Nisandan beri deniyoruz belki acele ediyorum bilmiyorum ama bizi doktor çok umutlandırmıştı. Haziranda her şey çok güzel iğne yapalım süreç hızlansın, adet olmazsan hamilesindir dedi. Biz iğne nedir onu bilmazken bu işin içine girmiş bulunduk. Olmayınca bir iğne daha denedik çünkü ilk iğneden genelde olmaz diyorlardı. Neyse ikinci iğnede de nasip değilmiş.Çok şükür hiçbir sorun yokken bu şekilde olması, diğer aylara olan umudumu da kırdı açıkçası. Belki o iğneleri olmadan yine şu an negatif olsaydı böyle hissetmezdim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Çoğumuz burada bir umudun peşinde birbirimize destek olmak için varız. İyi ki varsınız
Bebeğim bende nisandan beri deniyorum birden neden iğne işlerine kalkıştınız onu anlayamadım. Daha fazla yük binmiş üstüne yaTeşekkürler kızlar. Buradan dönmez herhalde artık. Nisandan beri deniyoruz belki acele ediyorum bilmiyorum ama bizi doktor çok umutlandırmıştı. Haziranda her şey çok güzel iğne yapalım süreç hızlansın, adet olmazsan hamilesindir dedi. Biz iğne nedir onu bilmazken bu işin içine girmiş bulunduk. Olmayınca bir iğne daha denedik çünkü ilk iğneden genelde olmaz diyorlardı. Neyse ikinci iğnede de nasip değilmiş.Çok şükür hiçbir sorun yokken bu şekilde olması, diğer aylara olan umudumu da kırdı açıkçası. Belki o iğneleri olmadan yine şu an negatif olsaydı böyle hissetmezdim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Çoğumuz burada bir umudun peşinde birbirimize destek olmak için varız. İyi ki varsınız
Seni çok iyi anlıyorum iğne olduğum ay bende çok hayal kırıklığı yaşadım çünkü bir şekilde tedavi alıp olmaması çok yıkıcı olmuştu o sebeple ben biraz kendim denemek istedimAma umut her zaman var henüz her şey çok yeni vücudun yeni alışıyor olabilir biraz zaman tanı kendine biz ne yaparsak yapalım olacak olan zamanı gelmeden olmuyor birtanem Dilerim diğer ay buraya çok daha güzel şeyler yazarsın
Amin kızlar inşallah hep beraber yaşayalım. Buradaki her pozitif haberine öyle seviniyorum ki. Eminim herkes böyledir. Allah hepimize bu haberi vermeyi nasip etsinBebeğim bende nisandan beri deniyorum birden neden iğne işlerine kalkıştınız onu anlayamadım. Daha fazla yük binmiş üstüne ya5. Aya beraber güzel şekilde başlayalım Allahın izniyle
Ama var gibiKızlar dün akşamda test yapmıştım hatırlıyorsanız çok çok derinde çizgi çıkmıştı azda olsa görünüyordu. Bunuda bu sabah ilk idrarla yaptım çizgi daha belirgin ama benim bugün adet günüm yani çizginin daha net görünür çıkması gerekmez miydi? Kan vermeye korkuyorum yine kimyasal çıkacak diye
Bence de kan ver canımKızlar dün akşamda test yapmıştım hatırlıyorsanız çok çok derinde çizgi çıkmıştı azda olsa görünüyordu. Bunuda bu sabah ilk idrarla yaptım çizgi daha belirgin ama benim bugün adet günüm yani çizginin daha net görünür çıkması gerekmez miydi? Kan vermeye korkuyorum yine kimyasal çıkacak diye
Daha çok yeni başladınız umutsuzluğa sakın kapılma her şey güzel olacak inşallahAmin kızlar inşallah hep beraber yaşayalım. Buradaki her pozitif haberine öyle seviniyorum ki. Eminim herkes böyledir. Allah hepimize bu haberi vermeyi nasip etsin
İğne işlerine şöyle karıştık, madem bebek istiyorsunuz çok iyi yumurtan var şu an işleri hızlandıralım dedi doktor. Biz de heyecanlandık tabi öyle diyince, kabul ettik. Ama kısmet bu işler. Yaşamak gerekiyormuş. Sadece şu an iki ay hiçbir sorun yokken ve her şey iyi giderken olmadiysa tedavisiz nasil olacak diye düşünüyorum. Allah büyük.
Ama var gibikan ver bence
Hep hayal kırıklığı yaşadığım için uzun zamandır sanki kan verip negatifi görmiyimde bu iki çizgiyle bir süre sevineyim gibi geliyorBence de kan ver canım
Ah canım dayanabileceksen ve içinden nasıl geliyorsa öyle davranHep hayal kırıklığı yaşadığım için uzun zamandır sanki kan verip negatifi görmiyimde bu iki çizgiyle bir süre sevineyim gibi geliyor
Amin aşkım inşallahhDaha çok yeni başladınız umutsuzluğa sakın kapılma her şey güzel olacak inşallah
Gayet normal canım hiç bi sıkıntı yok bence birde amh baktırKızlar
Fsh 7.6
E2 31.70
Tsh 1.89
Lh 3.8
Prolaktin 19.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?