Hadi inşallahPik bebekmuhtemelen bugün benimde yumurtlama günüm hem ağrım var hem akıntım zaten 10 11 de yumurtluyorum hayırlısı olsun hakkımızda beraber bekleriz
Valla çok tereddütte kaldım en sonunda iğneleri vurdurmamaya karar verdim. Çünkü beynim kabullenemiyor, yumurtam olgunlaşıp büyüdüğü halde neden iğne yaptığımı. Belki de kısa yoldan gitmek istiyor doktorlar, uğraşmak istemiyorlar aylarca takiple. Ama bence birkaç ay daha kendime vücuduma izin vermem lazım.Bence doktorunu dinle kuzum memnunsan bir bildiği olmalı öyle önerdi
Evett bende gördüm markası nee kaçıncı günündü canımmKızlar merhaba öğlen uykusundan sonra yaptım ya ben cizgi görür gibiyim. Yine çizgi perilerim gelmediyse
Awox kuzum dpo 7 erken başladım ama duramıyorumEvett bende gördüm markası nee kaçıncı günündü canımm
Oo baya erkenmişAwox kuzum dpo 7 erken başladım ama duramıyorum
Chatg çıkabilir diyor ama bilemedim insallah yalansada pozitife dönerOo baya erkenmişvalla gördüğüm şey çizgiyse var yani ama bu kadar erken çıkar mı ki
Sağlık ocağında ertesi gün cikiyo ama yarın cumartesi cikarmi bilmiyorumYa canım bugün etmedim açıkçası yani şöyle 1 saat su içmedim. Bizim burası alev alev sıcak susuzluktan başım döndü içtim vallaama yumurtlamaya yaklaştım gibi akşam ve yarın itibari ile dikkat ederim artık. Test sonucun ne zaman çıkacakmış
Sorma ya ama zannetmiyorum bugünkü test negatif kuşum ya dunkune heves etmiştim bayağıdır nasip yaKız bacım vallahi billahi bir ben 2 seninşallah gebelik haberine yoruyorum ben bu durumu aldım kabul ettim de
Dün benimde böyle cikti önceki günler yoktu bugün de yok ben anlamadım bu awoxuKızlar merhaba öğlen uykusundan sonra yaptım ya ben cizgi görür gibiyim. Yine çizgi perilerim gelmediyse
Aklıma direk sen geldin kuzum insallah güzel haberler alirsinDün benimde böyle cikti önceki günler yoktu bugün de yok ben anlamadım bu awoxu
Hepimiz alalim askimAklıma direk sen geldin kuzum insallah güzel haberler alirsin
Bu ay benimde tamda böyle oldu ve 31inde birden daha pik olmadan siliklestiKızlar dün ovü daha koyuyken bugün açıldı ya gece pik olma ihtimali var mı ? Ya da dalgalanma olabiliyor mu böyle ? Kafam karıştı ..
Yani bu yumurtlama olmadığı anlamına mı geliyor ? Döngüme göre 18inde gösteriyor ama daha erken yumurtlayacağımı düşünmüştüm. Kasık ağrım var 2 gün önce yumurta akı akıntı gördüm ..Bu ay benimde tamda böyle oldu ve 31inde birden daha pik olmadan siliklesti
Bilmiyorum hadi ben hsgye yordum ondan oldu galiba dedim senin neden oldukiYani bu yumurtlama olmadığı anlamına mı geliyor ? Döngüme göre 18inde gösteriyor ama daha erken yumurtlayacağımı düşünmüştüm. Kasık ağrım var 2 gün önce yumurta akı akıntı gördüm ..
Aklıma acaba geceye doğru pik mi oldu ? Kısa sürebilirmiş çünkü. Zaten test bağlı kalmadan ilişkiye devam ediyorum ama kafamı karıştırdı. Eve gidince tekrar mı yapsamBilmiyorum hadi ben hsgye yordum ondan oldu galiba dedim senin neden olduki
Evet bazen kısa süreli oluyo birden catliyo yada chatcptye sorduğumda yumurta tam gelişmeden vs diye söylemişti bana bakalim benim belli olcak tuttuysa demekki yumurtlaniyo bu durumdadaAklıma acaba geceye doğru pik mi oldu ? Kısa sürebilirmiş çünkü. Zaten test bağlı kalmadan ilişkiye devam ediyorum ama kafamı karıştırdı. Eve gidince tekrar mı yapsam
1 2 gün daha devam et bence belki sıcaktan vs dalgalanma olduysaAklıma acaba geceye doğru pik mi oldu ? Kısa sürebilirmiş çünkü. Zaten test bağlı kalmadan ilişkiye devam ediyorum ama kafamı karıştırdı. Eve gidince tekrar mı yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?