Yarın benimBat kaç kızlar sizin
Umudum iyice kesilsin dıe yine yaptım tertemiz maşallahbu ay da
Bu mesajların beni çok güldürdü kızYok ben ne zaman kan versem aksamına regl oluyom
Aynen kuzu ovü bırak gebelik testinden devamPredictorla yaptım yavrum neyse boşverin kapatalım konuyu ovi işi hikaye bidaha onu denemem
10 ay oldu canım 27 yasıma giricem eyluldeSen ne zamandır deniyorsun canım
Hayıt macunu da almıştım ben ilk kullandığımda sinidirim sorunu yaşadım bıraktım onu ama bu ayda gebelik oluşmazda önümüzdeki ay kullanıcam tekrar hayırlı çok faydası var onundaEvet ya böyle karışımlarla adeti düzene sokan çok kişi var menopozdan bile dönüyorlar. Sende çok şükür faydasını da görmüşsün. İnanıyorum ki 2 ayda bu faydayı görmüşsen hamiş kalman da yakındırBende pcos var sanıyordum Hayıt macunu sipariş etmiştim olsun yinede temizlik açısından da işime yarayacak ama geç kaldı kargom adetim bitecek neredeyse gelene kadar
Kız valla takmayın vardır rabımin bildiği ben her negatıfte oturup ağlıyordum sonra dedım kı demkkı hayırlısı bu zamanını beklıyorBu mesajların beni çok güldürdü kızmoral oldun gülüyoruz ağlanacak halimize
Orası öyle de ne bilelim ben hamileliği hemen olacak bir şey zannediyordumKız valla takmayın vardır rabımin bildiği ben her negatıfte oturup ağlıyordum sonra dedım kı demkkı hayırlısı bu zamanını beklıyor
Benımde üç dört güne olurum gıbı ama sancım oluyo gelen gıden yok resmen regl sancısı çekiyorum ama negatıfYarın benim
Bendee hahaha ilk ay korundum ikinci ay olur dedım 8 aydır tık yok dahası gayet sağlıklıyız doktor doğurganlıgın çok yıksek dedı ama bısey yok dahaOrası öyle de ne bilelim ben hamileliği hemen olacak bir şey zannediyordum
Helal kız nasıl buldun
Zaten spermi varikosel engelliyo onu olunca zaten değerler geri yukseliyoYani hicbisey demedi sinir etti doktor damar genislemesi var ameliyat dedi. ben kendi doktoruma sordum da takviye verdi bikac tane. Ayrica neden ameliyat yapalim onu yapacagimiza direkt tup bebek yapariz zaten.. biz bikac ay dogal deneyip olmazsa tup bebegi deneriz gibi duruyor..
İlk gittiğimizde bi ilaç dedi o yükseltiyor dedi ana yazmadı henüz yarın eşim sonuç goturcek ozaman belli olur canimSize ilac verdiler mi peki canim
Çok şükür, daha 27 yaşındaymışsın canım olacaktır inşallahBendee hahaha ilk ay korundum ikinci ay olur dedım 8 aydır tık yok dahası gayet sağlıklıyız doktor doğurganlıgın çok yıksek dedı ama bısey yok daha
Askim yapma ilk idrarla sanki çok farkediyo sabret az kaldı sonucu çok güzel olcak bu sefer ben inaniyorumKızlar tek atımlık kurşunum var predictor early kendimi zor tutuyorum sizce beklesem mi yarınıçok sıvı da aldım şuan @nryyy Hayalim kizim
Kafaya koyunca oluyoHelal kız nasıl buldun
İlk zamanlar çevremdekiler yüzünden çok üzülüyordum herkez soruyordu bebek yokmu dıye dıye artık cewaplarınj veriyorum için rahatlıyoÇok şükür, daha 27 yaşındaymışsın canım olacaktır inşallahBen 30a kadar bekledim nasil olsa hemen olur diye ama hemen olan bir şey değilmiş
Ben geriden geldim yapmissin kuzum yaKızlar tek atımlık kurşunum var predictor early kendimi zor tutuyorum sizce beklesem mi yarınıçok sıvı da aldım şuan @nryyy Hayalim kizim
Onlar hep konuşur oğlun olur bide kız olsun derler 2 oğlun olur 3.ye kız olur bidaha yap derler derlerde derlerİlk zamanlar çevremdekiler yüzünden çok üzülüyordum herkez soruyordu bebek yokmu dıye dıye artık cewaplarınj veriyorum için rahatlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?