- 9 Haziran 2025
- 1.400
- 1.329
- 48
- 27
Evet bebeğim çok normall sağlıkla gelsin kuzumÇok sevindim ben de çok teşekkür ederim mesajları şimdi görüyorum salak gibiyim
Olabilir inan gerçekten hangisi vesile oldu bilmiyorumAmin canım benim, hayırlı doğru zamanda inşallah. Buraya üye olduğumda ilk seninle konuşmuştuk. Gerçekten çok çok sevindim. Rabbim büyük beklemediğin anda geliveriyor mucizelerSon aylarda Tsh için ve d vitamini için kullandığın ilaçların da etkisi oldu bence hormonlarına kuzum.
Hayırlısı olsunNasıl yaa
Ayy bende bu ay olmazsa bal tarçın çörek otu kürü yapacağım çok şükür sen faydasını gördünAşkım ben çörek otu bal tarçın yaptım inositol kullandım bir de umreden bana adem elması gelmişti onu yaptıminan çok şaşkınım hala ya 5 gün kala Awox da çizgi bile yoktu gece bebetime pozitif çıktı
Ben geçen ay yalanco pozitif yaşadım seni anlıyorum bu testler can sıkmaya başladıHayırlısı olsun
Geçen ay çok yorulmuştun artık Allah dualarını kabul ettiOlabilir inan gerçekten hangisi vesile oldu bilmiyorumAllah’ım emeklerimiz görüyor çok zor bir yol o kadar ağlamışız ki negatiflere pozitifi görünce tepki bile veremedim
Sen devam et bence o şekilde çok daha mantıklı beni her gün test yapmak bitirmişti yaAyy bende bu ay olmazsa bal tarçın çörek otu kürü yapacağım çok şükür sen faydasını gördünGün aşırı ilişki de doğru bir şey bence bakalım şuanlık o şekilde devam ediyorum yumurtlama başlamamasına rağmen
güzle çiçeklerim dilerim hepiniz en kısa zamanda yaşarsınız ben burada sizin desteğinizi asla unutmayacağımGeçen ay çok yorulmuştun artık Allah dualarını kabul etti
Aynen bebişim ovü de yapıyorum aslında dün yazdım yaSen devam et bence o şekilde çok daha mantıklı beni her gün test yapmak bitirmişti ya
Bizi bırakma takip etmek istiyorum ne durumda olduğunugüzle çiçeklerim dilerim hepiniz en kısa zamanda yaşarsınız ben burada sizin desteğinizi asla unutmayacağım
İnşallah senin de nasibin bu aydır balımAynen bebişim ovü de yapıyorum aslında dün yazdım yaAma test bağlı kalmıyorum şuan Günaşırı ilerliyorum akıntılarım başladı bu haftasonuna altın günler Nasipse bizimde olur yoksa sıramızı bekleriz sen haketmiştin
Tabiki şimdilik aksi bir durum olmadığı sürece doktora gitmeyeceğim betayı takip ederimBizi bırakma takip etmek istiyorum ne durumda olduğunuHepimiz iyi ki varız güzel kadınlar, hepiniz çok güzel anneler olacaksınız
Yaaa aminnn inşallah benimde yıldönümüne yetişir belki senin yetiştiİnşallah senin de nasibin bu aydır balım
Tiroid ilacını başlamıştın zaten Folik asitte alıyorsun bilinçlisin biraz beklemek daha iyi olur balımTabiki şimdilik aksi bir durum olmadığı sürece doktora gitmeyeceğim betayı takip ederim
Evet gitsem de bir şey yapmayacak 2000 de falan giderim doktoraTiroid ilacını başlamıştın zaten Folik asitte alıyorsun bilinçlisin biraz beklemek daha iyi olur balım
Ayyy canım benim o kadar ama o kadar sevindim ki kendim olsa anca bu kadar sevinirdim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Bizim de 16 Eylül 3.yılYaaa aminnn inşallah benimde yıldönümüne yetişir belki senin yetişti
Canımın içi çok teşekkür ederim dilerim en kısa zamanda sağlıkla nasip olsun senin de güzel günlerini görelimAyyy canım benim o kadar ama o kadar sevindim ki kendim olsa anca bu kadar sevinirdim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canım bugün olmam gerekiyordu olmadım hala dün çok minik kahverengi leke geldi sonra çok afedersin peçeteye azcık pembemsi bi akıntı geldi daha gelen giden yok ama adet sancım var galiba olcam gibi bilemedimCanımın içi çok teşekkür ederim dilerim en kısa zamanda sağlıkla nasip olsun senin de güzel günlerini görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?