Aşkım seninle aynıyız. Kendinden umudun var mı? Başkasına gelince regl bekle diyoruz ama kendimizde işte öyle olmuyor ki
Aynen öyle, sabah moralim bozuldu ama kabullendim. Regl olana kadar umudum yine var bebeğim. Ama tabii ki iki gün önce daha umutluydum Geçen ay yine çarşamba regl bekleniyordu benim. Cuma silik çizgi görüp regl olmuştum. Yani 17. günde.. O yüzden bir şey diyemiyorum. Cumayı atlatırsam daha çok umutlanırım ama zaten perşembe kan vericem. O gÿn belli olur artık

Ovuda pik gördüğüne göre tekrar yumurtlama yasamis olabilir misin ya böyle çok ornekleri var ilkinde gerceklesmeyip ikincisinde gerçekleşen değerlendirseydin her ihtimale karşı
Değerlendirmedim valla ben anlık dalgalanma diye düşünüyorum. Artık sürekli takip edip ilişkiye girmekten çok sıkıldım. Kayınvalideme geçmem gerekiyordu gitmedim

Benim kalmadı umudum falan inşallah gönlüne göre olsun

Benim kalmadı umudum falan inşallah gönlüne göre olsun
Aslında benim de yok da işte regl olmadık diye... Dün çift çizgi görmeyi beklerdim bugün regl olayım bari diyorum. Yine de insan bekliyor işte olumlu veya olumsuz bir şey. Amin canım senin de gönlüne göre olsun

Benim de umudum kalmadı ama kafam bir rahat ayy ne o öyle ya çizgi çıktı çıkmadı kafaya takıyorum deli gibi test yaptım her gün testleri de bitirdim öteki ay daha rahat olcam yani inşallah aman moduna geçtim tavsiye ederim ama tabi ovülasyon testim de elime geçti onu da bırakamam

Kızlar mesajlarınızı hep okuyorum. Negatif çıkanlarımız - içi ben karışık - üzülsekte yeni aya yeni umutlarla başlayalım. Ben de bugün bir posta ağladım, sonra yine devam.
Önümüzdeki ay için doktor Orzax'ın Proceive F ve Proceive M takviyelerini yazdı, eşim ve benim için. Eczanelerde pahalı ama internette daha uygun fiyatlısını buldum. Sizce internetten güvenle alabilir miyim bunları?

Kızz bende yapa yapa test bitti salak gibi hayır olsa tek testte çıkar yani 10 tane yapmaya ne gerek varsa

Evet daha sonra orijinalliği internetten sorgulatabilirsin canım

Bugün arkadaşımla görüştüm ben çocuk çalışmalarına başladığımda arkadaşım 4 aylık hamileydi ay ne güzel beraber hamiş hamiş takılırız diyoduk kız doğurdu çocuğu 2 aylık etti ben daha hamile kalacam ay gerçekten ağlanacak halime gülüyorum sinirden hep

Kaç yaşındasın canım :)) valla ben 34 yaşındayım biraz yaş faktöründen dolayı da bi an önce istedim. Bir giriyorum sosyal medyaya daha dün doğuran ikinciyi doğurmuş bile ya sen ne ara ikinciyi yaptın oluyor bu sefer valla onlar da beni etkiliyor

Canım ben 23 yaşındayım ama işte fsh 12 ydi benim daha düşünmüyoduk doktor bana ne duruyosun daha acele et çocuk için dedi o gün bugündür denemedeyiz

Kiz iki günde bir ilişkiye girip ovü yapmasam mi diyorum ben de bilemedim Ovü yaparsam kafaya takarim gibiii

Canım ben 23 yaşındayım ama işte fsh 12 ydi benim daha düşünmüyoduk doktor bana ne duruyosun daha acele et çocuk için dedi o gün bugündür denemedeyiz
Anladım canım evet sınırda değerin bildiğim kadarıyla. Yumurta rezervin kaynaklı öyle demiştir ilerleyen yaşlarda daha çok rezerv düşer diye. böyle bir durum varsa tabi önceliğin bu olur şu an da ama olur inşallah strese girmemeye çalış gerçekten etkiliyor

Kiz iki günde bir ilişkiye girip ovü yapmasam mi diyorum ben de bilemedim Ovü yaparsam kafaya takarim gibiii
Ya zaten ovülasyon bende ilişkiyi görev icabı gibi bişey haline getiriyor yumurtam çatlamış bende ilk anlamadım çatladığını, adam balkonda oturuyor kahve içiyor hadi yürüüüü ne kahvesi diye gittim yanına saatim geçiyor diyorum hahahahah ama ovülasyon da bi bakıma iyi canım 9. Gün yumurtam çatladı ovülasyon olmasa ben 11. Gün çatlar diye belki o gün değerlendirmezdim hoş böyle de negatif çıktı da

Evet canım öyleymiş ama bugün 7.6 çıktı fsh yine yüksek ama en azından normal arakıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…