Olabilir inan gerçekten hangisi vesile oldu bilmiyorum Allah’ım emeklerimiz görüyor çok zor bir yol o kadar ağlamışız ki negatiflere pozitifi görünce tepki bile veremedim

Ayy bende bu ay olmazsa bal tarçın çörek otu kürü yapacağım çok şükür sen faydasını gördün Gün aşırı ilişki de doğru bir şey bence bakalım şuanlık o şekilde devam ediyorum yumurtlama başlamamasına rağmen

Sen devam et bence o şekilde çok daha mantıklı beni her gün test yapmak bitirmişti ya

Sen devam et bence o şekilde çok daha mantıklı beni her gün test yapmak bitirmişti ya
Aynen bebişim ovü de yapıyorum aslında dün yazdım ya Ama test bağlı kalmıyorum şuan Günaşırı ilerliyorum akıntılarım başladı bu haftasonuna altın günler Nasipse bizimde olur yoksa sıramızı bekleriz sen haketmiştin

İnşallah senin de nasibin bu aydır balım

Kızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Ayyy canım benim o kadar ama o kadar sevindim ki kendim olsa anca bu kadar sevinirdim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canımın içi çok teşekkür ederim dilerim en kısa zamanda sağlıkla nasip olsun senin de güzel günlerini görelim
İnşallah canım bugün olmam gerekiyordu olmadım hala dün çok minik kahverengi leke geldi sonra çok afedersin peçeteye azcık pembemsi bi akıntı geldi daha gelen giden yok ama adet sancım var galiba olcam gibi bilemedim

kızlar göbeğin bittiği yerle özel bölgenin başladığı çizgi var ya tam orası ağrıyor. Reglim de normalde 13 ağustos. göğüslerimde regli gibi ağrı var. ara ara karnım ağrıyor. ama koşarak baktım şimdi ne lekelenme ne kan yok normalde adet 2-3 gün öncesi lekelenmem olur. Çok heyecanlıyım eşime söylemek istemiyorum.o da her ay umutla bekliyor.sizce hamilelik olabilirmi? Allahım nolur olsun lütfen olsun sağlıkla kolaylıkla hepimizin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…