Aşkım ben geçen ay ısırgan otu çayı içtim o bile bayağı etkilemiş hormon değerlerim bu ay hepsinden iyi geldi

Soğan suyunu biliyorum ama inan hiç denemedim başka bir şeyi bozarsa diye

Ben kalkıyorum

Diğer aya inşallah

edebiyatc çok üzüldüm. Kendimde böyle görmekten korktuğum için yapamıyorum artık. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun güzel haberlere
Teşekkürler kızlar. Buradan dönmez herhalde artık. Nisandan beri deniyoruz belki acele ediyorum bilmiyorum ama bizi doktor çok umutlandırmıştı. Haziranda her şey çok güzel iğne yapalım süreç hızlansın, adet olmazsan hamilesindir dedi. Biz iğne nedir onu bilmazken bu işin içine girmiş bulunduk. Olmayınca bir iğne daha denedik çünkü ilk iğneden genelde olmaz diyorlardı. Neyse ikinci iğnede de nasip değilmiş.Çok şükür hiçbir sorun yokken bu şekilde olması, diğer aylara olan umudumu da kırdı açıkçası. Belki o iğneleri olmadan yine şu an negatif olsaydı böyle hissetmezdim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Çoğumuz burada bir umudun peşinde birbirimize destek olmak için varız. İyi ki varsınız

Seni çok iyi anlıyorum iğne olduğum ay bende çok hayal kırıklığı yaşadım çünkü bir şekilde tedavi alıp olmaması çok yıkıcı olmuştu o sebeple ben biraz kendim denemek istedim Ama umut her zaman var henüz her şey çok yeni vücudun yeni alışıyor olabilir biraz zaman tanı kendine biz ne yaparsak yapalım olacak olan zamanı gelmeden olmuyor birtanem Dilerim diğer ay buraya çok daha güzel şeyler yazarsın

Bebeğim bende nisandan beri deniyorum birden neden iğne işlerine kalkıştınız onu anlayamadım. Daha fazla yük binmiş üstüne ya 5. Aya beraber güzel şekilde başlayalım Allahın izniyle

Bebeğim bende nisandan beri deniyorum birden neden iğne işlerine kalkıştınız onu anlayamadım. Daha fazla yük binmiş üstüne ya 5. Aya beraber güzel şekilde başlayalım Allahın izniyle
Amin kızlar inşallah hep beraber yaşayalım. Buradaki her pozitif haberine öyle seviniyorum ki. Eminim herkes böyledir. Allah hepimize bu haberi vermeyi nasip etsin
İğne işlerine şöyle karıştık, madem bebek istiyorsunuz çok iyi yumurtan var şu an işleri hızlandıralım dedi doktor. Biz de heyecanlandık tabi öyle diyince, kabul ettik. Ama kısmet bu işler. Yaşamak gerekiyormuş. Sadece şu an iki ay hiçbir sorun yokken ve her şey iyi giderken olmadiysa tedavisiz nasil olacak diye düşünüyorum. Allah büyük.

Kızlar dün akşamda test yapmıştım hatırlıyorsanız çok çok derinde çizgi çıkmıştı azda olsa görünüyordu. Bunuda bu sabah ilk idrarla yaptım çizgi daha belirgin ama benim bugün adet günüm yani çizginin daha net görünür çıkması gerekmez miydi? Kan vermeye korkuyorum yine kimyasal çıkacak diye

Eklentiler

• IMG_1788.webp
    93,9 KB · Görüntüleme: 47
Ama var gibi kan ver bence

Bence de kan ver canım

Daha çok yeni başladınız umutsuzluğa sakın kapılma her şey güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…