Olabilir canım benimki sadece tahmin bilmiyorum o yüzden doktor bilir demi canım
Canım sen şimdi buna takılma önemli olan kan artışı olacak sonuçta ne zaman yerleştiğini henüz bilemezsin anca ultrasonla ilerleyen günlerde kaç haftalık olduğunu söyler O zaman anlarsın

Kızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Yaaa canım benim inan çok sevindim, sağlıkla büyüsün inşallah maşallah kuzum

Canım sen şimdi buna takılma önemli olan kan artışı olacak sonuçta ne zaman yerleştiğini henüz bilemezsin anca ultrasonla ilerleyen günlerde kaç haftalık olduğunu söyler O zaman anlarsın
Öylemi oluyo anladım canım öğrenecek çok şeyim var inşallah hayırla sonuçlanır ya

Çok teşekkür ederim birtanem darısı sizlere
Amin canım benim, hayırlı doğru zamanda inşallah. Buraya üye olduğumda ilk seninle konuşmuştuk. Gerçekten çok çok sevindim. Rabbim büyük beklemediğin anda geliveriyor mucizeler Son aylarda Tsh için ve d vitamini için kullandığın ilaçların da etkisi oldu bence hormonlarına kuzum.

Yaaaa hissettimm birtanemm buraya ilk geldiğimde seninle konuşmuştum çok istiyordum gebe kalmanı ve en beklenmedik anda geldi bak görüyor musunn Sağlıkla gelsinn çok mutlu oldum adına
Çok sevindim ben de çok teşekkür ederim mesajları şimdi görüyorum salak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…