Kızlar beni kaçırmayın arada desteğe ihtiyacım var

Bu ay bende çok ümitliydim kontrole gitmiştim yumurtaları gördü doktor milimleri söyledi tüm ay düzenli ilişki oldu çatlama günlerini değerlendirdik eşimin sperm testi iyiydi hatta yumurtamın çatlayıp çatlamadığından emin olmak için kan tahlili verdim çatlamış sağ tarafımdaydı yumurtalar sağ tarafımda kaç kere kramp hissettim içimden dedim sanırım bu ay olacak 7. aydı bu ama sonuçta maalesef yine regli oldum 3 gün lekelenme şeklinde geldi sonra söküldü eskiden maks 1 gün içinde lekeler sökülürdü son 2-3 aydır hep bir kaç gün lekeleyip sonra sökülüyor. Belirti kovalamaktan manyak olduk, Allah tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Çok güzel bir haber, çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Hamilelerin duası kabul olur derler, bize de bol bol dua eder misin?

Bende psikolojik olarak öyle hissediyorum beklenen regl bugun ve takip eden günler gibi görünüyor, Adet olacağım heralde dediğim ağrılar yaşadım bu belki de gaz gibi bir sıkışma ağrısı bile olabilir ben hamileliğe yoruyorum belki de... 2 gün sonra doğum günüm bir süpriz olsa da en güzel hediyemi alsam diye içimden geçiyorum artık nasip.. Rabbim hepimize en kolayından en kısa sürede nasip etsin inşallah

Canım beni günceller misin sat 11 ağustos bat 8 eylül

Kızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Canımmm çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini

Benimde test yarın elimde olur galiba ama kasigimda ağrı başladı geliyo galiba bi de nokta iplik gibi minnacık bi kahve leke geldi reglim geliyo galiba
Benim baya baya başladı canım çok canım sıkkın sabahtan beri başım çatlıyo doktor randevumu da iptal ettim yeter artık uğraşmak istemiyorum

Benim baya baya başladı canım çok canım sıkkın sabahtan beri başım çatlıyo doktor randevumu da iptal ettim yeter artık uğraşmak istemiyorum
Her ay umitlenip sonra böyle olunca evet bende gecikince bi heveslenmistim başta ümidim yoktu ama geçince heyecanlandım falanda

Her ay umitlenip sonra böyle olunca evet bende gecikince bi heveslenmistim başta ümidim yoktu ama geçince heyecanlandım falanda
Ben aradaki düşüğü saymazsam nerdeyse 5 yıldır böyleyim ciddi anlamda yoruldum artık psikolojim kaldırmıyor bıktım her ay ümitlenmekten denemediğim şey kalmadı bu ay hiç bişey yapmıycam

Merhaba days comfort kuruma çizgisi çıkarır mu adetime iki gün kaldı gölge gibi çizgi var ama ne olduğunu anlamadım gebelik olsaydı daha net çıkmaz mıydı 26 temmuzda yumurtlama ve ilişki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…