Nasıl bir cevap veriyorsun merak ettimİlk zamanlar çevremdekiler yüzünden çok üzülüyordum herkez soruyordu bebek yokmu dıye dıye artık cewaplarınj veriyorum için rahatlıyo
Dün instagramda gördüm. Kızı olacakmiş birinin. Bir teyze olsun o da evlat demişOnlar hep konuşur oğlun olur bide kız olsun derler 2 oğlun olur 3.ye kız olur bidaha yap derler derlerde derler
Beni her gören bunlar elden cikmis bide kız yap dediler yıllar boyunca artik israrlarina dayanamadik diyomusunDün instagramda gördüm. Kızı olacakmiş birinin. Bir teyze olsun o da evlat demişOğlu olana da aciyarak bakıyorlar anlamiş değilim bu milletin kafasını
Evet. Aha sizlere de sözüm olsun regl gecikmeden yapmak yok bundan sonra sözBen geriden geldim yapmissin kuzum ya
AşkımmmYaptım kızlar negatif… çok üzgünüm şuan. Daha fazla uğraşmayacağım cidden
Ya bilmiyorum her şey var gibi gösteriyor inşallah vardır ama yoksa ateş de ovülasyon da yalanEvet. Aha sizlere de sözüm olsun regl gecikmeden yapmak yok bundan sonra sözovi öyle çıkınca ümitlendim aslında yoksa yine yapmayacaktım. Ateş de hala düşmedi anlamadım bakalım yarın düşecek mi
Ateş de düşmedi hiç bilmiyorumAşkımmmama ovulasyon neden pik ya
Yarın ve sonraki gün düşer belki bakacağım bakalım ateş muhabbeti geçen ay tutmuştuYa bilmiyorum her şey var gibi gösteriyor inşallah vardır ama yoksa ateş de ovülasyon da yalan
Bende öyle zannediyordum hatta geçen sene korunmayı bıraktığım zaman internetten toplu ped siparişi vermiştim sonra dedimki ay niye bu kadar verdimki zaten hamile kalıcam gerek kalmıcak diye sonra o siparişin üstüne kaç posta daha aldımOrası öyle de ne bilelim ben hamileliği hemen olacak bir şey zannediyordum
Bi kocamla yatagım kalmıstı karışmadığınız diyince aboooo diyolarOnlar hep konuşur oğlun olur bide kız olsun derler 2 oğlun olur 3.ye kız olur bidaha yap derler derlerde derler
İnşallah adet olmazsın da bebiş vardır ya yarın olmazsan bence direk kan verAteş de düşmedi hiç bilmiyorum
Bı karışmadığınız kocamla yatagım kalmıstı diyorum aboooo diyolar neymıs dilim çok uzunmuşNasıl bir cevap veriyorsun merak ettim
Dur bakalım hemen yok demeyelim belki değerin hemen artmadıYarın ve sonraki gün düşer belki bakacağım bakalım ateş muhabbeti geçen ay tutmuştu
Her gebelikte yükselmeyebilirmiş zatenKızlar ateş olayını ben test ettım geçen ay reglım geçtiği halde 37.3 tü hep reglın ikinci günü regl oldum inanmıyorum ben
İnşallah adet olmazsın da bebiş vardır ya yarın olmazsan bence direk kan ver
Yok bebek ya dünde yaptım test ikisi de predictor . Yani sürpriz olur ancak olsaydı çıkardı bence kan verip boşuna uğraşmayım zaten yarın olmazsam en geç 7sinde olurumDur bakalım hemen yok demeyelim belki değerin hemen artmadı
Bebeğim yarını bekleyelim bakalım ne çıkacakYarın ve sonraki gün düşer belki bakacağım bakalım ateş muhabbeti geçen ay tutmuştu
Dil altından mı ölçüyorsun?Kızlar ateş olayını ben test ettım geçen ay reglım geçtiği halde 37.3 tü hep reglın ikinci günü regl oldum inanmıyorum ben
Aşkım seninle aynıyız. Kendinden umudun var mı? Başkasına gelince regl bekle diyoruz ama kendimizde işte öyle olmuyor kiBebeğim yarını bekleyelim bakalım ne çıkacak
Ovuda pik gördüğüne göre tekrar yumurtlama yasamis olabilir misin ya böyle çok ornekleri var ilkinde gerceklesmeyip ikincisinde gerçekleşen değerlendirseydin her ihtimale karşıYok bebek ya dünde yaptım test ikisi de predictor . Yani sürpriz olur ancak olsaydı çıkardı bence kan verip boşuna uğraşmayım zaten yarın olmazsam en geç 7sinde olurumsinirlerim nasıl bozuldu bidaha ovi denemeyeceğim yumurtlamadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?