- 29 Aralık 2024
- 2.267
- 1.380
- 48
Benim eşimde ereksiyonda oluşmuştu biz çörek otu kestane balı zencefil ceviz süt bunu her sabah eşime verdim keçiboynuzu sert olduğu için yiyemedi tozunu bala karıştırıp yiyo bide her gün 1 avuç çiğ kabak çekirdeği yiyo ve bence çok çok faydası oldu yarında sonuçları için gidicek canim büyük ihtimal ilaç vericekBenim de esimin spermmiyogrami dusuk cikti canim bi de varikosel varmis sanirim biraz takviye falan kullanicaz simdi sizde durumlar ne?
Bizimde hızlı ileri 0 çıktı ya bizimde konsantrasyon toplam 11milyon iste bayağı düşmüş bizim 35milyondu onceden
İlaç verdimi peki ne dediler
Kız tıklayınca gitmiyor ki oraya nasıl buldun
Hee tamam canımTsh oluyor canım senin 1.89 gayet iyi. Gebelik için 2.50 altı istiyor doktor
Gozukuyo resim kız nasıl acilmiyoKız tıklayınca gitmiyor ki oraya nasıl buldun
Esocanin mesajlarına tıklayınca çabuk bulunuyoHah oldu sağol aşkım nasıl buldun
doğru canım birde onu deniyimYerçekimi etkisi ile spermlerin rahme daha kolay ulaşmasını sağlayabilirmiş ama bilimsel bir kanıt yok tabi. Bir zararı da yok sonuçta denemekte fayda var:)
Esocanin mesajlarına tıklayınca çabuk bulunuyo
Yani hicbisey demedi sinir etti doktor damar genislemesi var ameliyat dedi. ben kendi doktoruma sordum da takviye verdi bikac tane. Ayrica neden ameliyat yapalim onu yapacagimiza direkt tup bebek yapariz zaten.. biz bikac ay dogal deneyip olmazsa tup bebegi deneriz gibi duruyor..
Canım ben aynı testi az önce yiyip içtikten sonra yaptım maalesef negatif. Keşke sabahı bekleseydim diye pişman oldum. Bence sen sabahı bekle :)Kızlar tek atımlık kurşunum var predictor early kendimi zor tutuyorum sizce beklesem mi yarınıçok sıvı da aldım şuan nryyy Hayalim kizim
Regl gününüz ne zamandıCanım ben aynı testi az önce yiyip içtikten sonra yaptım maalesef negatif. Keşke sabahı bekleseydim diye pişman oldum. Bence sen sabahı bekle :)
Bugündü ama olmadı halaRegl gününüz ne zamandı
İnşallah bebek vardır olmazsınızBugündü ama olmadı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?