Ay ama belirginKızlar gunaydin dün awox yapmıştım öğlen bugün ilk idrarla yaptım ama awoxsa güvenim sarsıldı başka önerdiğiniz marka varmi
Evet zaten leke gelince umitlendim öncesinde hiç yok gözüyle bakiyodumHadi ya bu testler niye böyle yalancı çıkarıyor ya. İnsan ümitleniyor sonra. Leke falan olunca da insan yerleşme kanaması mı diyor. Awox iyi deniyordu o da mı yalan şimdi. Laboquick de böyle mi acaba onda da oluyor galiba
Kaç aydır ilk kez bugün çok kötü oldum ya inanilmazCanım benim hiç üzülme elbet birgun Allahını izniyle olacak.
Yine awox yaptım kuzum yarın daha da belirginlesmezse awoxta yalanciAy ama belirginbebe time
Ne yalan soylim bende kendimi hazırlıyorum kuzum sende çok belirgindi. Vakti gelmemiş diyelim elimizden geleni yapıyoruz Rabbimin takdiri. Bebislerimizin ruhu uflenmisse zamanını bekliyordur inşallah kısa zamanda gelir mucizelerimizKaç aydır ilk kez bugün çok kötü oldum ya inanilmaz
Öyle kuzum tabide işte insan umutlanip sonra böyle olunca işte nasip değilmiş diyelim napalimNe yalan soylim bende kendimi hazırlıyorum kuzum sende çok belirgindi. Vakti gelmemiş diyelim elimizden geleni yapıyoruz Rabbimin takdiri. Bebislerimizin ruhu uflenmisse zamanını bekliyordur inşallah kısa zamanda gelir mucizelerimiz
Bence direk kan en iyisiYine awox yaptım kuzum yarın daha da belirginlesmezse awoxta yalanci
Senin kaçıncı gün yumurtlamaninYine awox yaptım kuzum yarın daha da belirginlesmezse awoxta yalanci
Dpo 8 kuzumSenin kaçıncı gün yumurtlamanin
Çok üzüldüm bende var diye düşünüyordumKızlar sonucum çıktı malesef gebelik yok ayın 11indeki leke neydi ozaman ve awox ta benim için bitti yalanci çıkarmış oldu bu ay zaten umudum yoktu ama awoxta çizgi görünce umutlanmistim A aydk @Cherienryyy haifa edebiyatc @Tugceexnxn @Civcivimmm ve diğer kizlar
Bebe time kaset olanı mı aşkımAnladım balımben bebetime da öğrendim hiç yalancı çıkarmadı ben de belki sonra denerseniz
Beynim yandı hangi teste güven duyulabilir bu durumda kan o halde tek seçenek üzüldüm ne yalan söylim gebesin diye hissetmiştimKızlar sonucum çıktı malesef gebelik yok ayın 11indeki leke neydi ozaman ve awox ta benim için bitti yalanci çıkarmış oldu bu ay zaten umudum yoktu ama awoxta çizgi görünce umutlanmistim A aydk @Cherienryyy haifa edebiyatc @Tugceexnxn @Civcivimmm ve diğer kizlar
Ben awox çok yaptım ne kuruma ne yalancı çıkardı şaşkınım şuanYine awox yaptım kuzum yarın daha da belirginlesmezse awoxta yalanci
Bu leke olayını peşpeşe yaşadık çoğumuz farkında mısınKızlar sonucum çıktı malesef gebelik yok ayın 11indeki leke neydi ozaman ve awox ta benim için bitti yalanci çıkarmış oldu bu ay zaten umudum yoktu ama awoxta çizgi görünce umutlanmistim A aydk @Cherienryyy haifa edebiyatc @Tugceexnxn @Civcivimmm ve diğer kizlar
Evet balım direk onu yaptım benBebe time kaset olanı mı aşkım
Erken gebelik çünkü yalancı verebiliyorEvet balım direk onu yaptım ben
İnşallahErken gebelik çünkü yalancı verebiliyorbende bitane awox ve gebenin günlüğü kaldı bu ay onları kullancam yeni almayacağım inşallah
Ben artık beynimizin yönlendirdiğini düşünüyorum burda okudukca. Bu ay ovi pik çıkarsa test alırım dedim aylardır çıkmayan test çift çıktı kesinlikle beynimiz hükmediyorBu leke olayını peşpeşe yaşadık çoğumuz farkında mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?