Kan verdin mi canim??

Canlarım merhaba, hamişler tebrik ederim sağlıkla büyüsünler bize umut oluyorsunuz nryyy bak en sonunda oldu demekki sabırlı olmalıyız. Sağlıkla kucağına al kuzum
Çok teşekkür ederim birtanem gerçekten sürpriz oldu Allahım tez zamanda sizlere nasip etsin ama dua edin sağlıkla ilerlesin

Uzun zamandır yazamıyorum, biraz da inzivaya çekildim diyebilirim. HSG çektirdim, sorun çıkmadı. Ama o ay da hamile kalamadım. Sonra doktor bana ve eşime Proceive F ve Procevie M yazdı, güzel takviyeler onları içiyoruz. Benimkisi inositol içerikli zaten. Bununla beraber adetimin 5.gününde femara ile estrofem başlattı. Bugün gittim, adetim biteli 2 gün oldu, baktı dedi yumurtalar istediğim kadar büyümemiş. 12 mm idi 2 tane folikül. Halbuki daha döngümün 9.günündeyim. Neyse gonal-f iğnesi yazdı, karından uygulanan, bu da direk hormon iğnesi yani, tüp bebek öncesi uygulanan. Femarayı durdur ona geç dedi, 4 gün vuracaksın, salı günü tekrar gel bakalım dedi.
Ama ben bu iğneyi vurmak istemiyorum çünkü zaten yumurtalarım büyüyor ki her ay
Doktorum çok ilgili dikkatli o yüzden onu da değiştirmek istemiyorum açıkcası. Ne yapacağımı şaşırdım.

Çok teşekkür ederim birtanem gerçekten sürpriz oldu Allahım tez zamanda sizlere nasip etsin ama dua edin sağlıkla ilerlesin
Amin kuzum, buradaki herkese böyle güzel sürprizler dilerim, hamişler de sağlıkla mutlu gebelik yaşayıp kucağına alsınlar bebişlerini amiiin

Kızlar benim ovü testlerim sabah yaptığım da silik akşam yaptığım da koyu oluyor normal değil mi ? Chatgpt öğleden sonra akşama doğru olanların daha doğru olacağını söylüyor

Ben senin yerinde olsam 2 gün daha yani pazartesiye kadar regl beklerim. Regl gelmezse verebiliyorsan kan verip kesinleştir. Zaten şuan varsa da erkenden öğrenip stres olacaksın. En iyisi pozitifse bile değer yükselir canım

Güzel haberini bekliyoruz kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…