Aynen öyle, sabah moralim bozuldu ama kabullendim. Regl olana kadar umudum yine var bebeğim. Ama tabii ki iki gün önce daha umutluydumAşkım seninle aynıyız. Kendinden umudun var mı? Başkasına gelince regl bekle diyoruz ama kendimizde işte öyle olmuyor ki
Değerlendirmedim valla ben anlık dalgalanma diye düşünüyorum. Artık sürekli takip edip ilişkiye girmekten çok sıkıldım. Kayınvalideme geçmem gerekiyordu gitmedimOvuda pik gördüğüne göre tekrar yumurtlama yasamis olabilir misin ya böyle çok ornekleri var ilkinde gerceklesmeyip ikincisinde gerçekleşen değerlendirseydin her ihtimale karşı
Benim kalmadı umudum falanAynen öyle, sabah moralim bozuldu ama kabullendim. Regl olana kadar umudum yine var bebeğim. Ama tabii ki iki gün önce daha umutluydumGeçen ay yine çarşamba regl bekleniyordu benim. Cuma silik çizgi görüp regl olmuştum. Yani 17. günde.. O yüzden bir şey diyemiyorum. Cumayı atlatırsam daha çok umutlanırım ama zaten perşembe kan vericem. O gÿn belli olur artık
Aslında benim de yok da işte regl olmadık diye... Dün çift çizgi görmeyi beklerdim bugün regl olayım bari diyorum. Yine de insan bekliyor işte olumlu veya olumsuz bir şey. Amin canım senin de gönlüne göre olsunBenim kalmadı umudum falaninşallah gönlüne göre olsun
Gerçekten mi ya bu ovulasyon testleri neden pik çıkarıyor anlamış değilimYaptım kızlar negatif… çok üzgünüm şuan. Daha fazla uğraşmayacağım cidden
Hahahaha yaa gerçekten aşkım çok iyi tespitttYok ben ne zaman kan versem aksamına regl oluyom
EwetDil altından mı ölçüyorsun?
Valla sizde de öyle olmuyomuHahahaha yaa gerçekten aşkım çok iyi tespittt
Aynısı oluyorrr aynısı hemde kaç defaaValla sizde de öyle olmuyomu
Kızz bende yapa yapa test bitti salak gibiBenim de umudum kalmadı ama kafam bir rahat ayy ne o öyle ya çizgi çıktı çıkmadı kafaya takıyorum deli gibi test yaptım her gün testleri de bitirdimöteki ay daha rahat olcam yani inşallah aman moduna geçtim tavsiye ederim ama tabi ovülasyon testim de elime geçti onu da bırakamam
Evet daha sonra orijinalliği internetten sorgulatabilirsin canımKızlar mesajlarınızı hep okuyorum. Negatif çıkanlarımız - içi ben karışık - üzülsekte yeni aya yeni umutlarla başlayalım. Ben de bugün bir posta ağladım, sonra yine devam.
Önümüzdeki ay için doktor Orzax'ın Proceive F ve Proceive M takviyelerini yazdı, eşim ve benim için. Eczanelerde pahalı ama internette daha uygun fiyatlısını buldum. Sizce internetten güvenle alabilir miyim bunları?
Kaç yaşındasın canım :)) valla ben 34 yaşındayım biraz yaş faktöründen dolayı da bi an önce istedim. Bir giriyorum sosyal medyaya daha dün doğuran ikinciyi doğurmuş bileBugün arkadaşımla görüştüm ben çocuk çalışmalarına başladığımda arkadaşım 4 aylık hamileydi ay ne güzel beraber hamiş hamiş takılırız diyoduk kız doğurdu çocuğu 2 aylık etti ben daha hamile kalacamay gerçekten ağlanacak halime gülüyorum sinirden hep
Canım ben 23 yaşındayım ama işte fsh 12 ydi benim daha düşünmüyoduk doktor bana ne duruyosun daha acele et çocuk için dedi o gün bugündür denemedeyizKaç yaşındasın canım :)) valla ben 34 yaşındayım biraz yaş faktöründen dolayı da bi an önce istedim. Bir giriyorum sosyal medyaya daha dün doğuran ikinciyi doğurmuş bileya sen ne ara ikinciyi yaptın oluyor bu sefer valla onlar da beni etkiliyor
Kiz iki günde bir ilişkiye girip ovü yapmasam mi diyorum ben de bilemedimBenim de umudum kalmadı ama kafam bir rahat ayy ne o öyle ya çizgi çıktı çıkmadı kafaya takıyorum deli gibi test yaptım her gün testleri de bitirdimöteki ay daha rahat olcam yani inşallah aman moduna geçtim tavsiye ederim ama tabi ovülasyon testim de elime geçti onu da bırakamam
Anladım canım evet sınırda değerin bildiğim kadarıyla. Yumurta rezervin kaynaklı öyle demiştir ilerleyen yaşlarda daha çok rezerv düşer diye. böyle bir durum varsa tabi önceliğin bu olur şu an da ama olur inşallah strese girmemeye çalış gerçekten etkiliyorCanım ben 23 yaşındayım ama işte fsh 12 ydi benim daha düşünmüyoduk doktor bana ne duruyosun daha acele et çocuk için dedi o gün bugündür denemedeyiz
Ya zaten ovülasyon bende ilişkiyi görev icabı gibi bişey haline getiriyor yumurtam çatlamış bende ilk anlamadım çatladığını, adam balkonda oturuyor kahve içiyor hadi yürüüüü ne kahvesi diye gittim yanına saatim geçiyor diyorum hahahahahKiz iki günde bir ilişkiye girip ovü yapmasam mi diyorum ben de bilemedimOvü yaparsam kafaya takarim gibiii
Evet canım öyleymiş ama bugün 7.6 çıktı fsh yine yüksek ama en azından normal arakıktaAnladım canım evet sınırda değerin bildiğim kadarıyla. Yumurta rezervin kaynaklı öyle demiştir ilerleyen yaşlarda daha çok rezerv düşer diye. böyle bir durum varsa tabi önceliğin bu olur şu an da ama olur inşallah strese girmemeye çalış gerçekten etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?