- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Aşkım amh devlette bakmıyolar ama 5 ay önce özelde yaptırmıştım 3.4 çıkmıştıGayet normal canım hiç bi sıkıntı yok bence birde amh baktır
O zaman seninle ilgili hiçbir problem yok bacımm eşin bakıldı mı pekiAşkım amh devlette bakmıyolar ama 5 ay önce özelde yaptırmıştım 3.4 çıkmıştı
Yok canım ben bide yumurtalıklarıma baktırcamm kiste dönüşüyor falan diye sonra da eşim baktırırO zaman seninle ilgili hiçbir problem yok bacımm eşin bakıldı mı peki
Söyleyince hatırladım kuzum. Her şeyin başı nasip bizde zamanımızı bekliyoruz. O yüzden bunları kafana takma belki de kendiliğinden olacakAmin kızlar inşallah hep beraber yaşayalım. Buradaki her pozitif haberine öyle seviniyorum ki. Eminim herkes böyledir. Allah hepimize bu haberi vermeyi nasip etsin
İğne işlerine şöyle karıştık, madem bebek istiyorsunuz çok iyi yumurtan var şu an işleri hızlandıralım dedi doktor. Biz de heyecanlandık tabi öyle diyince, kabul ettik. Ama kısmet bu işler. Yaşamak gerekiyormuş. Sadece şu an iki ay hiçbir sorun yokken ve her şey iyi giderken olmadiysa tedavisiz nasil olacak diye düşünüyorum. Allah büyük.
Pcos var mıydı sende canımAma benim fsh yaşıma göre hala yüksek gibi 4 veya 5 çıkması gerekiyor aslında ama 12 den düştü bunada şükür
Aynen canım bide hsg çektir imkanın varsa. Bak benim şuan silik çizgiler çıkıyor kan vermedim ama eğer gebelik varsa bu ay hsg çekildiğim için olduğunu düşünüyorum çünkü 1 hafta önce eşimin sperm testide ultrasonuda kötü çıktı doğal yolla çok zor olduğunu söylediler ama silik çizgi görüyorum iki seferdirYok canım ben bide yumurtalıklarıma baktırcamm kiste dönüşüyor falan diye sonra da eşim baktırır
Yok dediler canım en sonPcos var mıydı sende canım
Evet ya belki hsg için biraz daha bekleyebilirim bi 2 ay daha bakalım doktor ne önerecekAynen canım bide hsg çektir imkanın varsa. Bak benim şuan silik çizgiler çıkıyor kan vermedim ama eğer gebelik varsa bu ay hsg çekildiğim için olduğunu düşünüyorum çünkü 1 hafta önce eşimin sperm testide ultrasonuda kötü çıktı doğal yolla çok zor olduğunu söylediler ama silik çizgi görüyorum iki seferdir
Benim kimyasal olduğu aylarda hem adetim çok yoğun olurdu hemde normalden daha çok pıhtı gelirdi. Normalde regl dönemi kanım ağrımaz ama kimyasalda ağırırdıKızlar bir şey sorucam size benim bu ay kanamam aşırı fazla oldu normalde bir pedi bile doldurmazdı ama bu sefer saat başı ped değiştiriyorum bu gebelik testinde silik çizgi ovulasyonun pik olması falan derken kimyasal mı oldu acaba bilemiyorum
Canım nerden anladın benim de var insülin direncim sağlıklı beslenmek gerekiyor 4 kilo verdim 1 aydaKızlar sanırım insülin direncim var benim şimdi bekliyorum doktoru da bakalım diyecek zaten kilo veremememden anlıyordum ya
Evet bendede pıhtı çok geliyor bu ay ama bilemiyorum tabiBenim kimyasal olduğu aylarda hem adetim çok yoğun olurdu hemde normalden daha çok pıhtı gelirdi. Normalde regl dönemi kanım ağrımaz ama kimyasalda ağırırdı
Kız hiç bilmiyorum insülin direnci ne oluyor geçmiş olsunKızlar tiroid 3 çıktı biraz daha kullancam ilaç metformin verdi insülin direnci için
Ona nasıl baktırıyosun canımTroid 2 ay önce 2.68 di benim geçen ay 0.89 a düşmüş ama nasıl oldu bilmiyorum
Ben soğan kürünü her 2-3 ayda bir yapıyorum rahimdeki enfeksiyonu falan iyi temizliyor kisti de çok iyi atmana yardımcı oluyor ben 8cm kisti soğan kürüyle attım ama gebeliğe faydası olmadı maalesefKızlar ilişkiden sonra 10 15 dk kalkmıyorsunuz değil mi bilindik şeyler de ben yine söylemek istedim. Ayakları falan havaya kaldırmıştım ben ilkinde. Birde şunu da söyleyen çok oluyor soğan suyu kürü. Ben gebelik için içmedim ama gebelik düşünmeden önce miyomu küçültüyor diye içmiştim. Sonra gebelik düşündüm. Belki soğan suyu işe yaramıştır bilmiyorum. Bir kaç arkadaşım var soğan suyu içtim hemen oldu diyen de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?