Nezaman çıkacak kuzum 1saat mi dedilerSağol canım ya inşallah kanda da öğrenirim teşekkür ederim
1 ya da 1 buçuk saatte çıkar dediler canım bi saat olucak neredeyse bekliyorumNezaman çıkacak kuzum 1saat mi dediler
İnşallah yaaa bugün daha koyu 26sı ağrıı demişsin ama bazen ayrı bikac gün önce baslıyor Belkı gec yumurtladn yada gec yerles1 ya da 1 buçuk saatte çıkar dediler canım bi saat olucak neredeyse bekliyorum
Olabilir canım benimki sadece tahmin bilmiyorum o yüzden doktor bilir demi canımİnşallah yaaa bugün daha koyu 26sı ağrıı demişsin ama bazen ayrı bikac gün önce baslıyor Belkı gec yumurtladn yada gec yerles
Canım sen şimdi buna takılma önemli olan kan artışı olacak sonuçta ne zaman yerleştiğini henüz bilemezsin anca ultrasonla ilerleyen günlerde kaç haftalık olduğunu söyler O zaman anlarsınOlabilir canım benimki sadece tahmin bilmiyorum o yüzden doktor bilir demi canım
Yaaa canım benim inan çok sevindim, sağlıkla büyüsün inşallah maşallah kuzumKızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Çok teşekkür ederim birtanemYaaa canım benim inan çok sevindim, sağlıkla büyüsün inşallah maşallah kuzum
Öylemi oluyo anladım canım öğrenecek çok şeyim var inşallah hayırla sonuçlanır yaCanım sen şimdi buna takılma önemli olan kan artışı olacak sonuçta ne zaman yerleştiğini henüz bilemezsin anca ultrasonla ilerleyen günlerde kaç haftalık olduğunu söyler O zaman anlarsın
Aşkımmm hayır özür dilerim görmedim ya üstte mi kaldı kinryyy mesajlarımı gördün mü bebekk
Amin canım benim, hayırlı doğru zamanda inşallah. Buraya üye olduğumda ilk seninle konuşmuştuk. Gerçekten çok çok sevindim. Rabbim büyük beklemediğin anda geliveriyor mucizelerÇok teşekkür ederim birtanemdarısı sizlere
Hayırlısı olsun canım benim üzülmeKızlar sonuç negatif doktor öyle söyledi
Nasıl yaa değer neKızlar sonuç negatif doktor öyle söyledi
Teşekkür ederim yeni internet geldi yaAy çok sevindim hayırlı olsun inşallah
Hayırlısı inşallah canımKızlar sonuç negatif doktor öyle söyledi
Evet canım gecikti adet olmayı bekle bir hafta daha olmazsan gel dediHayırlısı olsun canım benim üzülmeRegl gecikti mi?
0 6 gibi bişi dedi ama bekliyorum bakıcam e nabızdanNasıl yaa değer ne
Amin canımHayırlısı inşallah canım
Çok sevindim ben de çok teşekkür ederim mesajları şimdi görüyorum salak gibiyimYaaaa hissettimm birtanemm buraya ilk geldiğimde seninle konuşmuştum çok istiyordum gebe kalmanı ve en beklenmedik anda geldi bak görüyor musunnSağlıkla gelsinn çok mutlu oldum adına
Aşkım ben çörek otu bal tarçın yaptım inositol kullandım bir de umreden bana adem elması gelmişti onu yaptımBebeğim başka ne yaptın bu ayy hemen anlat
Nasıl yaaKızlar sonuç negatif doktor öyle söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?