Kızlar selamlar bir süredir yoktum.. çok sevdiğimiz köpeğimizi kaybettik ve bu işlere ara vermiştik. Az önce ovülasyon testi yaptım ilk defa pik gibi çıktı. Dün değerlendirdik yarın spermiogram ve kruger vereceğiz o sebeple bu akşam perhiz yapmamız gerekiyor. Sizce yarın akşam değerlendirsek kaçırmış olur muyum ? İki ayrı test yaptım ikisini de atıyorum size.

Eklentiler

• 62651CE8-8843-492B-85E8-2BD1A5DCF5C3.webp
    62 KB · Görüntüleme: 33
Eğer sökülmezse test yaparsın

Eğer sökülmezse test yaparsın
Zaten 3 gün sonra doktor randevum var canım tekrar bi hormon testi vermek için almıştım orda çıkar ortaya nedir ne değildir ama 3 gün içinde de olurum sanırım senin belirtilerin ne canım ne durumdasın adet belirtisi gibi mi

Evet adet belirtisi canım öyle çok farklı şeyler yok sol kasığım batıyor belirgin şekilde

Evet adet belirtisi canım öyle çok farklı şeyler yok sol kasığım batıyor belirgin şekilde
Ay o sol kasık batması bu ay bana da çok oldu biliyo musun o yüzden biraz umutlanmıştım ama dün akşam lekeyi görünce bütün umutlarım yerle yeksan oldu daha önce iki gebelik geçirdim ikisinde de hiç yerleşme kanaması falan yaşamamıştım o yüzden çok ihtimal veremedim

Benim de kanamam olmadı adam akıllı akıntım bile yok

Kesinlikle buna çok katılıyorum 1 yıldır belirti arıyordum
Diyorum ya ben de her ay ne belirtiler oluyor mide bulantısı mı dersin hele göğüslerim dokunamıyorum o derece ağrıyor her ay kasıklarım ağrıyor batıyor neler neler ama gel gelelim elde var sıfır. Yani çokta şaapmamak lazım

Yerleşme kanaması olabilir de olmayabilir de. Nasıl bir lekeydi. Yerleşme kanaması kahverengi mat oluyor sulu değil çok az geliyor zaten. Fotoğrafını çekmiştim o zaman yine baktım da şimdi nasıl bişeydi diye :))

Kahverengi ydi canım çok minik ve mattı sulu değildi 1 saat sonra peçeteye sildim çok afedersin çoookk hafif bi pembeydi peçete sonra da bişey gelmedi

Gerçekten benim hiç ummadığım bir aydı kendini rahat bırak inşallah tez vakitte olur

Kahverengi ydi canım çok minik ve mattı sulu değildi 1 saat sonra peçeteye sildim çok afedersin çoookk hafif bi pembeydi peçete sonra da bişey gelmedi
Belki yerleşme kanamasıdır canım belli olmaz. İnşallah öyledir Adet başı da olabilir tabi. Bu ay benim de bi denge şaştı normalde direkt gelir adet ama bu ay böyle parça parça akıntı gibi gelip sonra söküldü. İlk lekeyi sabah gördüm regl akşama geldi falan. Bir gün gecikmeli geldi. Yani çok olan şeyler değil yapay zeka da böyle diyor.

• Eğer korunmasız ilişki olduysa, döllenme gerçekleşip rahim duvarına tutunma denemesi olabilir.
  • Ama tutunma yeterli olmazsa progesteron hızlıca düşer ve adet sökülür. Bu durumda adet genelde biraz farklı olur (daha geç gelme, önce lekelenme, göğüs hassasiyetinin hızlı kaybolması)

Yerleşme olduğunu pek sanmıyorum zaten canım muhtemelen sökülemiyorum yani olcağımdan çok eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…