Benim adet başından bu yana 7 gün geçti kızlar geçen ay 9. Gün yumurtlamıştım ama bugün yaptım aşırı silik ya neredeyse görünmüyor o derece silik. 2 damla yetmiyor mu az mı damlatıyorum acaba. Laboquick kullanıyorum. Anca mı koyulaşır acaba. Tamam pik olmasını beklemiyorum erken daha da ne bileyim silik çizgi hiç göremeyince şüpheye düştüm

Sıvıya dikkat ettinmi canim bu ay belki bikac gün geç yumurtluycaksindjr sıcaklar stres vs etkileyebilir cunku

Sıvıya dikkat ettinmi canim bu ay belki bikac gün geç yumurtluycaksindjr sıcaklar stres vs etkileyebilir cunku
Ya canım bugün etmedim açıkçası yani şöyle 1 saat su içmedim. Bizim burası alev alev sıcak susuzluktan başım döndü içtim valla ama yumurtlamaya yaklaştım gibi akşam ve yarın itibari ile dikkat ederim artık. Test sonucun ne zaman çıkacakmış

Üzülerek okudum rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın dilerim tüm borç sahibi mücadele eden kullarını fakat anlamadığım şey hem destek olmayıp hep hemde payları katkıları olmadığı düğünde toplananı almak ne hakla eşin nasıl buna müsade etti ? Ve neden

Bence doktorunu dinle kuzum memnunsan bir bildiği olmalı öyle önerdi

Kız bacım vallahi billahi bir ben 2 sen inşallah gebelik haberine yoruyorum ben bu durumu aldım kabul ettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…