Bilmem kiİnşallahbebesini görürsün onlarlar ben daha kan testi vermedim benim rahatlık nereden geliyor acaba
Dikkat ediyorum kuzu benim akşam mı yoğunlaşıyor LH bilmiyorum artıkKuzu sıvı alımına dikkat ediyor musun? Bir de pik olan gün her türlü pik oluyor merak etme
İnşallah. Tamam bebişimBir kaç güne olur gibi. Olmazsa en koyu günleri baz al aşkım
Ne güzel dua etmişsin çokça amin hepimiz için inşallahAh inşallah ama benim yol uzun süreç uzun bu ay inşallah A aydkHayalim kizim @ElizabethBennettt Civcivimmm @kugukusu Cherie ve Türkmen güzelim seni bulamadım ve diğer tüm kızlarımızdan toplu müjdeli haber gelsin inşallah rabbim hepinizin yüzünü güldürsün kucağınızı boş bırakmasın hamişlerimizde ayıpsız özürsüz eli ayagı düzgün evlatlarını kucaklarına alsınlar inşallah kolaylıkla çok amin
Ciddi misin ? Kimyasal olmuş olabilir mi kuzum kaç çıktı değer? Hsgden sonraki bu ay olsun inşallahKızlar sonucum çıktı malesef gebelik yok ayın 11indeki leke neydi ozaman ve awox ta benim için bitti yalanci çıkarmış oldu bu ay zaten umudum yoktu ama awoxta çizgi görünce umutlanmistim A aydkCherie nryyy @haifa @edebiyatc @Tugceexnxn Civcivimmm ve diğer kizlar
Evet aşkım 1 kere 2. Ye derman kalmaz bendeKızlar ben bir şey sormak istiyorum komik olacak amadeğerlendirme yaparken bir kere de bırakıyor musunuz yoksa bir kaç kez devam mı ediyorsunuz nryyy Hayalim kizim Civcivimmm @ElizabethBennettt
Kirsaldayim insallah pazartesi ya da salı vermeyi düşünüyorum kuzum elimde test var ama artık koyu kırmızı çıksana inancım kalmadiBence direk kan en iyisi
Çarşamba doktora gideceğim orda bakarım artıkBilmem kiboşver böylesi daha iyi stres yapmazsın hafta içi verince hesaplarsın 2 katı artıyorsa sıkıntı yok
inşallah sonuç güzel olurKirsaldayim insallah pazartesi ya da salı vermeyi düşünüyorum kuzum elimde test var ama artık koyu kırmızı çıksana inancım kalmadi
Yavrum ikinci attığın bana biraz kuruma gibi geldi ilki öyle değildi ama. Sen tekrarlan yinede çizgi netleşirse koyulaşırsa gelsin bayramKirsaldayim insallah pazartesi ya da salı vermeyi düşünüyorum kuzum elimde test var ama artık koyu kırmızı çıksana inancım kalmadi
Hıı ben pazartesi de gideceksin sandım hadi bakalımÇarşamba doktora gideceğim orda bakarım artık
Benimde öyle olmuştu canım hatırlarsanızKızlar bi arkadaşımı demistim ya 2 test yaptı anında kırmızı çıktı diye @edebiyatc sende hatta days doctor yalanci çıkardı demistin o arkadaşında değeri 0 cikmis yani okadar pozitif okadar kirmiziydiki ve anında çıktı hayretler icerisindeym
Bu lekeler asıl bizi kandiranBu leke olayını peşpeşe yaşadık çoğumuz farkında mısın
0.2 işte kuzum bu ay hsgden sonra ilk aydı diğer aya insallahCiddi misin ? Kimyasal olmuş olabilir mi kuzum kaç çıktı değer? Hsgden sonraki bu ay olsun inşallah
Bu testler niye böyle ya napicaz nasıl davrancaz hakkıyla sevinemiycekmiyiz yaBenimde öyle olmuştu canım hatırlarsanız
Pazartesi kan vermeyi düşünüyordum d arandevu çarşamba olunca gitmesem mi demistimHıı ben pazartesi de gideceksin sandım hadi bakalım
Demi onu zaten zor yapıyorum bide 2.yiEvet aşkım 1 kere 2. Ye derman kalmaz bende
Anlaşmamı var aralarında anlamadım kiBu testler niye böyle ya napicaz nasıl davrancaz hakkıyla sevinemiycekmiyiz ya
Aman gittiğinde kese görünecek zaten tikan takibi de stresPazartesi kan vermeyi düşünüyordum d arandevu çarşamba olunca gitmesem mi demistim
Yani sen bilirsin ben giderdimPazartesi kan vermeyi düşünüyordum d arandevu çarşamba olunca gitmesem mi demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?