Hayıt macunu da almıştım ben ilk kullandığımda sinidirim sorunu yaşadım bıraktım onu ama bu ayda gebelik oluşmazda önümüzdeki ay kullanıcam tekrar hayırlı çok faydası var onunda

Ben de sağlık ocağından perşembe sabahına kan vermek için randevu aldım. Erken gebelik testi yapabilirsiniz çıkar dedi. Yaptım dedim..

Zaten spermi varikosel engelliyo onu olunca zaten değerler geri yukseliyo

Bendee hahaha ilk ay korundum ikinci ay olur dedım 8 aydır tık yok dahası gayet sağlıklıyız doktor doğurganlıgın çok yıksek dedı ama bısey yok daha
Çok şükür, daha 27 yaşındaymışsın canım olacaktır inşallah Ben 30a kadar bekledim nasil olsa hemen olur diye ama hemen olan bir şey değilmiş

Çok şükür, daha 27 yaşındaymışsın canım olacaktır inşallah Ben 30a kadar bekledim nasil olsa hemen olur diye ama hemen olan bir şey değilmiş
İlk zamanlar çevremdekiler yüzünden çok üzülüyordum herkez soruyordu bebek yokmu dıye dıye artık cewaplarınj veriyorum için rahatlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…