Evet. Aha sizlere de sözüm olsun regl gecikmeden yapmak yok bundan sonra söz ovi öyle çıkınca ümitlendim aslında yoksa yine yapmayacaktım. Ateş de hala düşmedi anlamadım bakalım yarın düşecek mi
Ya bilmiyorum her şey var gibi gösteriyor inşallah vardır ama yoksa ateş de ovülasyon da yalan

Orası öyle de ne bilelim ben hamileliği hemen olacak bir şey zannediyordum
Bende öyle zannediyordum hatta geçen sene korunmayı bıraktığım zaman internetten toplu ped siparişi vermiştim sonra dedimki ay niye bu kadar verdimki zaten hamile kalıcam gerek kalmıcak diye sonra o siparişin üstüne kaç posta daha aldım

Kızlar ateş olayını ben test ettım geçen ay reglım geçtiği halde 37.3 tü hep reglın ikinci günü regl oldum inanmıyorum ben

İnşallah adet olmazsın da bebiş vardır ya yarın olmazsan bence direk kan ver
Dur bakalım hemen yok demeyelim belki değerin hemen artmadı
Yok bebek ya dünde yaptım test ikisi de predictor . Yani sürpriz olur ancak olsaydı çıkardı bence kan verip boşuna uğraşmayım zaten yarın olmazsam en geç 7sinde olurum sinirlerim nasıl bozuldu bidaha ovi denemeyeceğim yumurtlamadan sonra

Ovuda pik gördüğüne göre tekrar yumurtlama yasamis olabilir misin ya böyle çok ornekleri var ilkinde gerceklesmeyip ikincisinde gerçekleşen değerlendirseydin her ihtimale karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…