Ama benim fsh yaşıma göre hala yüksek gibi 4 veya 5 çıkması gerekiyor aslında ama 12 den düştü bunada şükür

Söyleyince hatırladım kuzum. Her şeyin başı nasip bizde zamanımızı bekliyoruz. O yüzden bunları kafana takma belki de kendiliğinden olacak

Yok canım ben bide yumurtalıklarıma baktırcamm kiste dönüşüyor falan diye sonra da eşim baktırır
Aynen canım bide hsg çektir imkanın varsa. Bak benim şuan silik çizgiler çıkıyor kan vermedim ama eğer gebelik varsa bu ay hsg çekildiğim için olduğunu düşünüyorum çünkü 1 hafta önce eşimin sperm testide ultrasonuda kötü çıktı doğal yolla çok zor olduğunu söylediler ama silik çizgi görüyorum iki seferdir

Evet ya belki hsg için biraz daha bekleyebilirim bi 2 ay daha bakalım doktor ne önerecek

Kızlar sanırım insülin direncim var benim şimdi bekliyorum doktoru da bakalım diyecek zaten kilo veremememden anlıyordum ya

Benim kimyasal olduğu aylarda hem adetim çok yoğun olurdu hemde normalden daha çok pıhtı gelirdi. Normalde regl dönemi kanım ağrımaz ama kimyasalda ağırırdı

Kızlar tiroid 3 çıktı biraz daha kullancam ilaç metformin verdi insülin direnci için

Troid 2 ay önce 2.68 di benim geçen ay 0.89 a düşmüş ama nasıl oldu bilmiyorum

Ben soğan kürünü her 2-3 ayda bir yapıyorum rahimdeki enfeksiyonu falan iyi temizliyor kisti de çok iyi atmana yardımcı oluyor ben 8cm kisti soğan kürüyle attım ama gebeliğe faydası olmadı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…