Ayne öyle Allah korusun değer düşük olsa yapacak bir şey yok kendimi strese sokmak istemiyorumAman gittiğinde kese görünecek zaten tikan takibi de stres
Çarşamba gidiyim ben yaYani sen bilirsin ben giderdim
Aynen stres yaparsın kuzumAyne öyle Allah korusun değer düşük olsa yapacak bir şey yok kendimi strese sokmak istemiyorum
Hadi bakalım ay sonuna umarım yüzümüz güler
Ay inşallah ya eşime hediye etmek istiyorum 2. Yılımız içinHadi bakalım ay sonuna umarım yüzümüz güler
Hadi inşallah inşallahAy inşallah ya eşime hediye etmek istiyorum 2. Yılımız için
Aslında kuşum bu ay hiç umudum yoktu inanki o sebepten dolayı hatta reglim gecikti 8inde olmam gerekiyodu olmadım normalde 40kez test yapmam gerekiyodu hiç test yapma ihtiyacı hissetmedim taki 11inde leke geldi bidah olmayınca 12sinde yaptım işte sonrasında içime bi ümit dogmustuHayalim kizim her ay hepimiz ayni duyguları yaşıyoruz maalesef ama Allah tekrar bir güç veriyor. Eşinin sperm testinden dolayı stres yaptın sanırım adetin böyle gecikti. Stres büyük baş belamız yani. İnşallah bir sonraki ay bizim olmuş olur ümidini kaybetme
Gözünüz aydın hayırlı olsunMerhaba hanımlar.Testi yaptıktan 3 gün sonra yani bugün ilk kez doktora gittim. Regli gecikmesinin 4. Günü bugün. Karından ultrasonda kese görünmedi. Ama rahim duvarın kalın dedi. İdrar sıkışıklığın olsa belki görecektik dedi. Beta istedi. Az önce sonuçlandı 3018. Whatsapttan sonucu at demişti bana. Attım evet idrar sıkışıklığın olsa görecektik dedi pazartesi gel bakalım yine dedi
Teşekkür ederimGözünüz aydın hayırlı olsun
Gözüm aydın çok güzel bir haber hayırla sağlıkla kucağına alMerhaba hanımlar.Testi yaptıktan 3 gün sonra yani bugün ilk kez doktora gittim. Regli gecikmesinin 4. Günü bugün. Karından ultrasonda kese görünmedi. Ama rahim duvarın kalın dedi. İdrar sıkışıklığın olsa belki görecektik dedi. Beta istedi. Az önce sonuçlandı 3018. Whatsapttan sonucu at demişti bana. Attım evet idrar sıkışıklığın olsa görecektik dedi pazartesi gel bakalım yine dedi
Tüm mesajları okudum tek tek ve çok şaşırdım. Awox da böyleyse hakikaten kan testi vermeden sevinmemek gerekiyor. Ve bunca aldığımız idrar testi boşa israf demektir... Üzgünüm hepimiz olumlu düşünmüştük. İnşallah diğer aya minik bir mucize oluşur rahmindeKızlar sonucum çıktı malesef gebelik yok ayın 11indeki leke neydi ozaman ve awox ta benim için bitti yalanci çıkarmış oldu bu ay zaten umudum yoktu ama awoxta çizgi görünce umutlanmistim A aydk @Cherienryyy @haifa edebiyatc @Tugceexnxn Civcivimmm ve diğer kizlar
Bir de kıpkırmızı çıkarmış. Silik milik desen hadi neyse. Bu arada benimki Nimo idi canım days doktor hiç kullanmadim. Nimo yalanci cikardiKızlar bi arkadaşımı demistim ya 2 test yaptı anında kırmızı çıktı diyeedebiyatc sende hatta days doctor yalanci çıkardı demistin o arkadaşında değeri 0 cikmis yani okadar pozitif okadar kirmiziydiki ve anında çıktı hayretler icerisindeymb
Ayy dün sen dedin diye hatirlamistim oyuzden seni etiketledimBir de kıpkırmızı çıkarmış. Silik milik desen hadi neyse. Bu arada benimki Nimo idi canım days doktor hiç kullanmadim. Nimo yalanci cikardi
Hayırlı olsun darısı bizlere inşallah. Sağlıkla büyüsünMerhaba hanımlar.Testi yaptıktan 3 gün sonra yani bugün ilk kez doktora gittim. Regli gecikmesinin 4. Günü bugün. Karından ultrasonda kese görünmedi. Ama rahim duvarın kalın dedi. İdrar sıkışıklığın olsa belki görecektik dedi. Beta istedi. Az önce sonuçlandı 3018. Whatsapttan sonucu at demişti bana. Attım evet idrar sıkışıklığın olsa görecektik dedi pazartesi gel bakalım yine dedi
Teşekkür ederimHayırlı olsun darısı bizlere inşallah. Sağlıkla büyüsün
İlk ne zaman kaç değerle öğrendinizMerhaba hanımlar.Testi yaptıktan 3 gün sonra yani bugün ilk kez doktora gittim. Regli gecikmesinin 4. Günü bugün. Karından ultrasonda kese görünmedi. Ama rahim duvarın kalın dedi. İdrar sıkışıklığın olsa belki görecektik dedi. Beta istedi. Az önce sonuçlandı 3018. Whatsapttan sonucu at demişti bana. Attım evet idrar sıkışıklığın olsa görecektik dedi pazartesi gel bakalım yine dedi
İlk kez kan verdim bugün. Testle öğrendim kendimİlk ne zaman kaç değerle öğrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?