- 8 Mayıs 2025
- 89
- 65
- 3
- 35
Kızlar beni kaçırmayın arada desteğe ihtiyacım varKızlar selamlar bir süredir yoktum.. çok sevdiğimiz köpeğimizi kaybettik ve bu işlere ara vermiştik. Az önce ovülasyon testi yaptım ilk defa pik gibi çıktı. Dün değerlendirdik yarın spermiogram ve kruger vereceğiz o sebeple bu akşam perhiz yapmamız gerekiyor. Sizce yarın akşam değerlendirsek kaçırmış olur muyum ? İki ayrı test yaptım ikisini de atıyorum size.
zaten 2 günde bir ilişki yeterli diyorlar ya dün birliktelik olmuş yarında olursa bence kaçırmazsınızKızlar beni kaçırmayın arada desteğe ihtiyacım var
Benimde bel ağrım arttı gelicek galibaYok canım daha gelen giden ama olcam büyük ihtimal sancım var baya
Çok güzel bir haber, çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Tabiki her zaman ederimÇok güzel bir haber, çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Hamilelerin duası kabul olur derler, bize de bol bol dua eder misin?
Hayır folat dışında hiçbir sey kullanmadım. Aşılama vs de olmadı doktorlar strese girmeden deneyin diyorlarBu süreçte aşilama yaptirmis miydiniz, yumurtlama takviyesi kullandinjz mi?
Bende psikolojik olarak öyle hissediyorum beklenen regl bugun ve takip eden günler gibi görünüyor, Adet olacağım heralde dediğim ağrılar yaşadım bu belki de gaz gibi bir sıkışma ağrısı bile olabilir ben hamileliğe yoruyorum belki de... 2 gün sonra doğum günüm bir süpriz olsa da en güzel hediyemi alsam diye içimden geçiyorum artık nasip.. Rabbim hepimize en kolayından en kısa sürede nasip etsin inşallahkızlar göbeğin bittiği yerle özel bölgenin başladığı çizgi var ya tam orası ağrıyor. Reglim de normalde 13 ağustos. göğüslerimde regli gibi ağrı var. ara ara karnım ağrıyor. ama koşarak baktım şimdi ne lekelenme ne kan yok normalde adet 2-3 gün öncesi lekelenmem olur. Çok heyecanlıyım eşime söylemek istemiyorum.o da her ay umutla bekliyor.sizce hamilelik olabilirmi? Allahım nolur olsun lütfen olsun sağlıkla kolaylıkla hepimizin olsun inşallah
Ben oldum canımBenimde bel ağrım arttı gelicek galiba
Canım beni günceller misin sat 11 ağustos bat 8 eylülBu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER
VE
TARİH GÜNCELLEMEK İSTEYENLER
ÖZELDEN MESAJ ATSIN...
(çoğu zaman araya karışıyor, bazen de görsem bile unutuyorum )
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu
Lavinn9 11 Temmuz 11 Ağustos
@1Annakarenina 25 Haziran 25 Temmuz @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
@Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
Bahar7777 14 Temmuz 11 Ağustos @ElizabethBennettt 7 Haziran 5 Temmuz
@behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 29 Haziran 28 Temmuz
@34zehra34 6 Haziran ------------- @n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz @ladycharlotte 2 Haziran 1 Temmuz
@Civcivimmm 13 Mayıs ------------- @yesilelma13 31 Mayıs 1 Temmuz
@Sofi123 5 Haziran 26 Haziran @HilalKiraz 7 Haziran 5 Temmuz
@23393 5 Haziran 10 Temmuz @selectran 26 Haziran 21 Temmuz
@Life Lover 31 Mayıs 29 Haziran Hayalim kizim 9 Temmuz 8 Ağustos
@herhangibiri00 3 Haziran 5 Temmuz @haifa 24 Haziran -------------
@Peru123lima 13 Haziran ------------- @yesmakarna 10 Haziran -------------
V venusunannesi 12 Haziran ------------- @Nazlizmir 10 Haziran 10 Temmuz
@kugukusu 8 Haziran 8 Temmuz B birinsantanesi 20 Haziran 16 Temmuz @mavera_32 1 Haziran 7 Temmuz @sarsarpapatya 10 Haziran 11 Temmuz @arthur12 25 Haziran 26 Temmuz @narinasrak 28 Haziran 1 Ağustos @kadinlarrkulubu 20 Haziran 20 Temmuz @marmelad01 10 Haziran 7 Ağustos @esocannnnn 21 Mayıs 13 Temmuz @soguknevalee ------------- 10 Temmuz
Canımmm çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bebeğiniKızlar günaydın benim için çok garip bir gündü ama size bir haberim var HAMİLEYİM… inanın ne hissediyorum bilmiyorum ama Allahım hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıkla ilerler
Çok teşekkür ederim birtanemCanımmm çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini
Benimde test yarın elimde olur galiba ama kasigimda ağrı başladı geliyo galiba bi de nokta iplik gibi minnacık bi kahve leke geldi reglim geliyo galibaBen oldum canım
Benim baya baya başladı canım çok canım sıkkın sabahtan beri başım çatlıyo doktor randevumu da iptal ettim yeter artık uğraşmak istemiyorumBenimde test yarın elimde olur galiba ama kasigimda ağrı başladı geliyo galiba bi de nokta iplik gibi minnacık bi kahve leke geldi reglim geliyo galiba
Her ay umitlenip sonra böyle olunca evet bende gecikince bi heveslenmistim başta ümidim yoktu ama geçince heyecanlandım falandaBenim baya baya başladı canım çok canım sıkkın sabahtan beri başım çatlıyo doktor randevumu da iptal ettim yeter artık uğraşmak istemiyorum
Ben aradaki düşüğü saymazsam nerdeyse 5 yıldır böyleyim ciddi anlamda yoruldum artık psikolojim kaldırmıyor bıktım her ay ümitlenmekten denemediğim şey kalmadı bu ay hiç bişey yapmıycamHer ay umitlenip sonra böyle olunca evet bende gecikince bi heveslenmistim başta ümidim yoktu ama geçince heyecanlandım falanda
Yusuf süresini hiç duydunmuBen aradaki düşüğü saymazsam nerdeyse 5 yıldır böyleyim ciddi anlamda yoruldum artık psikolojim kaldırmıyor bıktım her ay ümitlenmekten denemediğim şey kalmadı bu ay hiç bişey yapmıycam
Hayır canımYusuf süresini hiç duydunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?