Ben soğan kürünü her 2-3 ayda bir yapıyorum rahimdeki enfeksiyonu falan iyi temizliyor kisti de çok iyi atmana yardımcı oluyor ben 8cm kisti soğan kürüyle attım ama gebeliğe faydası olmadı maalesef
Evet canım doğrudur bende miyom için içiyordum lakin aslında kist için içilirmiş miyoma çok faydası olmazmış sonra bıraktım. Hamilelikte katkısı oldu mu bende bilmiyorum ama dediğim gibi çok öyle diyen de duydum denk geldi belki de

Soğan suyunu biliyorum ama inan hiç denemedim başka bir şeyi bozarsa diye
Zaten sürekli içilmiyor bir 10 gün mü deneyip ara veriyordun bir ay falan unuttum şimdi bende. Ama soğan faydalıdır en kötü enfeksiyon varsa onu söker vs. Herhangi bişeye zararı varsa bilmem benim bildiğim yok ama araştırmak gerek.

Soğan kurunu kafanıza göre içmeyin lütfen eğer gebelik varsa bebeği dusuruyo haberiniz olsun kayinvalidem eşimden sonra hamileymiş bilememiş adeti gecikti diye kaynatıp bi müddet içmiş çok kanaması olunca doktor demis düşük yapiyosun diye

Aşkım bir metabolik sorun insülin işlevini tam yerine getiremiyor bu da yumurtlamayı falan baskılıypr kilo yapıyor bir sürü sıkıntı
Ahh benim de var kaç senedir eğer dikkat edilmezse şeker hastalığına ceviriyo Allah korusun

Benim de esimin spermmiyogrami dusuk cikti canim bi de varikosel varmis sanirim biraz takviye falan kullanicaz simdi sizde durumlar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…