İnşallah canım4 günle bişey olmaz canım merak etme bir hafta önden geriden gelen oluyor. Ayrıca cihazlar da 2 3 gün bazen fark koyabiliyor benimde öyle çıkardı bişey olmaz
Az sonra vercem kuzumAy gördüm valla bende şu an çok sevindiminşallah kanda da çıksın kan verdin mi ne zaman vercen hadi git ver hemen
İlk idrar mı aşkımKızlar koyulasmasi lazım degilmi dunkunden yine çok zor seçiliyor hatta yok gibi de
Evet kuzumİlk idrar mı aşkım
Çok rahat gorunuyir kuzum inşallah vardirrrrGözle zor seciliyooyuzden inanmadığım için atmamistim
Insallah ama biraz moralim bozuldu koyulasir diye beklemiştim yok gibiÇok rahat gorunuyir kuzum inşallah vardirrrr
Bir at bakayımInsallah ama biraz moralim bozuldu koyulasir diye beklemiştim yok gibi
Hiç yok kuzum gozukmuyoki her ihtimale karşı kan vericem mecbur zatenBir at bakayım
İnşallah vardır kuzumHiç yok kuzum gozukmuyoki her ihtimale karşı kan vericem mecbur zaten
Bende gördüm çizgiyi inşallah vardırAz sonra vercem kuzum
1 gün geçtiği icinmi koyulasmadkiBir at bakayım
Bat ne zamandı? Yumurtlama takip etmiş miydin ?1 gün geçtiği icinmi koyulasmadki
Bat 8 ağustosta bu ay pik olmadı yumurtam az koyu şekilde gitti tam koyulasmadan 31inde tekrar siliklestiBat ne zamandı? Yumurtlama takip etmiş miydin ?
Durdukça koyulasmasi lazimdi ama hiç çizgi yok awoxta bende yalancı çıkardı malesef bana denk geldi1 gün geçtiği icinmi koyulasmadki
Evet bugün regl olman lazımdı canim olmazsa kan ver istersen en kesin çözüm çünküKızlar ya benim adet günüm dündü adet olmadım ama benim bir iki gün atabiliyor yumurtlama takibi yapmadım. Ancak aşırı akıntı geldiği gün 29 ağustostu hadi 31 inde bile çatlasa adet olmam lazım değil miydi kafam karıştı test yapmak istemiyorum zaten testim de yok çalışuyorum şu annryyy Hayalim kizim akantus ve diğer kızlar
En iyisi kan testi canımKızlar ya benim adet günüm dündü adet olmadım ama benim bir iki gün atabiliyor yumurtlama takibi yapmadım. Ancak aşırı akıntı geldiği gün 29 ağustostu hadi 31 inde bile çatlasa adet olmam lazım değil miydi kafam karıştı test yapmak istemiyorum zaten testim de yok çalışuyorum şu annryyy Hayalim kizim akantus ve diğer kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?