- 3 Şubat 2025
- 613
- 1.002
- 28
Tsh oluyor canım senin 1.89 gayet iyi. Gebelik için 2.50 altı istiyor doktorOna nasıl baktırıyosun canım
Dahiliyeden bebeğim tsh değeriOna nasıl baktırıyosun canım
Yok ya sildim ben onu eski konuşmalarda vardır da nerden bulcazKız senin gebelik testinin fotosu duruyorsa bi atar mısın
Evet canım doğrudur bende miyom için içiyordum lakin aslında kist için içilirmiş miyoma çok faydası olmazmış sonra bıraktım. Hamilelikte katkısı oldu mu bende bilmiyorum ama dediğim gibi çok öyle diyen de duydum denk geldi belki deBen soğan kürünü her 2-3 ayda bir yapıyorum rahimdeki enfeksiyonu falan iyi temizliyor kisti de çok iyi atmana yardımcı oluyor ben 8cm kisti soğan kürüyle attım ama gebeliğe faydası olmadı maalesef
Yerçekimi etkisi ile spermlerin rahme daha kolay ulaşmasını sağlayabilirmiş ama bilimsel bir kanıt yok tabi. Bir zararı da yok sonuçta denemekte fayda var:)Ben kalkıyorum
Zaten sürekli içilmiyor bir 10 gün mü deneyip ara veriyordun bir ay falan unuttum şimdi bende. Ama soğan faydalıdır en kötü enfeksiyon varsa onu söker vs. Herhangi bişeye zararı varsa bilmem benim bildiğim yok ama araştırmak gerek.Soğan suyunu biliyorum ama inan hiç denemedim başka bir şeyi bozarsa diye
Askim moral bozmak yok herseyde bi hayır var regl gelmediği sürece umut herzaman var burda hepimiz birbirimizin hamis olduğunu göreceğiz inşallah çok kısa zamanda ve sende o güzel haberi vericeksin belki öteki ay kimbilirBence de kan ver canım
BulamayızYok ya sildim ben onu eski konuşmalarda vardır da nerden bulcaz
Aşkım bir metabolik sorun insülin işlevini tam yerine getiremiyor bu da yumurtlamayı falan baskılıypr kilo yapıyor bir sürü sıkıntıKız hiç bilmiyorum insülin direnci ne oluyor geçmiş olsun
Ahh benim de var kaç senedir eğer dikkat edilmezse şeker hastalığına ceviriyo Allah korusunAşkım bir metabolik sorun insülin işlevini tam yerine getiremiyor bu da yumurtlamayı falan baskılıypr kilo yapıyor bir sürü sıkıntı
Harikasın cabana sağlık
Evet maalesefAhh benim de var kaç senedir eğer dikkat edilmezse şeker hastalığına ceviriyo Allah korusun
Kilo vermeyi çok zorluyor o ya malesefEvet maalesefaçlık insülin 35
Evet inşallah veririmKilo vermeyi çok zorluyor o ya malesef
Insallah canimEvet inşallah veririm
Askim moral bozmak yok herseyde bi hayır var regl gelmediği sürece umut herzaman var burda hepimiz birbirimizin hamis olduğunu göreceğiz inşallah çok kısa zamanda ve sende o güzel haberi vericeksin belki öteki ay kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?