İnşallah gönlündeki olur canımHiç yok kuzum gozukmuyoki her ihtimale karşı kan vericem mecbur zaten
Eşim direk keçiboynuzu alıp yeyim dedi çok sertti yiyemedi aktardan keçiboynuzu tozu aldik onu evde kestane balı vardı onunla karıştırdım her sabah 1 kasik verdim bende hergun yedim ondan kabak çekirdeğini ikimizde yedik bide ekstra sabah süte karışım yapıp vermiştim pazartesi bakalim sonuçlarda artış olucakmi
Kız silik çıkanı atsanaaaa
bende yumurtlama haftama giriyorum hayırlısı
Henüz olmadım akşama kadar olurum belki ama inşallah olmam ya dua edin lütfen test yapmaya çok korkuyorumEvet bugün regl olman lazımdı canim olmazsa kan ver istersen en kesin çözüm çünkü
Çok korkuyorum bugün de bekleyeyim yarın veririm olmadıEn iyisi kan testi canım
Verdim canimKan verdin mi canim??
Çok teşekkür ederim birtanem gerçekten sürpriz olduCanlarım merhaba, hamişler tebrik ederim sağlıkla büyüsünler bize umut oluyorsunuznryyy bak en sonunda oldu demekki sabırlı olmalıyız. Sağlıkla kucağına al kuzum
Amin kuzum, buradaki herkese böyle güzel sürprizler dilerim, hamişler de sağlıkla mutlu gebelik yaşayıp kucağına alsınlar bebişlerini amiiinÇok teşekkür ederim birtanem gerçekten sürpriz olduAllahım tez zamanda sizlere nasip etsin ama dua edin sağlıkla ilerlesin
İnşallah inşallahhhhHadi bu ay bizim vurdugumuz gol olsun ya
Ben hep öğlenleri yapıyorum aşkımKızlar benim ovü testlerim sabah yaptığım da silik akşam yaptığım da koyu oluyor normal değil mi ? Chatgpt öğleden sonra akşama doğru olanların daha doğru olacağını söylüyor
Kan verdin mi yavrumKızlar koyulasmasi lazım degilmi dunkunden yine çok zor seçiliyor hatta yok gibi de
Ben senin yerinde olsam 2 gün daha yani pazartesiye kadar regl beklerim. Regl gelmezse verebiliyorsan kan verip kesinleştir. Zaten şuan varsa da erkenden öğrenip stres olacaksın. En iyisi pozitifse bile değer yükselir canımKızlar ya benim adet günüm dündü adet olmadım ama benim bir iki gün atabiliyor yumurtlama takibi yapmadım. Ancak aşırı akıntı geldiği gün 29 ağustostu hadi 31 inde bile çatlasa adet olmam lazım değil miydi kafam karıştı test yapmak istemiyorum zaten testim de yok çalışuyorum şu annryyy Hayalim kizim akantus ve diğer kızlar
Sabah 11.00 akşam 17.00-18.00 arası yapıyorum canım. Akşam yapmam gerekiyor anca yükseliyor LH demek kiBen hep öğlenleri yapıyorum aşkım
31ini baz alırsak 2 gün falan geçmiş oluyor daha. 8inde olman gerekiyorsa negatif sayılır. Geç yumurtlama olduysa belki normaldir canım. İnşallah bebiş vardırBat 8 ağustosta bu ay pik olmadı yumurtam az koyu şekilde gitti tam koyulasmadan 31inde tekrar siliklesti
Güzel haberini bekliyoruz kuşumSağlık ocağına gittim kan vercektim dedim doktor sisteme baktı vs sen zaten gebesin dedi bende yok değilim dedim ama burada öyle kaydedilmiş dedi en son hastanede hsg öncesinde verdim 0di dedim Allah Allah orası buraya bildirmedigi sürece burda bu şekilde kayıt olmaz dedi bütün saçma sapan olaylar beni buluyo
Doğru diyorsun canımBen senin yerinde olsam 2 gün daha yani pazartesiye kadar regl beklerim. Regl gelmezse verebiliyorsan kan verip kesinleştir. Zaten şuan varsa da erkenden öğrenip stres olacaksın. En iyisi pozitifse bile değer yükselir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?