- 29 Aralık 2024
- 2.244
- 1.329
- 48
Senin regl sokuldumu canim ne durumdasinAyyy canım benim o kadar ama o kadar sevindim ki kendim olsa anca bu kadar sevinirdim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yok canım daha gelen giden ama olcam büyük ihtimal sancım var bayaSenin regl sokuldumu canim ne durumdasin
Eğer sökülmezse test yaparsınİnşallah canım bugün olmam gerekiyordu olmadım hala dün çok minik kahverengi leke geldi sonra çok afedersin peçeteye azcık pembemsi bi akıntı geldi daha gelen giden yok ama adet sancım var galiba olcam gibi bilemedim
Zaten 3 gün sonra doktor randevum var canım tekrar bi hormon testi vermek için almıştım orda çıkar ortaya nedir ne değildir ama 3 gün içinde de olurum sanırım senin belirtilerin ne canım ne durumdasın adet belirtisi gibi miEğer sökülmezse test yaparsın
Evet adet belirtisi canım öyle çok farklı şeyler yok sol kasığım batıyor belirgin şekildeZaten 3 gün sonra doktor randevum var canım tekrar bi hormon testi vermek için almıştım orda çıkar ortaya nedir ne değildir ama 3 gün içinde de olurum sanırım senin belirtilerin ne canım ne durumdasın adet belirtisi gibi mi
Ay o sol kasık batması bu ay bana da çok oldu biliyo musun o yüzden biraz umutlanmıştım ama dün akşam lekeyi görünce bütün umutlarım yerle yeksan oldu daha önce iki gebelik geçirdim ikisinde de hiç yerleşme kanaması falan yaşamamıştım o yüzden çok ihtimal veremedimEvet adet belirtisi canım öyle çok farklı şeyler yok sol kasığım batıyor belirgin şekilde
Benim de kanamam olmadı adam akıllı akıntım bile yokAy o sol kasık batması bu ay bana da çok oldu biliyo musun o yüzden biraz umutlanmıştım ama dün akşam lekeyi görünce bütün umutlarım yerle yeksan oldu daha önce iki gebelik geçirdim ikisinde de hiç yerleşme kanaması falan yaşamamıştım o yüzden çok ihtimal veremedim
Demekki çok belirti aramamak gerekiyormuş ya gerçekten bak Rabbim nasip etti işteBenim de kanamam olmadı adam akıllı akıntım bile yok
Kesinlikle buna çok katılıyorum 1 yıldır belirti arıyordumDemekki çok belirti aramamak gerekiyormuş ya gerçekten bak Rabbim nasip etti işte
Diyorum ya ben de her ay ne belirtiler oluyor mide bulantısı mı dersin hele göğüslerim dokunamıyorum o derece ağrıyor her ay kasıklarım ağrıyor batıyor neler neler ama gel gelelim elde var sıfır. Yani çokta şaapmamak lazımKesinlikle buna çok katılıyorum 1 yıldır belirti arıyordum
Yerleşme kanaması olabilir de olmayabilir de. Nasıl bir lekeydi. Yerleşme kanaması kahverengi mat oluyor sulu değil çok az geliyor zaten. Fotoğrafını çekmiştim o zaman yine baktım da şimdi nasıl bişeydi diye :))Ay o sol kasık batması bu ay bana da çok oldu biliyo musun o yüzden biraz umutlanmıştım ama dün akşam lekeyi görünce bütün umutlarım yerle yeksan oldu daha önce iki gebelik geçirdim ikisinde de hiç yerleşme kanaması falan yaşamamıştım o yüzden çok ihtimal veremedim
Evet canım ama heralde hatalı ya biraz baktimda en güvenilir bu sanıyordum bunda da hatalı pozitif çıkan bir sürü test örneği gördüm
Kahverengi ydi canım çok minik ve mattı sulu değildi 1 saat sonra peçeteye sildim çok afedersin çoookk hafif bi pembeydi peçete sonra da bişey gelmediYerleşme kanaması olabilir de olmayabilir de. Nasıl bir lekeydi. Yerleşme kanaması kahverengi mat oluyor sulu değil çok az geliyor zaten. Fotoğrafını çekmiştim o zaman yine baktım da şimdi nasıl bişeydi diye :))
Gerçekten benim hiç ummadığım bir aydı kendini rahat bırak inşallah tez vakitte olurDiyorum ya ben de her ay ne belirtiler oluyor mide bulantısı mı dersin hele göğüslerim dokunamıyorum o derece ağrıyor her ay kasıklarım ağrıyor batıyor neler neler ama gel gelelim elde var sıfır. Yani çokta şaapmamak lazım
Aslında bu ay çokta takmamıştım ama olası yokmuş demekkiGerçekten benim hiç ummadığım bir aydı kendini rahat bırak inşallah tez vakitte olur
Umudumu kaybetmedim ama insanın yine de modu çok dusuyor yaKızlar bi bakın isterseniz yani idrarda pozitif kande negatif artık çok fazla olduğu için bunu bi sormak istedim böyle bir cevap verdi.mmatmazellll A adenim0011 Malones Y Yorgunruhum ve diğerleri hepsi
Belki yerleşme kanamasıdır canım belli olmaz. İnşallah öyledirKahverengi ydi canım çok minik ve mattı sulu değildi 1 saat sonra peçeteye sildim çok afedersin çoookk hafif bi pembeydi peçete sonra da bişey gelmedi
Yerleşme olduğunu pek sanmıyorum zaten canım muhtemelen sökülemiyorum yani olcağımdan çok eminimBelki yerleşme kanamasıdır canım belli olmaz. İnşallah öyledirAdet başı da olabilir tabi. Bu ay benim de bi denge şaştı normalde direkt gelir adet ama bu ay böyle parça parça akıntı gibi gelip sonra söküldü. İlk lekeyi sabah gördüm regl akşama geldi falan. Bir gün gecikmeli geldi. Yani çok olan şeyler değil yapay zeka da böyle diyor.
- Eğer korunmasız ilişki olduysa, döllenme gerçekleşip rahim duvarına tutunma denemesi olabilir.
- Ama tutunma yeterli olmazsa progesteron hızlıca düşer ve adet sökülür. Bu durumda adet genelde biraz farklı olur (daha geç gelme, önce lekelenme, göğüs hassasiyetinin hızlı kaybolması)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?