- 30 Temmuz 2025
- 21
- 10
- 3
- 31
Ay inşallah hepimiz güzel haberler alalımİnşallah bebek vardır olmazsınızbenimde yarın da çok korkuyorum negatif görmekten
İnşallahAy inşallah hepimiz güzel haberler alalım
Dün akşam test yaptım kaset test kaderımden beyaz çıktı erken gebelık testi de zor görünen bı çizgi sabah resmen regl argısıyla uyandım kesın oldum olucam dıye pet taktım gelen gıden yok masallahHayır olsun inşallah
Atsana kız testini bakalım nasıl hangi markaydıDün akşam test yaptım kaset test kaderımden beyaz çıktı erken gebelık testi de zor görünen bı çizgi sabah resmen regl argısıyla uyandım kesın oldum olucam dıye pet taktım gelen gıden yok masallah
Aman aman senin kan vermen gerek bacımDün akşam test yaptım kaset test kaderımden beyaz çıktı erken gebelık testi de zor görünen bı çizgi sabah resmen regl argısıyla uyandım kesın oldum olucam dıye pet taktım gelen gıden yok masallah
Kaset olan bebetıme erken gebelık softec sabah bıdaha baktım hıcbısry yok camdan dışarıya fırlattımAtsana kız testini bakalım nasıl hangi markaydı
Yok ben ne zaman kan versem aksamına regl oluyomAman aman senin kan vermen gerek bacım
Sana ınanıyorım kesinlikle yapmaBenim kararlılık seviyesi cidden aşırı sinir bozucu
Kız çizgi varsa niye attın az çok olsun ne farkederKaset olan bebetıme erken gebelık softec sabah bıdaha baktım hıcbısry yok camdan dışarıya fırlattım
Geçen ayda çizgi vardı inamıyorum artıkKız çizgi varsa niye attın az çok olsun ne farkeder
Bende uğraşmama kararı aldım akışına bırakıyorum artık reglden sonraGeçen ayda çizgi vardı inamıyorum artıkherseyı gebeliği yorıyordum bu ay herseyı salladım kesın regl olcam dıye sartladım kendimi
Askim beklemek zorsa bence yap yiyip içinde değer mi düşüyor varsa en fazla biraz daha silik çıkar yani yok olacak halı yok ki, bebek varsa bir şeyler yedin içtin diye negatif çıkar mı senceKızlar tek atımlık kurşunum var predictor early kendimi zor tutuyorum sizce beklesem mi yarınıçok sıvı da aldım şuan nryyy @Hayalim kizim
Yemekten değil de sıvı alımı belki etkilerse diye amannn ne bileyimAskim beklemek zorsa bence yap yiyip içinde değer mi düşüyor varsa en fazla biraz daha silik çıkar yani yok olacak halı yok ki, bebek varsa bir şeyler yedin içtin diye negatif çıkar mı sence
Askım akışına bırak demekkı zamanı değilYaptım kızlar negatif… çok üzgünüm şuan. Daha fazla uğraşmayacağım cidden
Yaa canım aynı şeyleri aynı zamanda yaşıyoruYaptım kızlar negatif… çok üzgünüm şuan. Daha fazla uğraşmayacağım cidden
Sen ne zamandır deniyorsun canım
Predictorla yaptım yavrum neyse boşverin kapatalım konuyu ovi işi hikaye bidaha onu denememYaa canım aynı şeyleri aynı zamanda yaşıyoruBelki regle kadar bi umut bekleyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?