Bence doktorunu dinle kuzum memnunsan bir bildiği olmalı öyle önerdi
Valla çok tereddütte kaldım en sonunda iğneleri vurdurmamaya karar verdim. Çünkü beynim kabullenemiyor, yumurtam olgunlaşıp büyüdüğü halde neden iğne yaptığımı. Belki de kısa yoldan gitmek istiyor doktorlar, uğraşmak istemiyorlar aylarca takiple. Ama bence birkaç ay daha kendime vücuduma izin vermem lazım.

Kızlar merhaba öğlen uykusundan sonra yaptım ya ben cizgi görür gibiyim. Yine çizgi perilerim gelmediyse

Eklentiler

• 1000253474.webp
    93,7 KB · Görüntüleme: 49
Sağlık ocağında ertesi gün cikiyo ama yarın cumartesi cikarmi bilmiyorum

Kızlar dün ovü daha koyuyken bugün açıldı ya gece pik olma ihtimali var mı ? Ya da dalgalanma olabiliyor mu böyle ? Kafam karıştı ..

Eklentiler

• IMG_6283.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6274.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 36
Bilmiyorum hadi ben hsgye yordum ondan oldu galiba dedim senin neden olduki

Aklıma acaba geceye doğru pik mi oldu ? Kısa sürebilirmiş çünkü. Zaten test bağlı kalmadan ilişkiye devam ediyorum ama kafamı karıştırdı. Eve gidince tekrar mı yapsam
Evet bazen kısa süreli oluyo birden catliyo yada chatcptye sorduğumda yumurta tam gelişmeden vs diye söylemişti bana bakalim benim belli olcak tuttuysa demekki yumurtlaniyo bu durumdada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…